Swarovski kwiat
dla Aga Radziejewska (i) za Swarovski kwiat

Kolczyki są zgodne z produktem przedstawionym na zdjęciu. Są one bardzo ładnie i starannie wykonane. Były bardzo dobrze zapakowane i nie uległy uszkodzeniu. Kontakt ze sprzedawcą był bardzo szybki i bezproblemowy. POLECAM!

Opinia pozytywna | 08-01-2008 09:47 | Biżuteria / Kolczyki
Lot latawcem
dla mia_mi za Lot latawcem

Bardzo sprawna i szybka realizacja. Polecam.

Opinia pozytywna | 07-01-2008 13:36 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
TAJEMNICZY UROK
dla principessa (i) za TAJEMNICZY UROK

Kolczyki piękne, bardzo oryginalne,mają sówj niepowtarzalny urok, solidnie zapakowane, jestem zadowolona- mam tylko nadzieję, że zapięcie z czasem sie nie "wyrobi"- polecam!!!

Opinia pozytywna | 04-01-2008 15:11 | Biżuteria / Kolczyki
Anielskie
dla Iza Malczyk za Anielskie

Cudne kolczyki, pięknie się prezentują i bardzo miło się je nosi, dziękuję za błyskawiczną przesyłkę, zdążyły na święta :-)

Opinia pozytywna | 03-01-2008 00:12 | Biżuteria / Kolczyki
Burzowa Noc
dla Iza Malczyk za Burzowa Noc

Przepiękny komplet, najbardziej urzekły mnie szafiry, w niezwykłej oprawie. Miło jest mieć coś tak wyjątkowego, pozdrawiam serdecznie i dziękuję;-)).

Opinia pozytywna | 03-01-2008 00:08 | Biżuteria / Komplety
PŁONĄCE
dla sasenka (i) za PŁONĄCE

Kolczyki są przepiękne ,bardzo starannie wykonane. Jest to mój pierwszy ,ale napewno nie ostatni zakup u Sasenka

Opinia pozytywna | 02-01-2008 21:31 | Biżuteria / Kolczyki
Spacerkiem po linie - ilustracja
dla mia_mi za Spacerkiem po linie - ilustracja

Obrazki w sumie fajne:)

Opinia pozytywna | 02-01-2008 17:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Aeroplan
dla mia_mi za Aeroplan

Obrazki w sumie fajne:)

Opinia pozytywna | 02-01-2008 17:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Czarne kryształy Swarovskiego
dla Gosia Chruściel-Waniek za Czarne kryształy Swarovskiego

Śliczne kolczyki. Właśnie takie, jakie chciałam kupić:)

Opinia pozytywna | 02-01-2008 17:03 | Biżuteria / Kolczyki
Fiolet w Skrzydłach
dla Black Diamond (i) za Fiolet w Skrzydłach

Kolczyki byly prezentem dla mojej przyjaciolki, jest zachwycona :) wiec chyba nie trzeba dodawac :)

Opinia pozytywna | 30-12-2007 15:18 | Biżuteria / Kolczyki
Grey Dream - ZAMÓWIENIE PANI MAGDY
dla PONY (i) za Grey Dream - ZAMÓWIENIE PANI MAGDY

Komplet jest sliczny :) dokladnie taki jak chcialam :) Dziekuje :)

Opinia pozytywna | 30-12-2007 15:17 | Biżuteria / Komplety
Pawie grona
dla Karolina Rudnicka (i) za Pawie grona

biżuteria Karoliny jest przepiękna

Opinia pozytywna | 28-12-2007 19:04 | Biżuteria / Komplety
Lilie z błękitną perłą
dla Karolina Rudnicka (i) za Lilie z błękitną perłą

biżuteria Karoliny jest przepiękna

Opinia pozytywna | 28-12-2007 19:04 | Biżuteria / Kolczyki
Clear
dla Karolina Rudnicka (i) za Clear

biżuteria Karoliny jest przepiękna

Opinia pozytywna | 28-12-2007 19:04 | Biżuteria / Kolczyki
Bajka o perłach
dla Karolina Rudnicka (i) za Bajka o perłach

biżuteria Karoliny jest przepiękna

Opinia pozytywna | 28-12-2007 19:04 | Biżuteria / Kolczyki
Szmaragdowe drzewo
dla Karolina Rudnicka (i) za Szmaragdowe drzewo

biżuteria Karoliny jest przepiękna

Opinia pozytywna | 28-12-2007 19:03 | Biżuteria / Kolczyki
Dziewczynka, kot i ptaki - ilustracja
dla mia_mi za Dziewczynka, kot i ptaki - ilustracja

Bardzo lubię te ilustracja, szczególnie kota.

Opinia pozytywna | 27-12-2007 23:33 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kropla karmelu
dla Biała Magia (i) za Kropla karmelu

Prezent gwiazdkowy dla mamy. Chyba się spodobał :)

Opinia pozytywna | 27-12-2007 23:33 | Biżuteria / Kolczyki
Królestwo fioletu
dla Karolina Rudnicka (i) za Królestwo fioletu

Kryształy są niesamowite. Piękny kolor i świetny kształt. Otrzymały wspaniałą, starannie wykonaną oprawę. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 27-12-2007 14:47 | Biżuteria / Kolczyki
O obrotach sfer pasiastych
dla Karolina Rudnicka (i) za O obrotach sfer pasiastych

Śliczne, delikatne, a mimo wszystko wyraziste. Prawdziwe cudeńka.

Opinia pozytywna | 27-12-2007 14:45 | Biżuteria / Kolczyki