7malin

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

KOLCZYKI

Pięknie wykonane, równie efektownie zapakowane, dotarły błyskawicznie. Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 02-01-2021 17:07 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI

Pięknie wykonane, równie efektownie zapakowane, dotarły błyskawicznie. Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 02-01-2021 17:07 | Biżuteria / Kolczyki
WISIOR

Ciekawy projekt, wisiorek dopracowany, piękne połączenie kolorów, szlachetnie matowe srebro. Świetny kontakt z Artystą i szybka przesyłka - polecam Artystę i galerie

Opinia pozytywna | 15-12-2020 16:19 | Biżuteria / Wisiory
WISIOR

Super.

Opinia pozytywna | 26-07-2020 01:06 | Biżuteria / Wisiory
RING 101

Przepiękny pierścionek:) Wykonany z niezwyklą precyzją i dbałością o szczegóły. Świetny kontakt z Panem Piotrem. Gorąco polecam Artystę.

Opinia pozytywna | 11-05-2020 00:09 | Biżuteria / Pierścionki
KOLCZYKI

Duzo,duzo ladniejsze niz na zdjeciu....Polecam.

Opinia pozytywna | 15-03-2020 04:16 | Biżuteria / Kolczyki
BRANSOLETKA

Bransoleta jest PRZEPIĘKNA. Jej efektowny projekt, staranność wykonania, maestria kompozycji oczarowuje. Jestem nią zachwycona. Dziękuję również za błyskawiczną wysykę i bardzo estetyczne opakowanie. Dziekuję jeszcze raz, pozdrawiam i polecam.

Opinia pozytywna | 10-12-2019 17:45 | Biżuteria / Bransolety
BRANSOLETKA

Piękna bransoletka. Podziwiam kunszt wykonania. Ukłony dla Artysty. Gr.

Opinia pozytywna | 14-08-2019 10:08 | Biżuteria / Bransolety
PIERŚCIONEK

Piękny pierścionek. Godny uznania jest kunszt wykonania biżuterii. Autor jest nie tylko artystą, ale również wspaniale opanował rzemiosło - co nie jest bez zmaczenia (przynajmniej dla mnie) przy wykonywaniu biżuterii. Ukłony dla artysty. Gr.

Opinia pozytywna | 30-07-2019 12:19 | Biżuteria / Pierścionki
BROSZKO-WISIOR NA ZAMÓWIENIE

Piękna rzecz, zgodna z zamówieniem. Uwaga! Artysta spełnia zachcianki! Polecam, D.K.

Opinia pozytywna | 07-05-2019 22:22 | Biżuteria / Inne
KOLCZYKI

super :)

Opinia pozytywna | 28-02-2019 22:20 | Biżuteria / Kolczyki
PIERŚCIONEK

Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-02-2019 21:29 | Biżuteria / Pierścionki
NASZYJNIK Z BURSZTYNEM

Bardzo ciekawy w kształcie i pięknie wykonany wisior z niezwykłym bursztynem.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 19:25 | Biżuteria / Naszyjniki
CHRYSOCALLA - SREBRNY PIERŚCIONEK

Piękny pierścień w niebanalnej stylistyce

Opinia pozytywna | 06-12-2017 11:26 | Biżuteria / Pierścionki
KOLCZYKI RODOWANE

Są delikatne i piękne. Bardzo dziękuję za szybką wysyłkę.

Opinia pozytywna | 20-07-2017 20:26 | Biżuteria / Kolczyki
RING 105

Pięknie wykonany, niebanalny pieścionek. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Przesyłka dotarła błyskawicznie . Dziekuję i podziwiam talent.

Opinia pozytywna | 14-12-2016 10:51 | Biżuteria / Pierścionki
SREBRNY PIERŚCIONEK Z GRANATEM

Wszystko idealnie. Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 18-11-2016 09:47 | Biżuteria / Pierścionki
SZTYFTY W KWADRACIE 1

Z przyjemnoscia chce serdecznie podziekowac za tak elegancko wykonane kolczyki. Do tego elegancko zapakowane co daje mi ( chwilowego ) poczucia luksusu. milego lata zycze jak i dziekuje

Opinia pozytywna | 27-06-2016 16:27 | Biżuteria / Kolczyki
IRETH L. - NASZYJNIK Z LAPIS LAZURI

Naszyjnik bardzo ładny, starannie wykonany, sredecznie polecam

Opinia pozytywna | 21-11-2015 13:40 | Biżuteria / Naszyjniki
ONYKS - SREBRNY PIERŚCIONEK

Piękny pierścień. Perfekcyjne wykonanie. Pasuje idealnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 02-06-2015 08:46 | Biżuteria / Pierścionki
7malin

7malin

w Trendymanii od: 2010-06-07
49 dostępnych
94 sprzedane
51 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"