7malin

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

BRANSOLETKA

Piękna bransoletka. Podziwiam kunszt wykonania. Ukłony dla Artysty. Gr.

Opinia pozytywna | 14-08-2019 10:08 | Biżuteria / Bransolety
PIERŚCIONEK

Piękny pierścionek. Godny uznania jest kunszt wykonania biżuterii. Autor jest nie tylko artystą, ale również wspaniale opanował rzemiosło - co nie jest bez zmaczenia (przynajmniej dla mnie) przy wykonywaniu biżuterii. Ukłony dla artysty. Gr.

Opinia pozytywna | 30-07-2019 12:19 | Biżuteria / Pierścionki
BROSZKO-WISIOR NA ZAMÓWIENIE

Piękna rzecz, zgodna z zamówieniem. Uwaga! Artysta spełnia zachcianki! Polecam, D.K.

Opinia pozytywna | 07-05-2019 22:22 | Biżuteria / Inne
KOLCZYKI

super :)

Opinia pozytywna | 28-02-2019 22:20 | Biżuteria / Kolczyki
PIERŚCIONEK

Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-02-2019 21:29 | Biżuteria / Pierścionki
NASZYJNIK Z BURSZTYNEM

Bardzo ciekawy w kształcie i pięknie wykonany wisior z niezwykłym bursztynem.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 19:25 | Biżuteria / Naszyjniki
CHRYSOCALLA - SREBRNY PIERŚCIONEK

Piękny pierścień w niebanalnej stylistyce

Opinia pozytywna | 06-12-2017 11:26 | Biżuteria / Pierścionki
KOLCZYKI RODOWANE

Są delikatne i piękne. Bardzo dziękuję za szybką wysyłkę.

Opinia pozytywna | 20-07-2017 20:26 | Biżuteria / Kolczyki
RING 105

Pięknie wykonany, niebanalny pieścionek. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Przesyłka dotarła błyskawicznie . Dziekuję i podziwiam talent.

Opinia pozytywna | 14-12-2016 10:51 | Biżuteria / Pierścionki
SREBRNY PIERŚCIONEK Z GRANATEM

Wszystko idealnie. Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 18-11-2016 09:47 | Biżuteria / Pierścionki
SZTYFTY W KWADRACIE 1

Z przyjemnoscia chce serdecznie podziekowac za tak elegancko wykonane kolczyki. Do tego elegancko zapakowane co daje mi ( chwilowego ) poczucia luksusu. milego lata zycze jak i dziekuje

Opinia pozytywna | 27-06-2016 16:27 | Biżuteria / Kolczyki
IRETH L. - NASZYJNIK Z LAPIS LAZURI

Naszyjnik bardzo ładny, starannie wykonany, sredecznie polecam

Opinia pozytywna | 21-11-2015 13:40 | Biżuteria / Naszyjniki
ONYKS - SREBRNY PIERŚCIONEK

Piękny pierścień. Perfekcyjne wykonanie. Pasuje idealnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 02-06-2015 08:46 | Biżuteria / Pierścionki
LINDAL L. - BRANSOLETA Z BURSZTYNEM

Niezwykła bransoleta, cudnie dopracowana. Dziękuję ;)

Opinia pozytywna | 23-02-2015 16:58 | Biżuteria / Bransolety
BURSZTYNOWO - JASPISOWA

Bransoleta wygląda bardzo nowocześnie - kształt, forma i dobór kamieni idealnie odzwierciedlają świetny styl Artysty. Dziękuję za ten projekt :)

Opinia pozytywna | 07-02-2015 20:50 | Biżuteria / Bransolety
MULTISTONE - SREBRNA BRANSOLETA

Piękna i dopracowana bransoleta. Nieco surowa w wyrazie ale jednocześnie taka indywidualna i niespotykana :) Dziękuję za idealny kontakt i podpowiedzi :)

Opinia pozytywna | 18-11-2014 10:35 | Biżuteria / Bransolety
RZYMSKI - SREBRNY PIERŚCIONEK

Pierścionek piękny ,dziekuje :)

Opinia pozytywna | 16-10-2014 20:25 | Biżuteria / Pierścionki
TRÓJWARSTWOWA

Fantastyczna obrączka. NIEPOWTARZALNA.

Opinia pozytywna | 07-06-2014 12:40 | Biżuteria / Pierścionki
SKOŚNY Z GRANATEM

ten pierścionek ma charakter , bardzo mi się podoba , pozdrawiam

Opinia pozytywna | 13-11-2013 14:36 | Biżuteria / Pierścionki
SREBRNE KOLCZYKI Z GRANATEM

Piękne kolczyki, a w komplecie z pierścionkiem jeszcze ładniejsze. dziękuje

Opinia pozytywna | 26-05-2013 21:21 | Biżuteria / Kolczyki
7malin

7malin

w Trendymanii od: 2010-06-07
54 dostępne
5 w promocji
80 sprzedanych
44 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"