Anna Lipowska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Krajobraz - akwarela, oryginał 0347

Piękna akwarela, solidnie zapakowana.

Opinia pozytywna | 09-10-2019 20:52 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Cyklameny - oryginał, akwarela 0425

przepiękna rzecz :)

Opinia pozytywna | 30-09-2019 18:46 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Lasówka złotawa - oryginał, akwarela/cienkopis micron 0422

polecam prace autorki :)

Opinia pozytywna | 30-09-2019 18:46 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Krajobraz minimalistyczny - akwarela, oryginał 0120

Jestem zachwycona - praca jest przepiękna! Z pewnością będę jeszcze zaglądać do galerii autorki:)

Opinia pozytywna | 25-09-2019 10:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zięba - akwarela, tusz - oryginał 0316

Jak wszystkie akwarele artystki -zięba jest piękna. Atmosfera tej akwareli -prawdziwy gęsty sosnowy zagajnik .

Opinia pozytywna | 14-09-2019 12:06 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Motyl - oryginał, akwarela 0082

Ciepła, po mistrzowsku wykonana akwarela. Dobrze zapakowana praca , sympatyczny kontakt z artystką. Polecam.

Opinia pozytywna | 08-08-2019 14:09 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Emma w kwiatach - akwarela, oryginał 0124

Akwarela jest zjawiskowo piękna . Fantastyczny warsztat artystki godny najbardziej znanych galerii . Gorąco polecam. Ze spraw technicznych -przesyłka zapakowana B.dobrze, kontakt z artystką sympatyczny,rzeczowy.

Opinia pozytywna | 08-08-2019 14:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Róża - akwarela, oryginał 0380

Róża jest zjawiskowa. W naturze -piękniejsza niż na zdjęciach. Bardzo dobrze zapakowana.Dostałam rabat na kolejne zakupy i " nie omieszkam go użyć". Artystkę polecam.

Opinia pozytywna | 22-07-2019 08:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Czapla - akwarela, oryginał 0378

Czapla jest świetna. Ptaki wychodzące spod Pani pędzla są jak żywe. Serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 05-06-2019 22:58 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Rudzik - akwarela, oryginał 0381

Akwarela bardzo ładna i optymistyczna. Patrzę na nią z uśmiechem.

Opinia pozytywna | 05-06-2019 22:56 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Ogród - akwarela, oryginał

Dziękuję za przepiękną, pełną barw pracę. Polecam Twórcę.

Opinia pozytywna | 28-05-2019 13:27 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anemony - akwarela, oryginał 0374

Bardzo dziękuję Pani Annie za piękną akwarelę,,Anemony". Serdecznie polecam. Barbara

Opinia pozytywna | 08-03-2019 00:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Abstrakcja - oryginał, akwarela/cienkopis micron 0030

Bardzo ładna grafika,czekam efektu ,jak będzie wisiał oprawiony na ścianie.Polecam

Opinia pozytywna | 21-11-2018 20:12 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Krajobraz - akryl, oryginał 0212

Obraz bardzo mi się podoba.

Opinia pozytywna | 15-10-2018 18:49 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Krajobraz - akwarela, oryginał 0314

Cudowny pejzaż.

Opinia pozytywna | 10-04-2018 08:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Krajobraz - akwarela, oryginał 0313

Cudowny pejzaż.

Opinia pozytywna | 10-04-2018 08:27 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Abstrakcja - akryl, oryginał 0201

Obraz jest dla mojej mamy,jest zauroczona tak sliczna praca.Co do trendymani to w 100%jest wszystko Tip Top.

Opinia pozytywna | 06-01-2018 17:24 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zhenya - akwarela, oryginał

Przepiękna !!! Nie można oderwać oczu! Bardzo dziękuję i serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 05-12-2017 08:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Sara - akwarela, oryginał

Piękna!

Opinia pozytywna | 17-11-2017 08:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Marina - akwarela, oryginał

Przepiękna, delikatna, subtelna... cudo!

Opinia pozytywna | 17-11-2017 07:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anna Lipowska

Anna Lipowska

w Trendymanii od: 2017-04-03
144 dostępne
6 w promocji
1 na zamówienie
61 sprzedanych
20 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy