Anna Lipowska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Dzika róża - akwarela, oryginał 0407

Piekne

Opinia pozytywna | 30-08-2020 13:13 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Kwiaty - akwarela, oryginał 0392

Piekne

Opinia pozytywna | 30-08-2020 13:13 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Klematis - oryginał, akwarela 0447

Piekne

Opinia pozytywna | 30-08-2020 13:13 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Margaretki - akwarela, oryginał 0478

Piekne

Opinia pozytywna | 30-08-2020 13:13 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Abstrakcja - oryginał - akwarela, tusz 0091

Piękna praca, szybka wysyłka. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 24-07-2020 14:07 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Abstrakcja - oryginał, akwarela/cienkopis micron 0330

sny i marzenia

Opinia pozytywna | 13-12-2019 21:40 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Abstrakcja - akwarela, tusz-oryginał 0023

na pierwszym planie kolory

Opinia pozytywna | 13-12-2019 21:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Krajobraz - akwarela, oryginał 0196

wspomnienie wakacji

Opinia pozytywna | 13-12-2019 21:38 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Krajobraz - akwarela, oryginał 0456

Akwarela przepiękna, świetnie zabezpieczona do wysyłki, szybka dostawa. Serdecznie dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 04-12-2019 15:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Winogrono - akwarela, oryginał 0459

Przepiękny obrazek. Miły kontakt z artystką. Osoba słowna, dotrzymująca terminu, angażująca się w zamówienie. Bardzo, bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 22-10-2019 22:07 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Jabłka- akwarela, oryginał 0460

Piękna akwarela. Robi wrażenie w rzeczywistości. Polecam artystkę, przemiły kontakt. Same pozytywy.

Opinia pozytywna | 22-10-2019 22:03 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Krajobraz - akwarela, oryginał 0347

Piękna akwarela, solidnie zapakowana.

Opinia pozytywna | 09-10-2019 20:52 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Cyklameny - oryginał, akwarela 0425

przepiękna rzecz :)

Opinia pozytywna | 30-09-2019 18:46 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Lasówka złotawa - oryginał, akwarela/cienkopis micron 0422

polecam prace autorki :)

Opinia pozytywna | 30-09-2019 18:46 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Krajobraz minimalistyczny - akwarela, oryginał 0120

Jestem zachwycona - praca jest przepiękna! Z pewnością będę jeszcze zaglądać do galerii autorki:)

Opinia pozytywna | 25-09-2019 10:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zięba - akwarela, tusz - oryginał 0316

Jak wszystkie akwarele artystki -zięba jest piękna. Atmosfera tej akwareli -prawdziwy gęsty sosnowy zagajnik .

Opinia pozytywna | 14-09-2019 12:06 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Motyl - oryginał, akwarela 0082

Ciepła, po mistrzowsku wykonana akwarela. Dobrze zapakowana praca , sympatyczny kontakt z artystką. Polecam.

Opinia pozytywna | 08-08-2019 14:09 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Emma w kwiatach - akwarela, oryginał 0124

Akwarela jest zjawiskowo piękna . Fantastyczny warsztat artystki godny najbardziej znanych galerii . Gorąco polecam. Ze spraw technicznych -przesyłka zapakowana B.dobrze, kontakt z artystką sympatyczny,rzeczowy.

Opinia pozytywna | 08-08-2019 14:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Róża - akwarela, oryginał 0380

Róża jest zjawiskowa. W naturze -piękniejsza niż na zdjęciach. Bardzo dobrze zapakowana.Dostałam rabat na kolejne zakupy i " nie omieszkam go użyć". Artystkę polecam.

Opinia pozytywna | 22-07-2019 08:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Czapla - akwarela, oryginał 0378

Czapla jest świetna. Ptaki wychodzące spod Pani pędzla są jak żywe. Serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 05-06-2019 22:58 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anna Lipowska

Anna Lipowska

w Trendymanii od: 2017-04-03
189 dostępnych
4 w promocji
1 na zamówienie
92 sprzedane
31 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy