artkafle

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

umywalka rustico

Kawał dobrej roboty :) bardzo dziekuje za super umywalke!!!

Opinia pozytywna | 12-01-2021 17:22 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
płytki zielone zielone

Polecam serdecznie, warto było poczekać te 5 tygodni, kafelki są śliczne!

Opinia pozytywna | 19-11-2020 16:56 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
arabeska turkusowa

Fantastyczne płytki, przemiły kontakt , serdecznie polecam i na pewno jeszcze nie raz powrócę!

Opinia pozytywna | 06-09-2020 22:02 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zielona jodełka kafle

Kafelki piękne, szybki czas realizacji:) Polecam!

Opinia pozytywna | 25-01-2020 16:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle hermoso i talerze

Serdecznie polecam. Kafle piękne, talerze również. Przesyłka doskonale zapakowana. Bardzo dobry kontakt z Artkafle. Dziękuję za kafle w gratisie i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 27-03-2018 17:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
obraz ceramiczny profilo facciale

Pozytywna - wszystko zg z zamówieniem i warunkami

Opinia pozytywna | 23-08-2017 18:56 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka z lasu

piękna rzecz :)

Opinia pozytywna | 13-01-2017 13:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka kaszubska II

Umywalka przepiękna. Cacuszko łazienki :-)

Opinia pozytywna | 15-12-2016 00:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory plastry miodu

Piękne!

Opinia pozytywna | 08-12-2015 09:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka do kwadratu

Umywalka jest prześliczna. Dziękujemy!

Opinia pozytywna | 24-08-2015 18:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
talerz look

Talerz jest piękny. Wszystko zgodnie z planem. Przesyłka zapakowana tak , że atak bombowy by wytrzymała ;) Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 18-08-2015 18:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łazienka w lesie

Niezwykle uzdolniona Artystka. Piękne i staranne wykonanie. Towar bardzo dobrze zapakonany. Kontakt z Panią Kariną był rewelacyjny. Jej ona jedną z najbardziej profesjonalnych pod każdym względem Artystów, z jakimi miałam przyjemność współpracować.

Opinia pozytywna | 08-12-2014 12:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
małe jest piękne

Dziękuję

Opinia pozytywna | 14-10-2014 10:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka kaszubska

bardzo dobry zakup

Opinia pozytywna | 10-09-2014 14:10 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka angielska

Prawdziwe dzieło sztuki :) Wygląda jakby była z innej epoki... Jestem bardzo zadowolona. Serdecznie polecam :)

Opinia pozytywna | 05-09-2014 21:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory Toskańskie opowieści

Jestem bardzo zadowolona! Dziekuje!

Opinia pozytywna | 14-03-2014 19:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle w jesiennym nastroju

Piękne, nastrojowe i niepowtarzalne kafelki.

Opinia pozytywna | 10-03-2014 19:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory barokowe

Dziękuję za bardzo szybką realizację zamówienia, kafle jeszcze piękniejsze w rzeczywistości niż na zdjęciu...

Opinia pozytywna | 25-02-2014 11:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle zioła w kuchni

Kafle urocze, chociaż patrząc na zdjęcia spodziewałam się bardziej szarego odcienia. Przesyłka ekspresowa.

Opinia pozytywna | 13-01-2014 23:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle na ludowo VII

kafle są przepiękne. przesyłka expresowa. polecam wszystkim!

Opinia pozytywna | 27-06-2013 23:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
artkafle

artkafle

w Trendymanii od: 2010-04-29
22 dostępne
2 na zamówienie
185 sprzedanych
71 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy