asiawurysuje

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Życie na sprzedaż...

Dziękuję

Opinia pozytywna | 02-01-2014 13:19 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Peppercorn Beauty

Grafika jest pełna uroku.Kupiłam dwie prace Artystki i mam ochotę na więcej...

Opinia pozytywna | 09-12-2013 17:56 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Morderin

Praca podobała mi się już dawno,a w promocji mikołajkowej kupiłam w świetnej cenie.Jestem zachwycona .

Opinia pozytywna | 09-12-2013 17:49 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zestaw ślubny z indywidualnym tekstem

Piękne kartki, które będą idealnym dodatkiem do ślubnego prezentu. Możliwość personalizacji, zarówno pod względem kolorystyki jak i treści życzeń. Polecam!

Opinia pozytywna | 05-12-2013 15:04 | Scrapbooking / Kartki
Zestaw ślubny Retro z indywidualnym tekstem

Jak zwykle cudowna współpraca. Kartki spersonalizowane pod każdym względem. Polecam prace AsiWu :)

Opinia pozytywna | 05-12-2013 15:03 | Scrapbooking / Kartki
moja pierwsza

Piękna i niebanalna kartka okolicznościowa. Szybka przesyłka i miły kontakt z Artystką.

Opinia pozytywna | 13-09-2013 18:34 | Scrapbooking / Kartki
mmmrrrrAuuuu....

Super kartka, bardzo efektowna. Szybka przesyłka i miły kontakt z Artystką.

Opinia pozytywna | 13-09-2013 18:34 | Scrapbooking / Kartki
Super Angel I

bardzo oryginalna! polecam! R.B.

Opinia pozytywna | 31-08-2013 21:41 | Scrapbooking / Kartki
Chrzciny złote

zupelnie inna niz wszystkie na swiecie! Bardzo ladna R.B.

Opinia pozytywna | 31-08-2013 21:38 | Scrapbooking / Kartki
Koronczarka w miniaturze z oprawą

Świetna grafika, przyjemnie na nią patrzeć. Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 30-08-2013 22:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GREAT BATS'BY

Piękna kartka, dziękuję:)

Opinia pozytywna | 30-08-2013 22:49 | Scrapbooking / Kartki
We dwoje zamówieni :-)

Asia Wu jest THE BEST :) Kolejne personalizowane zamówienie i znów wszystko miło, szybko i perfekcyjnie. Polecam wszystkim Asię i jej barwną i radosną twórczość :)

Opinia pozytywna | 27-08-2013 12:32 | Scrapbooking / Kartki
dog save the Queen

Kolejny zakup u AsiWu i kolejny zachwyt. Właściwie to opisy powinny być również w sprzedaży, bo są równie urocze i zabawne. ;) Kupione na prezent z myślą o konkretnej osobie. Ale jak tak dalej pójdzie to praca zostanie u mnie bo już dziś żal mi się z nią rozstać. Polecam wszystkim bo rysunki AsiWu są dobre na wszystko: rysunki na drogę za śliską, na stopę za niską, na braczek rzucony na rynek i taki jakiś nie taki ten byt... :)

Opinia pozytywna | 26-08-2013 13:42 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Pieprz i sól czyli we dwoje smaczniej...

Zmysłowa grafika w pięknej oprawie, zapakowana tak pancernie, że żadna wysyłka jej nie straszna. Bardzo dziękujemy za realizację naszego zamówienia i przemiły kontakt :)

Opinia pozytywna | 12-06-2013 10:24 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zestaw łąkowy zamówiony z tekstem

Drugi zestaw kartek z personalizowanym tekstem, który zamówiliśmy u ASIAWURYSUJE. Dodatkowe karneciki umożliwiają dopięcie ich do prezentu, co w zestawie z kartką daje spójną całość. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy autorkę :)

Opinia pozytywna | 12-06-2013 10:24 | Scrapbooking / Kartki
Zestaw ślubny_kolor zamówiony z tekstem

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zamówionych kartek. Personalizacja pod względem koloru i możliwość umieszczenia tekstu z życzeniami pozwalają na stworzenie wyjątkowego prezentu dla Państwa Młodych. Bardzo dziękujemy autorce za szybką realizację zamówienia i przemiłą współpracę :)

Opinia pozytywna | 12-06-2013 10:22 | Scrapbooking / Kartki
Zakochani nie myślą...o marcu...

Jestem fanką prac Pani Joanny. Co za wyobraźnia!:)

Opinia pozytywna | 22-11-2012 20:16 | Scrapbooking / Kartki
Krem sułtański czyli deser metafizyczny

Prace Pani Joanny są wyjątkowe. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję także za miły kartkowy dodatek:)

Opinia pozytywna | 22-11-2012 20:13 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zestaw DL łąkowy

Urocza kartka wraz z całym kompletem. Wszystko bardzo mi się podoba:) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 22-11-2012 20:10 | Scrapbooking / Kartki
Zestaw DL Duet różowy

Zestaw różowy jest przecudny. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 22-11-2012 20:09 | Scrapbooking / Kartki
asiawurysuje

asiawurysuje

w Trendymanii od: 2009-05-24
25 dostępnych
438 sprzedanych
234 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"