MRS WUDRAWS

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Nogi, nogi, nogi roztańczooooneee A4

Piękna praca z dużym poczuciem humoru.

Opinia pozytywna | 07-02-2021 15:33 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Skorpion Dwie kartki + ilustracja

Piękne kolory, ciekawy motyw i bardzo wesoła !

Opinia pozytywna | 29-11-2020 20:09 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Skorpion zodiak

Bardzo piękna i wesoła kartka z charakterem!

Opinia pozytywna | 23-10-2020 22:38 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Mini Super Angel na ścianę I

Piękny rysunek. Polecam Artystkę i bardzo dziękuję za piękne prace !

Opinia pozytywna | 18-10-2020 12:47 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Dog save the Queen I

Praca z dużą dozą humoru i ciepła. Bardzo dziękuję !

Opinia pozytywna | 18-10-2020 12:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Gratulacje dla Radcy prawnego ;-)

Fantastyczna, personalizowana kartka dla radcy prawnego. Wysłana w ekspresowym tempie. Polecam Panią asiawurysuje każdemu!

Opinia pozytywna | 23-09-2020 15:50 | Scrapbooking / Kartki
Upojna noc 1 i pół ;-)

Poetycki, nastrojowy obraz. Bardzo dziękuję i polecam artystkę !

Opinia pozytywna | 02-08-2020 13:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Gratulacje dla Sandry

Bardzo ładna kartka z gratulacjami, dziękuję !

Opinia pozytywna | 19-07-2020 12:40 | Scrapbooking / Kartki
upojna noc1

Piękna, nastrojowa ,poetycka grafika. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-07-2020 12:26 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Pudel w kremie

Mój faworyt. Uroczy, wesoły obraz, piękne kolory. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-07-2020 12:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Early morning i Dziś jest pełnia- razem A3

Bardzo piękne obrazy, dziękuję ! Polecam !

Opinia pozytywna | 19-07-2020 12:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zestaw zaproszeń na chrzciny i okolicznościowe zakładki

Polecam serdecznie, piękne zaproszenia, zapewniające uśmiech na twarzy, każdego kto je dostanie :-). Artysta godny polecenia, miły kontakt.

Opinia pozytywna | 30-06-2017 15:19 | Scrapbooking / Kartki
Zestaw zaproszeń komunijnych z tekstem

wszystko ok

Opinia pozytywna | 26-06-2016 17:51 | Scrapbooking / Kartki
Absolutorium- gratulacje dla radcy

Super pomysł na kartkę z gratulacjami bardzo ciezko dostac kartke z gratulacjami na taką okolicznosc i bardzo szybka realizacja

Opinia pozytywna | 11-05-2016 19:10 | Scrapbooking / Kartki
Slave to fashion 3x mix

Dobra jakość, perfekcyjne wykonanie i bardzo szybka realizacja. Polecam!

Opinia pozytywna | 02-08-2015 06:34 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Bierzmowanie I

Błyskawiczna wysyłka i zaskakująco dobra jakość. Polecam z uśmiechem!

Opinia pozytywna | 17-07-2015 12:02 | Scrapbooking / Kartki
Chrzciny I

Jestem bardzo zadowolona i zachwycona pracami artystki oraz współpracą szczerze polecam :)

Opinia pozytywna | 02-07-2015 08:02 | Scrapbooking / Kartki
Congratulation! 12 szt kartek dla młodych medyków

Serdecznie dziekuje za sliczne kartki. Jestem niewymownie wdzieczna za okazana wyrozumialosc oraz za wyjatkowa ches wspolpracy. Tych 12 kartek zostalo wykonanych praktycznie z dnia na dzien, za co jestem ABSOLUTNIE, NIEWYMOWNIE WDZIECZNA. Grazyna

Opinia pozytywna | 27-05-2015 13:02 | Scrapbooking / Kartki
Chrzciny Gucia - komplet 21 zaproszeń

Zdecydowanie polecam - zamówienie na każdym etapie było obsługiwane profesjonalnie, z zaangażowaniem i rewelacyjnym efektem :) Polecam Artystkę - utalentowana, kreatywna, dokładna i godna zaufania postać :) Ania

Opinia pozytywna | 19-05-2015 12:50 | Scrapbooking / Kartki
Nieme kino..raz

Fantastyczna! I moja!

Opinia pozytywna | 18-11-2014 12:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
MRS WUDRAWS

MRS WUDRAWS

w Trendymanii od: 2009-05-24
31 dostępnych
463 sprzedane
245 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy