asiawurysuje

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Dwa w jednym po raz trzeci

Opinia jak zawsze bardzo pozytywna :) Zachwycające prace, elegancko zapakowane i błyskawicznie wysłane. Do tego przemiły kontakt z Artystką! Oczywiście polecam i ślicznie dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 19:35 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
aniołowo...

Opinia jak zawsze bardzo pozytywna :) Zachwycające prace, elegancko zapakowane i błyskawicznie wysłane. Do tego przemiły kontakt z Artystką! Oczywiście polecam i ślicznie dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 19:34 | Scrapbooking / Kartki
Motylowoooo.....

Opinia jak zawsze bardzo pozytywna :) Zachwycające prace, elegancko zapakowane i błyskawicznie wysłane. Do tego przemiły kontakt z Artystką! Oczywiście polecam i ślicznie dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 19:34 | Scrapbooking / Kartki
aniołowo I ...

Opinia jak zawsze bardzo pozytywna :) Zachwycające prace, elegancko zapakowane i błyskawicznie wysłane. Do tego przemiły kontakt z Artystką! Oczywiście polecam i ślicznie dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 19:34 | Scrapbooking / Kartki
Koneser

Filozoficzna pointa w odcieniach blue.Drugi faworyt mojej córki!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 16:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
filozof?

Przewrotne pytanie w pięknych kolorach.Pierwszy faworyt mojej córki!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 16:09 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Dziś jest pełnia...

Towarzyszy mi spokój tej nocy... Mam "pełniejsze" sny.

Opinia pozytywna | 14-04-2012 16:06 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Early morning...

Towarzyszy mi spokój tego poranka... Przyjemniej się wstaje.

Opinia pozytywna | 14-04-2012 16:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Dwa w jednym :-)

Świetna praca, zabawna i pomysłowa. Perfekcyjne wykonanie. Już zamówiłam kolejny projekt :) Dziękuję.

Opinia pozytywna | 13-04-2012 11:16 | Scrapbooking / Kartki
Komunistka:-)

Karteczka niezwykle oryginalna i urokliwa, świetnie wykonana, nie spotykana, super, dziękuję :)

Opinia pozytywna | 12-04-2012 08:37 | Scrapbooking / Kartki
Komunista:-)

Karteczka niezwykle oryginalna i urokliwa, świetnie wykonana, nie spotykana, super, dziękuję :)

Opinia pozytywna | 12-04-2012 08:37 | Scrapbooking / Kartki
na zawsze razem

Śliczna kartka, jak wszystkie zresztą tej artystki :) Wrócę na pewno po więcej :)

Opinia pozytywna | 11-04-2012 20:24 | Scrapbooking / Kartki
We dwoje

Piękna kartka, prosta w formie, zabawna, perfekcyjnie zapakowana.

Opinia pozytywna | 11-04-2012 20:22 | Scrapbooking / Kartki
Lwica

Jestem pod wrażeniem talentu autorki i jakości wydruku, cacko. Dziekuję za miły i bardzo pożyteczny gratis. Polecam :)

Opinia pozytywna | 10-04-2012 20:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Trzy siostry...

Moj ulubiony, a teraz i moich siostr.

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:54 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
miauuu

Kolejny pozytyw.

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:54 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Early morning...

Tajemnicze, urokliwe...

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Dziś jest pełnia...

Tajemnicze, urokliwe...

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Trzy siostry...

Moj ulubiony:-)

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:52 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Jesienna dziewczyna tryptyk

Jak zawsze - sie podoba:-)

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:51 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
asiawurysuje

asiawurysuje

w Trendymanii od: 2009-05-24
25 dostępnych
438 sprzedanych
234 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"