asiawurysuje

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Pod jemiołą biało

Jak zawsze - sie podoba:-)

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:51 | Scrapbooking / Gwiazdka
aniołowooo ecru...

Jak zawsze - sie podoba:-)

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:45 | Scrapbooking / Gwiazdka
aniołowooo I ecru...

Jak zawsze - sie podoba:-)

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:45 | Scrapbooking / Gwiazdka
świateczna przesyłka

Jak zawsze sliczne.

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:42 | Scrapbooking / Gwiazdka
Takie świąteczne dzieciowe....

Jak zawsze sliczne.

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:42 | Scrapbooking / Gwiazdka
Kompot z rabarbaru

Patrzac na ten rysunek czyje zapachy dzieciecych wakacji u babci.

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Nogi, nogi, nogi roztańczooooneee

Grafika jest fantastyczna, wywołuje uśmiech i same pozytywne emocje, będzie cudownym prezentem i niezwykłym wspomnieniem uroczystości 90 urodzin wyjątkowej i niezwykłej mojej babci! La viva es buena! Asiu - Dziękuję serdecznie!

Opinia pozytywna | 01-03-2012 10:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Psia pogoda bez oprawy

Szybko i sprawnie, świetny kontakt z Panią Joanną. Bardzo dziękuję za "Psią pogodę"!

Opinia pozytywna | 23-02-2012 12:38 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Stone wo-man z oprawą

Piękne, staranne prace, sympatyczny kontakt, bardzo polecam..

Opinia pozytywna | 21-02-2012 10:56 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
DEKADENS II czyli...

Nie moge sie napatrzyc! Cudenko!!! Dziekuje

Opinia pozytywna | 25-11-2011 17:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
nocny rejs

super zarówno praca jak i kontakt z autorką.

Opinia pozytywna | 20-10-2011 20:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Limbo

Praca jest PIĘKNA - polecam!

Opinia pozytywna | 20-10-2011 20:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Skamieniali w tajemniczej oliwce

Orginalne, przyciągające wzrok. Bardzo miły kontakt. Dziękuje za piękne grafiki i cierpliwość.

Opinia pozytywna | 15-10-2011 09:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Melancholik pokładowy

Przeuroczy jak zwykle

Opinia pozytywna | 06-10-2011 20:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
W cieniu filodendrona...

świetna praca. z pewnością powrócimy :)

Opinia pozytywna | 29-09-2011 22:42 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Idzie Grześ przez wieś...

Już się nie mogę doczekać świąt,żeby uszczęśliwić bliską osobę tą cudną kartką!

Opinia pozytywna | 27-09-2011 11:48 | Scrapbooking / Kartki
Duet II

Talent, lekkość kreski plus ogromne, autoironiczne poczucie humoru! Piorunująca mieszanka! Wielkie dzięki jestem pani wielbicielką!

Opinia pozytywna | 27-09-2011 11:46 | Scrapbooking / Kartki
Jedyne takie trio - miniatura

Pięknie dziękuję. Takie trio często się nie zdarza i jest jedyne w swoim rodzaju.Miło zerkać na wytworne Panie i skorzystać z kawusi, herbatki, papieroska. Życzę wszelkiej pomyślności.

Opinia pozytywna | 27-02-2011 14:32 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Chyba najedzony

Obrazek zakupiłam dla mojej malutkiej bratanicy ;) jest super bardzo mi się podoba, mam nadzieje, że jej też się spodoba... zobaczymy w wigilje :)))))))

Opinia pozytywna | 17-12-2010 14:13 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Amourette

Świetne oko artysty, doskonałe wykonanie, szybka realizacja. Polecam gorąco! Buldożek już wisi w moim gabinecie:)

Opinia pozytywna | 02-11-2010 21:51 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
asiawurysuje

asiawurysuje

w Trendymanii od: 2009-05-24
25 dostępnych
438 sprzedanych
234 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"