asiawurysuje

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Early morning i Dziś jest pełnia razem

Bardzo przyjemna podwójna kompozycja, rozleniwiająca, magnetyzująca nastrojem, do sypialni pasuje jak ulał.

Opinia pozytywna | 14-04-2010 16:37 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kompot z rabarbaru duuuuży

Jestem zachwycona, wnosi tyle światła i podnosi na duchu, naprawdę przypomina słoneczny, ciepły dzień, beztroski, spokojny i radosny. Uwielbiam na niego patrzeć.

Opinia pozytywna | 14-04-2010 16:33 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
15 kartek z jajem

Szybko i profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Polecam :)

Opinia pozytywna | 11-04-2010 11:01 | Scrapbooking / Kartki
Kartka z jajem

Jajcarskie jajko i zajączek!:-)))

Opinia pozytywna | 29-03-2010 19:52 | Scrapbooking / Kartki
2 x jajo handmade

Bardzo jajcarskie jajka:-))

Opinia pozytywna | 29-03-2010 19:52 | Scrapbooking / Kartki
dla Pierwszego Komunisty

Cudna!

Opinia pozytywna | 21-03-2010 17:30 | Scrapbooking / Kartki
dla Pierwszej Komunistki

Przepiękna, dziękuję!!!;)

Opinia pozytywna | 21-03-2010 17:30 | Scrapbooking / Kartki
Bim bam bom

Piękny kot, mogę na niego patrzeć i patrzeć...Dziękuję -również za szybką przesyłkę:)

Opinia pozytywna | 03-03-2010 13:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
W przedpokoju...bez zmian...okolicznościowo

Prześliczna kartka, cudowne zakładki -niespodzianki -dziękuję!

Opinia pozytywna | 03-03-2010 13:26 | Scrapbooking / Kartki
Hella i zazdrośnik razem...duży format z ramą

Bardzo pozytywna :):)

Opinia pozytywna | 26-02-2010 16:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Babciu, Dziadku....

Grafiki świetne, potrafią poprawić nastrój. Autorka ma fantastyczne poczucie humoru.

Opinia pozytywna | 21-02-2010 18:55 | Scrapbooking / Kartki
Babciu,Dziadku....

Nieco spóźniona, ale jak najbardziej pozytywna opinia - grafiki ładne i zabawne, wykonanie świetne, papier super, przesyłka ekspresowa i dobrze zabezpieczona. Polecam!

Opinia pozytywna | 21-02-2010 18:44 | Scrapbooking / Kartki
Kocha,kocha....

Pięknie dziękuję za uroczy komplet i miły prezencik Walentynkowy:-)

Opinia pozytywna | 18-02-2010 22:55 | Scrapbooking / Kartki
Kompot z rabarbaru w środku zimy

Był zimowy, pochmurny poranek... nagle zapukał listonosz. Kiedy odpakowałam przesyłkę i ten prześliczny obraz przywitał się z moją sypialnią... - ...razem z nim do pokoju wpadły ciepłe promienie słoneczne i już caly dzień był jakby wiosenny :)..... -

Opinia pozytywna | 18-02-2010 20:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Early morning i Dziś jest pełnia

Obrazki prześliczne! Jeden bez drugiego nie ma sensu-zakup obu to jedyne wyjście z sytuacji - problem wyboru mamy z głowy:):) Dziękuję bardzo, również za szybką wysyłkę.Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 12-02-2010 18:54 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Nieme kino... dwa

Wspaniała praca. Przesyłka niezwykle starannie zapakowana. Polecam :)

Opinia pozytywna | 03-02-2010 18:45 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Early morning i Dziś jest pełnia razem

Wspaniała praca. Przesyłka niezwykle starannie zapakowana. Polecam :)

Opinia pozytywna | 03-02-2010 18:45 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Stone woman

Wspaniała praca. Przesyłka niezwykle starannie zapakowana. Polecam :)

Opinia pozytywna | 03-02-2010 18:44 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Bim bam bom

Kiciuś i kwiaty piękne

Opinia pozytywna | 16-01-2010 21:16 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Łakomy kąsek w liczbie dwa

Obrazek cudeńko. Szybka realizacja transakcji. Dziękuję również za miły gratis w postaci karteczki. Polecam!

Opinia pozytywna | 13-01-2010 19:08 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
asiawurysuje

asiawurysuje

w Trendymanii od: 2009-05-24
25 dostępnych
438 sprzedanych
234 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"