BIZOE

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

BIZOE Złoty pierścionek z brylantem

Przepiękny, delikatny i oryginalny pierscionek. Świetny kontakt z artystkami, serdecznie polecam ????

Opinia pozytywna | 08-09-2019 14:13 | Biżuteria / Pierścionki
ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE Obrączka potrójna z białego złota w drewnianym pudełeczku.

Elegancki pierścionek, wyjątkowe pudełko - super współpraca.

Opinia pozytywna | 16-01-2019 18:52 | Biżuteria / Pierścionki
Różowe złoto i brylant 0,05 ct VS/H

Rewelacja! Szybko i tak jak na zdjęciu/opisie. Pełna rekomendacja!

Opinia pozytywna | 02-12-2018 20:35 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek z kwarcem dymnym i brylantem 0,05 ct VS/H

Poczucie piękna, dużo cierpliwości w dyskutowaniu nawet najmniejszych szczegółów. W efekcie pierścionek (prawie) idealny i jedyny. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 04-10-2017 22:12 | Biżuteria / Pierścionki
ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE - złoty pierścionek z szafirem

Swietna, profesjonalna obsluga, ktora wsluchuje sie w potrzeby klientow. Przepieknie wykonana bizuteria oraz pieknie opakowana. Profesjonalnie, szybko i bardzo milo. Bardzo dziekuje i polecam! bardzo zadowolona klientka:)

Opinia pozytywna | 28-04-2017 10:36 | Biżuteria / Pierścionki
Tanzanit w białym złocie

Przedmiot piękny, dostawa szybka; czego chcieć więcej.

Opinia pozytywna | 05-02-2017 09:14 | Biżuteria / Pierścionki
Złoty pierścionek z brylantem 0,12 ct

Bardzo miła i szybka obsługa. Towar zgodny z zamówieniem, wykonany w piękny sposób i dostarczony ekspresowo. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 16-12-2016 14:27 | Biżuteria / Pierścionki
Różowe złoto i brylant 0,12 ct VS/H

Bardzo polecam! Piękny pierścionek i bardzo fajny kontakt z autorkami tych małych cudów.

Opinia pozytywna | 28-10-2016 18:52 | Biżuteria / Pierścionki
Złoty pierścionek z tanzanitem 3,5 mm

Narzeczona zachwycona pierscionkiem, ja zadowolony z obslugi. Osoby sprzadające bardzo komunikatywne z dbaloscia o szczegoly i zawsze sluzace fachowa radą. Pelen profesjonalizm wykonania i z cala pewnoscia niecodzienne kamienie!

Opinia pozytywna | 12-07-2016 16:44 | Biżuteria / Pierścionki
Złoty pierścionek z szafirem

Piękny pierścionek, który nieustannie cieszy oko mojej narzeczonej, jak i moje :) Od kiedy zobaczyłem go pierwszy raz, jestem przekonany, że to nie ostatni mój zakup od Bizoe :) Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 23-02-2016 12:04 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne śnieżynki z szafirami

kontentam

Opinia pozytywna | 12-12-2015 17:15 | Biżuteria / Kolczyki
Rubin w różowym i żółtym złocie

piękny. dziękuje :)

Opinia pozytywna | 03-11-2015 17:17 | Biżuteria / Pierścionki
Złoty komplet 5 pierścionków

sprawnie, szybko a pierścionek z gustem:)))))

Opinia pozytywna | 23-10-2015 10:58 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne śnieżynki z brylantami

Rewelacja! Miało być na prezent, a zostanie u mnie! Przepiękne, starannie i pięknie wykonane kolczyki a brylanty w nich jak iskierki drżące... Niespodzianka ( w stosunku do zdjęcia ) a ja wobec tego muszę szukać na prezent czegoś innego :). Dziękuję!

Opinia pozytywna | 23-04-2015 19:44 | Biżuteria / Kolczyki
Złoty pierścionek z brylantem

super! Polecam!!!

Opinia pozytywna | 06-03-2015 18:00 | Biżuteria / Pierścionki
Złoty pierścionek z brylantem 0,03 ct VS/H - białe złoto

Subtelny, elegancki pierścionek. Pięknie wykonany. Przepiękny i czysty kolor diamentu. Kontakt z Artystą idealny. Dziekuję :)

Opinia pozytywna | 05-03-2015 10:00 | Biżuteria / Pierścionki
Tanzanit w złocie

Subtelny, elegancki pierścionek. Pięknie wykonany. Przepiękna barwa kamienia. Kontakt z Artystą idealny. Dziekuję :)

Opinia pozytywna | 05-03-2015 09:58 | Biżuteria / Pierścionki
Złoty pierścionek z różowym turmalinem 4mm

Subtelny, elegancki pierścionek. Pięknie wykonany. Przepiękna barwa kamienia. Kontakt z Artystą idealny. Dziekuję :)

Opinia pozytywna | 05-03-2015 09:57 | Biżuteria / Pierścionki
BIZOE

BIZOE

w Trendymanii od: 2015-01-20
125 dostępnych
1 na zamówienie
51 sprzedanych
18 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy