Crystalline Obsession

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Porcelanowa Krystaliczna Kula - "Seria Obce Planety" #004

Kula nie-ziemska, wspaniała dekoracja. Polecam prace Artysty.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 14:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
WAZON BANIACZEK "FIERY SAND" #2

Wazon zachwyca swoim pięknem. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
BUTELKA MINI "SILVER HAND FAN"

Buteleczki zjawiskowe! Wspaniale zdobią wnętrze. Bardzo lubię na nie patrzeć. Dziękuję. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
BUTELKA MINI "AMBER STARS"

Buteleczki zjawiskowe! Wspaniale zdobią wnętrze. Bardzo lubię na nie patrzeć. Dziękuję. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
BUTELKA MINI "GREEN EXPLOSION"

Buteleczki zjawiskowe! Wspaniale zdobią wnętrze. Bardzo lubię na nie patrzeć. Dziękuję. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
BUTELKA MINI "DESERT SUNRISE"

Buteleczki zjawiskowe! Wspaniale zdobią wnętrze. Bardzo lubię na nie patrzeć. Dziękuję. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PORCELANOWY KUBEK KUFEL - "Frozen Lake" - 450 ml #1

Na żywo jeszcze piękniejszy. Hipnotyzujący. Dostawa ekspresowa, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Serdecznie polecam twórczość Pana Kuby.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:40 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PORCELANOWY KUBEK - "Blue Cornflower" - 260ml

Mój ulubiony kubek kawowy o cudownie zielonym kolorze. Codziennie piję w nim kawę już od roku. Był jednym z pierwszych ceramicznych wspaniałości, jakie kupiłam u Pana Kuby. Obecnie moja ceramiczna kolekcja twórczości Crystalline Obsession jest dosyć pokaźna. :) Dostawa jak zawsze ekspresowa. Przesyłka, jak zawsze u Crystalline Obsession, IDEALNIE zabezpieczone. Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PORCELANOWY KUBEK DUŻY - "Lava Dark" - 380ml

Przepiękny kubek. Bardzo szybka wysyłka, paczka pancernie spakowana. Kubek robi niesamowite wrażenie i w 100% jest wart swojej ceny. Kunszt!!!

Opinia pozytywna | 28-11-2017 19:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KOMPLET CERAMICZNY - "MILKY WAY"

Prezent bardzo się spodobał, przesyłka dotarła błyskawicznie. A ja dziękuję za profesjonalną obsługę. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 14-11-2016 16:57 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
WAZON CLASSIC - "Fiery Sand"

Zakupiony wazon jest piękny - kryształy cudownie zarysowane, dostawa błyskawiczna i w pełni bezpieczna dla tak kruchego dzieła. Współpraca z autorem to przyjemność - polecam z całego serca. To nie jest mój pierwszy zakup u Pana Kuby i wiem również, że ewentualne reklamacje są błyskawicznie i pozytywnie rozpatrywane - pękł mi kubeczek - dostałam nowy i jeszcze jeden w prezencie :) POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 22-10-2016 11:55 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
WAZON DYSK "BLUE ORANGE"

Praca swietna i przyciagajaca uwage.

Opinia pozytywna | 11-03-2016 09:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
BUTELKA FISH "OCEAN BLUE"

Praca swietne i przyciagajaca uwage.

Opinia pozytywna | 11-03-2016 09:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Crystalline Obsession

Crystalline Obsession

w Trendymanii od: 2015-10-05
53 dostępne
22 sprzedane
13 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
( zobacz film )
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy