Fiszerowa

Opinie

Tricolor

Cud miód !!!

Opinia pozytywna | 30-07-2008 22:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Milano - bransoleta

Szybka realizacja, godne polecenia

Opinia pozytywna | 16-07-2008 10:40 | Biżuteria / Bransolety
Kwarc wieczorowy

REWELACJA, JESTEM BARDZO ZADOWOLONA

Opinia pozytywna | 15-07-2008 15:19 | Biżuteria / Kolczyki
Kwarc popołudniowy - REZERWACJA dla p. Lidii

REWELACJA, JESTEM BARDZO ZADOWOLONA

Opinia pozytywna | 15-07-2008 15:18 | Biżuteria / Komplety
Jeans w perłach i szafirach - komplet

REWELACJA, JESTEM BARDZO ZADOWOLONA

Opinia pozytywna | 15-07-2008 15:16 | Biżuteria / Komplety
Impatiens

przesłodkie kwiatowe delikatne ale wyraziste wszystko w jednych ślicznych kolczykach ... to tyle na ten temat ;)

Opinia pozytywna | 09-07-2008 21:09 | Biżuteria / Kolczyki
Wodospad - REZERWACJA dla p. Ani

Utalentowana artystka i niespotykane kamienie mogą stworzyć tylko niezwykłą i piękną biżuterię. Bardzo dziękuję za oksydowanie, które sprawiło, że kolczyki są jak z epoki Art Deco. WYJĄTKOWE:-)

Opinia pozytywna | 09-07-2008 01:03 | Biżuteria / Kolczyki
Kuliste lato - REZERWACJA dla p. Ani

przepiękne uzupełnienie bransolety o tej samej nazwie ; prawdziwie letni komplet w kolorystyce wyspy Santorini :)) cudeńko !

Opinia pozytywna | 01-07-2008 22:32 | Biżuteria / Kolczyki
Kuliste lato II - REZERWACJA dla p. Ani

Piękna bizuteria ,razem z kolczykami stanowi przepiękny komplet.Jest to mój pierwszy ,ale napewno nie ostatni zakup u tej artystki

Opinia pozytywna | 01-07-2008 21:12 | Biżuteria / Kolczyki
Sweety blue

Są naprawdę słodkie. Kobiece i sexy :) Dziękuję.

Opinia pozytywna | 01-07-2008 09:28 | Biżuteria / Kolczyki
Teneryfa - bransoleta

Bardzo ładnie dobrane ciepłe, subtelne kolory zieleni, oryginalne dodatki tworzą ...tajemniczy klimat...rodem z Teneryfy.

Opinia pozytywna | 25-06-2008 10:40 | Biżuteria / Bransolety
Kuliste lato

przepiękna letnia bransoleta! rewelacyjne zestawianie kolorystyczne i wspaniałe wykonanie sprawiają że bawi oczy i zdecydowanie popawia samopoczucie :)) Cudo!

Opinia pozytywna | 23-06-2008 16:54 | Biżuteria / Bransolety
Purpurowe płatki w towarzystwie

cudne kwiatowe letnie kolczyki! fantastycznie kolorowe i pięknie wykonane! zakochałam się w nich od pierwszego założenia :))

Opinia pozytywna | 23-06-2008 09:27 | Biżuteria / Kolczyki
Bellis perennis - REZERWACJA dla Ani

cudne delikatne i słodkie stokrotki w sam raz na słoneczne lato :)) Ogromnie dziękuję Pani Izo za radość jaka mi sprawiły !

Opinia pozytywna | 09-06-2008 16:38 | Biżuteria / Kolczyki
Bali green

Bardzo ładny wisior, jestem zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 04-06-2008 14:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Tropicana blue

kolczyki cudo !!! z resztą Pani Iza jest gwarantem tego że otrzyma się niepowtarzalny skarb pełen fantazji i uroku :)) ogromnie dziękuję Pani Izo !!!

Opinia pozytywna | 03-06-2008 20:37 | Biżuteria / Kolczyki
Perugia - bransoleta - REZERWACJA dla Tytusa

Piękna bransoleta wspaniała współpraca.

Opinia pozytywna | 03-06-2008 20:04 | Biżuteria / Bransolety
Perugia - naszyjnik - REZERWACJA dla Tytusa

Piękny komplet ,wspaniała współpraca.

Opinia pozytywna | 03-06-2008 20:03 | Biżuteria / Naszyjniki
Wiosna w pastelach

kolczyki są przecudne - jak z resztą wszystkie skarby od Pani Izy. Jestem oczarowana ! Dziękuję !!!

Opinia pozytywna | 15-05-2008 19:46 | Biżuteria / Kolczyki
Bellis perennis

Bardzo ładne, delikatne, pasują do wiosenno-letnich strojów...Dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-05-2008 16:52 | Biżuteria / Kolczyki
Fiszerowa

Fiszerowa

w Trendymanii od: 2007-11-01
210 dostępnych
969 sprzedanych
464 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"