Fiszerowa

Opinie

Rubiny na orbicie - REZERWACJA DLA BASI

Historia tych kolczyków jest szczególna.... przez to są dla mnie tym bardziej cenne. I piękne - zwłaszcza te RUBINY :)

Opinia pozytywna | 30-04-2008 17:23 | Biżuteria / Kolczyki
Exclusive kyanit

Eleganckie kolczyki, podobaja mi się. Sprawna obsługa. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 10-04-2008 13:22 | Biżuteria / Kolczyki
Quickstep w cytrynach - REZERWACJA DLA EVVELINE

Cytrynowe sople w matowym srebrze wygladaja szlachetnie, są urocze, dziekuję

Opinia pozytywna | 02-04-2008 08:42 | Biżuteria / Kolczyki
Luxury Jeans

Naszyjnik jest śliczny, bardzo starannie wykonany. Został ładnie opakowany. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 31-03-2008 12:38 | Biżuteria / Naszyjniki
Posągowe

Kolczyki cudne. Przyszły do mnie pięknie zapaknowane.

Opinia pozytywna | 28-03-2008 14:04 | Biżuteria / Kolczyki
Rosarium

spodziewam się że kolczyki będą fantastyczne (inaczej bym ich nie kupiła ;)) ale w rzeczywistości są jeszcze bardziej rewelacyjne!!! Brakuje mi słów uznania i zachwytu! dziękuję bardzo !

Opinia pozytywna | 25-03-2008 16:15 | Biżuteria / Kolczyki
Roma - kolczyki - REZERWACJA DLA LIDII

wszystko zgodnie z zamówieniem, komplet bardzo mi się podoba ,-))

Opinia pozytywna | 19-03-2008 16:50 | Biżuteria / Kolczyki
Roma - bransoleta

wszystko zgodnie z zamówieniem, komplet bardzo mi się podoba ,-))

Opinia pozytywna | 19-03-2008 16:50 | Biżuteria / Bransolety
Słoneczny piruet

Wszystko ok, szybko, sprawnie i wygląd dokładnie tak jak na zdjęciu. Śliczne!

Opinia pozytywna | 14-03-2008 19:19 | Biżuteria / Kolczyki
Skały ogniste

Wszystko ok, szybko, sprawnie i wygląd dokładnie tak jak na zdjęciu

Opinia pozytywna | 14-03-2008 19:18 | Biżuteria / Bransolety
Napoli - bransoleta - REZERWACJA DLA TULIPANA

Bransoleta jest rewelacyjna i razem z kolczykami tworzy cudowny komplet! Pani Iza tworzy niezwykle piękną i wyrafinowaną biżuterię. Bardzo dziękuję !!!

Opinia pozytywna | 12-03-2008 16:24 | Biżuteria / Bransolety
Roma - kolczyki

kolczyki są cudne ! To był dobry wybór :)

Opinia pozytywna | 06-03-2008 15:47 | Biżuteria / Kolczyki
Napoli - kolczyki

kolczyki są po prostu piękne !!! Jestem nimi oczarowana i zachwycona ! Dziękuję !

Opinia pozytywna | 05-03-2008 16:11 | Biżuteria / Kolczyki
Perły w lazurze

Białe i szare perełki świetnie komponują się z błękitem kryształu swarovskiego. Całość nizwykle świeża i przejrzysta. Precyzyjne wykonanie. Kolczyki bardzo mi się podobają. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 04-03-2008 17:29 | Biżuteria / Kolczyki
Perłowa mgła w komplecie - REZERWACJA

ciąg dalszy mojej slubnej biżuterii :) cuedńka

Opinia pozytywna | 08-02-2008 17:22 | Biżuteria / Komplety
Perłowa mgła

śliczne kolczyki - będą moją ślubną bizuterią :)

Opinia pozytywna | 08-02-2008 17:21 | Biżuteria / Kolczyki
Morskie techno

Kolczyki sa piękne!!! Dokładnie takie same jak na zdjęciu. Zapakowane ładnie i bezpiecznie. Dziekuję.

Opinia pozytywna | 20-12-2007 14:53 | Biżuteria / Kolczyki
Pensjonarki

Izuniu! Kolczyki są prześliczne. Kolejny uroczy drobiazg do mojej kolekcji arcydziełek Twojej roboty :) Subtelne, niezwykle starannie wykonane, ze wspaniale dobranymi materiałami i wyczuciem proporcji i smaku. Majstersztyk :)

Opinia pozytywna | 13-12-2007 16:36 | Biżuteria / Kolczyki
Szpilka różana

Fiszerowa to też jedna z moich ulubionych projektantek biżuterii! Szpilka jest super! Miała być prezentem dla koleżanki ale chyba już zostanie u mnie !!!

Opinia pozytywna | 03-12-2007 13:19 | Biżuteria / Broszki
Piruet

Piękne kolczyki, bardzo mi się podobają.

Opinia pozytywna | 16-11-2007 22:00 | Biżuteria / Kolczyki
Fiszerowa

Fiszerowa

w Trendymanii od: 2007-11-01
254 dostępne
956 sprzedanych
460 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"