formood

Opinie

Łańcuch - naszyjnik unisex

Oryginalny. Robi wrażenie masywnego ale nie jest ciężki i przytłaczający. Wykonanie jak zawsze najwyższej próby. Polecam.

Opinia pozytywna | 30-03-2021 09:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Personalizacja - oksydowane srebro - bransoletka z kolekcji D.R.O.P.

Przepiękna bransoletka, bardzo delikatna. Inicjały na pastylkach, które wybrałam, przypominają mi o ważnych osobach i chwilach. Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 03-02-2021 17:22 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki - liście z hessonitem, granatem, labradorytem ....

Kolczyki przepiękne, nietuzinkowe. Jestem zachwycona.

Opinia pozytywna | 19-11-2020 19:09 | Biżuteria / Kolczyki
Łańcuch - bransoletka unisex

Piękna bransoletka! Ponadto elegancko zapakowana . Również Artysta dostępny do korespondencji . Polecam bardzo

Opinia pozytywna | 06-11-2020 16:02 | Biżuteria / Bransolety
Bransoletka labradoryt

Bardzo ładnie się prezentuje i dobrze się nosi :) Polecam !!!

Opinia pozytywna | 18-04-2020 22:29 | Biżuteria / Bransolety
oksydowane srebro 2 - kolekcja formHOOP

Oryginalne, pięknie wykonane, kolejne kolczyki, które zamówiłam w Galerii Formood. Kontakt z Projektantem i realizacja zamówienia - bez zarzutu. Polecam!

Opinia pozytywna | 16-04-2020 06:32 | Biżuteria / Kolczyki
rezerwacja

Kolczyki są przepiękne, delikatne, bardzo precyzyjnie wykonane. Moje ulubione :-)

Opinia pozytywna | 16-04-2020 06:30 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki - bursztyn

Kolczyki przepiękne ,zdecydowanie ładniejsze niż na zdjęciu.Polecam :-)

Opinia pozytywna | 28-02-2020 09:52 | Biżuteria / Kolczyki
Srebro - naszyjnik Form017

Naszyjnik piękny, starannie wykonany, wygląda lepiej niż na fotografiach.

Opinia pozytywna | 13-02-2020 20:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Oksydowane srebro - kolczyki duże koła

Kolczyki bardzo ładne.

Opinia pozytywna | 28-01-2020 17:54 | Biżuteria / Kolczyki
Łańcuch - bransoletka unisex

Piękna.

Opinia pozytywna | 28-01-2020 17:53 | Biżuteria / Bransolety
kolekcja QOU - owalne sztyfty - 100%Ag

Kolczyki są bardzo ładne. Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 14-01-2020 10:11 | Biżuteria / Kolczyki
Perydot i oksydowane srebro

Zakupy u Państwa, to czysta przyjemność. Odpakowywanie to również doznanie estetyczne. DZIĘKUJĘ. Polecam wszystkim gorąco. Urszula

Opinia pozytywna | 10-01-2020 18:48 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik - liść z hessonitem, granatem, labradorytem ....

Na pewno jeszcze nie raz zrobię u Państwa zakupy. Biżuteria nietuzinkowa z dużym wyczuciem estetycznym.

Opinia pozytywna | 10-01-2020 18:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki - liście z hessonitem, granatem, labradorytem ....

Piękna, pełna smaku biżuteria, dziękuję bardzo. Zapakowane z klasą, dziękuję za dodatkową niespodziankę. Pozdrawiam bardzo serdecznie Urszula

Opinia pozytywna | 10-01-2020 18:43 | Biżuteria / Kolczyki
Bransoletka - bursztyn

Przepiękna bransoketka do kompletu z kolczykami. Niepowtarzalna, rozświetlająca dłoń. Przyciąga uwagę. Medal za styl i jakość wykonania. Polecam i dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-01-2020 18:47 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki - bursztyn

Pięknie wykonane bardzo lekkie kolczyki. Z klasą, stylem, oryginalne. Jak zwykle :)

Opinia pozytywna | 06-01-2020 18:46 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki - surowy bursztyn i turkus

Kolczyki są przepiękne! Oryginalne, niepowtarzalne i bardzo precyzyjnie wykonane. Transakcja przebiegła bez zarzutu. Nie jest to mój pierwszy zakup w galerii formood - na pewno nie ostatni! Polecam :-)

Opinia pozytywna | 29-12-2019 07:07 | Biżuteria / Kolczyki
labradoryt - naszyjnik

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Naszyjniki
labradoryt - kolczyki

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Kolczyki
formood

formood

w Trendymanii od: 2008-01-13
9 dostępnych
2189 sprzedanych
1125 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"