formood

Opinie

Kolczyki - bursztyn

Kolczyki przepiękne ,zdecydowanie ładniejsze niż na zdjęciu.Polecam :-)

Opinia pozytywna | 28-02-2020 09:52 | Biżuteria / Kolczyki
Srebro - naszyjnik Form017

Naszyjnik piękny, starannie wykonany, wygląda lepiej niż na fotografiach.

Opinia pozytywna | 13-02-2020 20:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Oksydowane srebro - kolczyki duże koła

Kolczyki bardzo ładne.

Opinia pozytywna | 28-01-2020 17:54 | Biżuteria / Kolczyki
Łańcuch - bransoletka unisex

Piękna.

Opinia pozytywna | 28-01-2020 17:53 | Biżuteria / Bransolety
kolekcja QOU - owalne sztyfty - 100%Ag

Kolczyki są bardzo ładne. Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 14-01-2020 10:11 | Biżuteria / Kolczyki
Perydot i oksydowane srebro

Zakupy u Państwa, to czysta przyjemność. Odpakowywanie to również doznanie estetyczne. DZIĘKUJĘ. Polecam wszystkim gorąco. Urszula

Opinia pozytywna | 10-01-2020 18:48 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik - liść z hessonitem, granatem, labradorytem ....

Na pewno jeszcze nie raz zrobię u Państwa zakupy. Biżuteria nietuzinkowa z dużym wyczuciem estetycznym.

Opinia pozytywna | 10-01-2020 18:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki - liście z hessonitem, granatem, labradorytem ....

Piękna, pełna smaku biżuteria, dziękuję bardzo. Zapakowane z klasą, dziękuję za dodatkową niespodziankę. Pozdrawiam bardzo serdecznie Urszula

Opinia pozytywna | 10-01-2020 18:43 | Biżuteria / Kolczyki
Bransoletka - bursztyn

Przepiękna bransoketka do kompletu z kolczykami. Niepowtarzalna, rozświetlająca dłoń. Przyciąga uwagę. Medal za styl i jakość wykonania. Polecam i dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-01-2020 18:47 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki - bursztyn

Pięknie wykonane bardzo lekkie kolczyki. Z klasą, stylem, oryginalne. Jak zwykle :)

Opinia pozytywna | 06-01-2020 18:46 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki - surowy bursztyn i turkus

Kolczyki są przepiękne! Oryginalne, niepowtarzalne i bardzo precyzyjnie wykonane. Transakcja przebiegła bez zarzutu. Nie jest to mój pierwszy zakup w galerii formood - na pewno nie ostatni! Polecam :-)

Opinia pozytywna | 29-12-2019 07:07 | Biżuteria / Kolczyki
labradoryt - naszyjnik

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Naszyjniki
labradoryt - kolczyki

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Kolczyki
Oksydowane srebro i perła

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Kolczyki
SPIN - delikatny naszyjnik z granatem

Bardzo dobre wykonanie,pięknie zapakowane i miły gratis.

Opinia pozytywna | 29-09-2019 11:57 | Biżuteria / Naszyjniki
Granat i oksydowane srebro

Przepiękne kolczyki, delikatne, ale zwracające uwagę oryginalnością i precyzją wykonania. Transakcja bez zarzutu. Bardzo dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 23-08-2019 14:20 | Biżuteria / Kolczyki
kolekcja QOU - owalne sztyfty - 100%Ag

Kolczyki są piękne!!! niby takie zwykłe a robię robotę. Na pewno tu jeszcze wrócę. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 21-06-2019 09:35 | Biżuteria / Kolczyki
chalcedon i ametyst

Naszyjnik przepiękny. Świetnie prezentuje się na szyi - wielkość kamieni idealna. Teraz tylko czekam, aż nabierze mocy. Co do transakcji przebiegła szybko i bezproblemowo. Jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 19-03-2019 16:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrne kolczyki - Form 017

Długi czas oczekiwania na zamówiony produkt, ale dołączony gratis jako forma rekompensaty.

Opinia neutralna | 11-03-2019 21:24 | Biżuteria / Kolczyki
granat ... kolczyki

ok

Opinia pozytywna | 03-03-2019 18:36 | Biżuteria / Kolczyki
formood

formood

w Trendymanii od: 2008-01-13
18 dostępnych
2163 sprzedane
1118 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"