Galeria Indygo

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Pejzaż fantazyjny IV

Przepiękny, wspaniale skomponowany - obraz na pograniczu snu i rzeczywistości. Zachwyca doborem kolorów, i głębią emocji. Autorka konsekwentnie udowadnia niezwykłą umiejętność tworzenia prac, które zawsze wywierają wrażenie. Fantastyczna zdolność kreowania piękna - gratuluję.

Opinia pozytywna | 22-09-2012 20:47 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Improwizacja szarości z czerwienią

Doskonała, przepiękna kolorystyka. Niesamowite faktury, przejścia barw. Obraz, który robi wrażenie na wszystkich, którzy go widzą. Autorka genialnie potrafi zarówno pokazywać, jak i budzić emocje. Dla mnie - absolutne mistrzostwo w pokazywaniu innej strony rzeczywistości.

Opinia pozytywna | 07-09-2012 16:26 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Śliwka węgierka

Moja kolejna świetna inwestycja w Sztukę terapii kolorem pędzla autorki. Obraz jest zachwycający, wyrazisty, dynamiczny. Piękna faktura, nastrojowa kolorystyka. Nie jest dodatkiem do wystroju - on go definiuje. Doskonały.

Opinia pozytywna | 12-07-2012 21:09 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Tajemnica nocy

Obraz tysiąca emocji, prawdziwa tajemnica.. Przepiękny, bardzo nastrojowy, dodaje szczególnego charakteru pomieszczeniu. Mnóstwo treści na niewielkiej powierzchni, można się przyglądać godzinami. Jak wszystkie obrazy autorki - mistrzostwo w wykorzystaniu koloru i kreowaniu nastroju.

Opinia pozytywna | 12-07-2012 20:27 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Siła czerwieni

Przepiękny obraz, idealnie dobrane kolory, niesamowicie nastrojowy. Zupełnie odmienił charakter pomieszczenia. Sztuka przez duże S. Dzięki oprawie stał się kompletny, zachwycający. Jest to mój pierwszy - ale z pewnością nie ostatni obraz autorki. Warto inwestować w doskonałość.

Opinia pozytywna | 29-06-2012 20:10 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pierwsza oda do jesieni

Obraz piękny, nastrojowy, nostalgiczny...Kolory współgrają fantastycznie. Artystka wykonała ponadto indywidualną dedykację, za co serdecznie dziękuję!

Opinia pozytywna | 05-05-2011 22:50 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Szeptem o ciszy

Piękny obraz z tym "czymś' w środku. Kupiłam samolubnie dla siebie, ale został zaakceptowany przez całą rodzinę. Dostawa OK, polecam.

Opinia pozytywna | 31-03-2011 20:34 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Galeria Indygo

Galeria Indygo

w Trendymanii od: 2011-03-16
48 dostępnych
52 sprzedane
27 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy