Galeria Indygo

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Księżycowa wróżka

Piękny obraz! W rzeczywistości oczywiście jeszcze ładniejszy. Transakcja niezwykle udana!! :) Polecam Galerię Indygo! Dziękuję ;)

Opinia pozytywna | 05-01-2019 16:08 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Geometria pejzażu IV

Dziękuję za piękny nastrojowy obraz, błyskawiczną wysyłkę i bardzo bezpieczne zapakowanie płótna! Obraz zawiśnie na honorowym miejscu w salonie, tak żeby każdy, kto wstąpi w nasze progi mógł go podziwiać :) Gorąco polecam prace Pani Niny!

Opinia pozytywna | 23-12-2016 14:19 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Martwa natura z kulkami II

Jestem zauroczona, polecam

Opinia pozytywna | 01-04-2016 14:09 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Szeptem o ciszy II

Pani Nino - dziękuję! Przepiękna praca...

Opinia pozytywna | 02-10-2015 20:36 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Aniołek Czarnulka

Napisz odpowiedź

Opinia pozytywna | 10-09-2015 12:38 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Aniołek wieczorny

Napisz odpowiedź

Opinia pozytywna | 10-09-2015 12:37 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Pojawiam się i znikam

Napisz odpowiedź

Opinia pozytywna | 07-05-2015 11:24 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Siostry II

Pani Nina to przemiła artystka, godna polecenia. Prace Pani Niny bardzo mi się podobają, nie mogłam kupić wszystkich, które przypadły mi do gustu, ale wybrałam dla siebie te najlepsze.

Opinia pozytywna | 07-05-2015 11:24 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Abstrakcja z cynobrową dominantą II

Świetny kontakt z artystą (zamawiałam obraz). Bieżąca informacja o statusie zamówienia. Polecam.

Opinia pozytywna | 17-12-2013 09:12 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Aniołek z grzywką

Intrygujące.

Opinia pozytywna | 03-11-2013 22:02 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Geometria pejzażu

jestem bardzo zadowolona,obraz jest piękny

Opinia pozytywna | 10-05-2013 09:31 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pejzaż fantazyjny III

Obraz z piękną i niespokojną duszą. Wyjątkowy z pewnością talent autorki rozciągnął na płótnie pejzaż skutecznie pobudzający ciekawość odbiorcy. Kolorystyka jesieni, asymetria drzew rosnących samotnie oraz wiatr, który powoduje załamania światła i przenikanie cieni - uświadamiają, że tej ciekawości nie da się zaspokoić nigdy. I dlatego dobrze że obraz jest mój - bo na taką nieśmiertelność warto się godzić z entuzjazmem :)

Opinia pozytywna | 31-10-2012 16:13 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
After

Hipnotyzująca eksplozja czerni i bieli. Obraz energetyczny - a przy tym subtelny i wysmakowany. Zdecydowany w swojej wymowie, a jednocześnie magiczny w przekazie. Kolejny majstersztyk Autorki udowadnia jej wyjątkową umiejętność łączenia pozornie wykluczających się emocji w znakomitych, pełnych treści obrazach. Przepiękny. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-10-2012 20:35 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Abstrakcja: Powidoki miejskie

Wspaniała technika, doskonałe wykorzystanie światła, cieni i koloru - dzięki czemu obraz wydaje się trójwymiarowy. Jest niezwykle nastrojowy, ma w sobie dużo pozytywnych emocji. Zachwyca głębią planów. Doskonałość w każdym calu. Autorce gratuluję ujęcia tematu i ogromnego talentu w "opowiadaniu" o świecie w tak niezwykły sposób. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 22-10-2012 21:20 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Abstrakcja z muzyką w tle

Genialne połączenie obrazu, dźwięku i nastroju. Piękny, elegancki i ekspresyjny. Cała twórczość Autorki to doskonałe, urzekające obrazy, które wyrażają tak wiele. Dziękuję za te wszystkie doznania.

Opinia pozytywna | 10-10-2012 21:32 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pejzaż fantazyjny IV

Przepiękny, wspaniale skomponowany - obraz na pograniczu snu i rzeczywistości. Zachwyca doborem kolorów, i głębią emocji. Autorka konsekwentnie udowadnia niezwykłą umiejętność tworzenia prac, które zawsze wywierają wrażenie. Fantastyczna zdolność kreowania piękna - gratuluję.

Opinia pozytywna | 22-09-2012 20:47 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Improwizacja szarości z czerwienią

Doskonała, przepiękna kolorystyka. Niesamowite faktury, przejścia barw. Obraz, który robi wrażenie na wszystkich, którzy go widzą. Autorka genialnie potrafi zarówno pokazywać, jak i budzić emocje. Dla mnie - absolutne mistrzostwo w pokazywaniu innej strony rzeczywistości.

Opinia pozytywna | 07-09-2012 16:26 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Śliwka węgierka

Moja kolejna świetna inwestycja w Sztukę terapii kolorem pędzla autorki. Obraz jest zachwycający, wyrazisty, dynamiczny. Piękna faktura, nastrojowa kolorystyka. Nie jest dodatkiem do wystroju - on go definiuje. Doskonały.

Opinia pozytywna | 12-07-2012 21:09 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Tajemnica nocy

Obraz tysiąca emocji, prawdziwa tajemnica.. Przepiękny, bardzo nastrojowy, dodaje szczególnego charakteru pomieszczeniu. Mnóstwo treści na niewielkiej powierzchni, można się przyglądać godzinami. Jak wszystkie obrazy autorki - mistrzostwo w wykorzystaniu koloru i kreowaniu nastroju.

Opinia pozytywna | 12-07-2012 20:27 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Siła czerwieni

Przepiękny obraz, idealnie dobrane kolory, niesamowicie nastrojowy. Zupełnie odmienił charakter pomieszczenia. Sztuka przez duże S. Dzięki oprawie stał się kompletny, zachwycający. Jest to mój pierwszy - ale z pewnością nie ostatni obraz autorki. Warto inwestować w doskonałość.

Opinia pozytywna | 29-06-2012 20:10 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Galeria Indygo

Galeria Indygo

w Trendymanii od: 2011-03-16
39 dostępnych
41 sprzedanych
22 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy