Galeria Mojej Żony

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Laura

Bransoletka jest piekna.Dziekuje bardzo

Opinia pozytywna | 08-11-2011 12:42 | Biżuteria / Bransolety
Elencza

Bransoletka jest przepiekna.Bardzo elegancka.Dziekuje.

Opinia pozytywna | 06-09-2011 16:35 | Biżuteria / Bransolety
Cashubian Glamour -mikołajek nadmorski- wisiorek

Wisiorek jest uroczy. "Rozmowy" z autorką też... :)Nadrobię lekturę ("Opowieści...") i na pewno będe zaglądała do Galerii. Dziękuję

Opinia pozytywna | 01-09-2011 12:14 | Biżuteria / Wisiory
Cashubian Glamour - granat 110802

Bardzo ładny - dziękuję, pozdrawiam Katarzyna

Opinia pozytywna | 29-08-2011 13:32 | Biżuteria / Wisiory
Cashubian Glamour -Tulipan I

zachwyciły mnie. kocham motywy ludowe, a te kolczyki w magiczny sposób łacza nowoczesnosc i tradycje. sa niesamowite. bardzo dziekuje. wroce po jeszcze jedna pare :)))

Opinia pozytywna | 19-07-2011 21:14 | Biżuteria / Kolczyki
Aquati II

przepiękne kolczyki , niesamowicie efektowne, doskonale wykonane i zaprojektowane, jestem zachwycona !

Opinia pozytywna | 29-04-2011 09:05 | Biżuteria / Kolczyki
Larimary

Bajecznie przepiękny komplet! Cudne kamienie w cudnej oprawie! Wykonanie bardzo staranne. Jestem szczęśliwym posiadaczem naprawdę ślicznego cuda! Dziękuję bardzo :)

Opinia pozytywna | 18-04-2011 23:03 | Biżuteria / Komplety
Na Hawaje

Pierścionek przepiękny, precyzyjnie wykonany. Świetny kontakt z artystą. Bardzo gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 02-03-2011 10:11 | Biżuteria / Pierścionki
Brisbane

Cudowne połączenie bursztynu i opala australijskiego. Podziwiam Autorkę za wyobraźnię i kunszt jubilerski.

Opinia pozytywna | 24-02-2011 12:24 | Biżuteria / Wisiory
Jeden kolczyk

Bardzo dziękuję za rozwiązanie mojego problemu :) Kolczyki są rewelacyjne i ... znowu mam oba:) Pozdrawiam serdecznie. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. A.P.

Opinia pozytywna | 30-12-2010 17:05 | Biżuteria / Kolczyki
Z cyrkonią

Kolczyki PRZEŚLICZNE!!! jestem bardzo zadowolona z ich zakupu. Artyście dziękuję i życzę ciepłej rodzinnej atmosfery Świat i aby Nowy Rok niósł szczęście i pomyślność :)

Opinia pozytywna | 22-12-2010 11:39 | Biżuteria / Kolczyki
...Plaża, dzika plaża....I

Urokliwy i wykonany z precyzją pierścień. Sam bursztyn jest sercem Bałtyku, a Twórca dołożył też trochę swojego. Polecam!

Opinia pozytywna | 19-12-2010 08:23 | Biżuteria / Pierścionki
KORONKI

Jestem BARDZO ZADOWOLONA ,bransoleta jest dla mnie bajeczna,po prostu- SUPER PIĘKNA! Serdecznie Pani dziękuję i szczerze pozdrawiam !!!- Ewa Mikulska.

Opinia pozytywna | 02-12-2010 19:16 | Biżuteria / Bransolety
Z cyklu Wariacje na okrągło

rewelacja :)

Opinia pozytywna | 22-11-2010 21:06 | Biżuteria / Kolczyki
Z cyklu Faktury - kolczyki I

Kolczyki bardzo efektowne, jestem zadowolona z ich zakupu. Dziękuję.Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 02-08-2010 08:42 | Biżuteria / Kolczyki
..Viola silvestris, słodsze niż wszystkie róże...

Urocze, wiosenne kolczyki.

Opinia pozytywna | 20-04-2010 20:56 | Biżuteria / Kolczyki
Mobilki

Kolczyki w swojej skromności są niezwykłe a do tego ten blask....

Opinia pozytywna | 27-02-2010 22:51 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek - kwiat z ametystem

śliczny,elegancki

Opinia pozytywna | 16-02-2010 19:38 | Biżuteria / Pierścionki
Mobile

Kolczyki są imponujące! Świetny pomysł z pozłoconym srebrem i jednocześnie przyciemnioną ruchomą częścią środkową. Bardzo dobrze się noszą. I ten blask, który od nich bije... Dziękuję pięknie :)

Opinia pozytywna | 27-01-2010 21:53 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek - kwiat z larimarem

jestem zachwycona. poprostu przepiekny. jakby zrobiony specjalnie dla mnie. wraz z nim poczułam powiewwczesnego lata :) bardzo dziekuje.

Opinia pozytywna | 25-01-2010 11:38 | Biżuteria / Pierścionki
Galeria Mojej Żony

Galeria Mojej Żony

w Trendymanii od: 2009-09-01
8 dostępnych
86 sprzedanych
43 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"