Galeria Mojej Żony

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Srebrna kolia z bursztynem 130909

Piekna kolia z bursztynami, mam zamiar nie rozstawac sie z nia. Wyroby z pracowni Pana Jana Pomianowskiego sa poza piekna kompozycja bardzo starannie wykonane. Polecam kazdej osobie z wysokimi wymaganiami

Opinia pozytywna | 03-02-2016 03:48 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrna kolia z bursztynem turkusem i perłami - Mila

Bardzo piekna kolia z turkusami I bursztynem, bardzo starannie wykonana. Po prostu cudo.

Opinia pozytywna | 03-02-2016 03:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrne długie kolczyki z perłami i ametystem ID: 150223

Kolczyki bardzo efektowne, masywniejsze niż na fotografiach, prześwietlone ametysty iskrzą się, zapięcia bardzo wygodne. Kontakt z Twórcą doskonały, szybki, sprawny i do tego z poczułam się rozpieszczaną kientką. Ta pracownia wytwarza po prostu śliczną biżuterię w jak najlepszym i tradycyjnym tego słowa znaczeniu opanowując ją ponadto w życzliwość dla klienta.

Opinia pozytywna | 22-12-2015 16:52 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z koralem III - Czerwone i czarne

Przepiekne i eleganckie kolczyki. Szybka wysylka. Dziekuje!

Opinia pozytywna | 17-05-2015 19:37 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z tanzanitem "Merelani"

Napisz odpowiedź

Opinia pozytywna | 09-02-2015 09:43 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z koralem i cytrynem

Kolczyki proste w formie. Prezentują się z niesamowitą klasą, nadają charakteru prostym strojom - najlepiej współgrają z ciemnymi kolorami. To taki drobiazg, który "robi" całość. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, dziękuję Artystce za piękną biżuterię!

Opinia pozytywna | 02-12-2014 12:35 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrna bransoleta z perłami

Wspaniała bransola, bardzo starannie zrobiona. Współpraca z artystką na wysokim poziomie.Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 13-02-2014 21:39 | Biżuteria / Bransolety
Czerwone i czarne - srebrne kolczyki z koralem

KOLCZYKI PIĘKNE. PODOBAJĄ SIĘ NAWET MOJEMU SYNOWI. IDEALNY KOMPLET Z BRANSOLETĄ

Opinia pozytywna | 31-12-2013 12:01 | Biżuteria / Kolczyki
Ottimo - srebrne kolczyki z kamieniami

DZIĘKUJĘ. KOLCZYKI SUPER DOPASOWANE DO BRANSOLETY. ŁADNY KOMPLET

Opinia pozytywna | 31-12-2013 12:00 | Biżuteria / Kolczyki
Czerwone i czarne-srebrna bransoleta z koralem

CUDO

Opinia pozytywna | 09-12-2013 20:33 | Biżuteria / Bransolety
Magrat

Bardzo piękna broszka

Opinia pozytywna | 27-02-2013 11:36 | Biżuteria / Broszki
Wiosna, echże ty....

Kolczyki są piękne! Zwykle do pracy noszę coś małego i dykretnego, a one ... rozbudzają marzenia! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-11-2012 11:24 | Biżuteria / Kolczyki
Cashubian Glamour - mikołajek 110727

kolczyki - SUPER! dotarły błyskawicznie na drugi dzień i zdążyły na dzień matki. Nie mogłam się doczekać i dałam je wcześniej. Mama - zachwycona! serdecznie dziękuję!

Opinia pozytywna | 25-05-2012 23:10 | Biżuteria / Kolczyki
Eloisa

Wspaniały wyrób , wszystkim się podoba.

Opinia pozytywna | 21-05-2012 10:35 | Biżuteria / Bransolety
SKOJARZENIA - Bransola I - Sen złotowłosej dziewczynki

BAJKOWA,PIĘKNIE WYKONANA

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:18 | Biżuteria / Bransolety
W malinowym chruśniaku

Wyjątkowo piękne po raz drugi i nadzwyczaj efektowne.

Opinia pozytywna | 16-01-2012 20:48 | Biżuteria / Kolczyki
Just V

Proste, ale mają swój urok. Twarz przy nich b. ładnie ożywiona. Starannie wykonane. Wygodne zapięcia. Przesyłka zabezpieczona.

Opinia pozytywna | 22-12-2011 12:22 | Biżuteria / Kolczyki
...Plaża, dzika plaża...VI

Kamień bardzo ładny. Pierścionek okazały. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 22-12-2011 12:21 | Biżuteria / Pierścionki
Tombe la neige I

Śnieżynka bardzo ładnie się prezentuje. Praca staranna. Odmienna. Wyróżniająca się. Jestem zadowolona. Polecam Galerię!

Opinia pozytywna | 22-12-2011 12:19 | Biżuteria / Wisiory
Z larimarem

Wyjątkowo piękne i robią wrażenie we Włoszech.

Opinia pozytywna | 08-12-2011 16:22 | Biżuteria / Kolczyki
Galeria Mojej Żony

Galeria Mojej Żony

w Trendymanii od: 2009-09-01
9 dostępnych
86 sprzedanych
43 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"