GRAFIJA

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

Anioł afro

Anioł afro jest boski. To wykonanie, dokładność, ten papier. Ach!!! Cieszę się ogromnie, że jestem jego posiadaczką. Przesyłka ekspresowa, pancernie zabezpieczona. Kontakt z autorką pracy - stały, profesjonalny i nade wszystko przemiły. Dziękuję

Opinia pozytywna | 12-11-2009 13:13 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
aniołek 2

... Przepiękna grafika!!! Napewno z przyjemnością wrócę po resztę serii. Kontakt z Panią Ewą przemiły (jak za każdym razem). Dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 11-11-2009 13:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Choinkostrada

... jak zawsze ... Cudowna!!! Wspaniała zapowiedź zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia. Kontakt z Panią Ewą przemiły. Dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 11-11-2009 13:09 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
Anioł

Piękna anielica! Prace Pani Ewy są zachwycające!

Opinia pozytywna | 05-11-2009 22:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł spiący

Przeuroczy aniołek!

Opinia pozytywna | 05-11-2009 22:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
pawie są lepsze

Anielica ubrana w pawie pióra, nieco wyuzdana i nieśmiała jednocześnie - piękna i delikatna, uchwycona w nostalgicznej pozie... Polecam grafiki Ewy - można je oglądać i czytać bezustannie :)

Opinia pozytywna | 21-10-2009 13:07 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
aniołek 1

Bałam się,że zmiana koloru "nadszarpnie" trochę urodę Aniołków.NIC PODOBNEGO!!! W tej mięcie bardzo im do twarzy :-)!!!Dziękuję!

Opinia pozytywna | 26-09-2009 08:43 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
aniołek 4

Ależ piękne są te aniołeczki!!!Pani Ewa radzi sobie fantastycznie nawet z kaprysami dziecka :-)!!!

Opinia pozytywna | 26-09-2009 08:38 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kotki Lolki

Bardzo szybka dostawa. Kotki rewelacyjne. Polecam

Opinia pozytywna | 12-09-2009 19:46 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kotki Lolki

Kociule są prześliczne! Nie mogłam się im oprzeć, jak tylko je zobaczyłam. Żaden "kocioholik" by nie mógł :-)) Bardzo miły kontakt z Artystką i doskonale zabezpieczona paczka dopełniają całości tego udanego zakupu!

Opinia pozytywna | 09-09-2009 18:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
upadłe skrzydło

Subtelne!Pełne uroku!!Piękne!!!Jak zwykle...:-)

Opinia pozytywna | 09-09-2009 09:13 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kot uśmiechnięty 2

...kot ma być na prezent, ale nie wiem czy uda mi się z nim rozstać ;) - jest po prostu przepiękny! Pozdrawiam Pani Ewo i najserdeczniej dziękuję za "dodatek" - jak każde Pani dzieło urzeka swoim blaskiem. Serdecznie dziękuję!

Opinia pozytywna | 01-09-2009 23:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł

... jak zawsze ... Cudowna!!! Kontakt z Panią Ewą przemiły (jak za każdym razem). Dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 01-09-2009 23:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł rogaty

Po prostu: PRZEPIĘKNE !

Opinia pozytywna | 28-08-2009 21:38 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł koci

Po prostu: PRZEPIĘKNE !

Opinia pozytywna | 28-08-2009 21:36 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł

Grafika w rzeczywistości piękniejsza niż na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona :) Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 26-08-2009 19:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł dziecięcy

Grafika w rzeczywistości piękniejsza niż na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona :) Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 26-08-2009 19:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Rozmyślanie

Jak wyżej. Waszystko cudnie!

Opinia pozytywna | 20-08-2009 23:51 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Rozmyślanie

Piękna praca, pięknie oprawiona, zapakowana i dostarczona niezwykle szybko. Jestem uszczęśliwiona! Mam ochotę na jeszcze.

Opinia pozytywna | 20-08-2009 23:51 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Rozmyślanie

Fantastyczne!Przepiękna gra kolorów!Subtelne,zmysłowe i pełne kobiecego ciepła. Brak mi słów,żeby opisać urodę i pełnię urokliwego nastroju "Rozmyślania".Bardzo polecam niezwykłe prace Pani Ewy!!!!!

Opinia pozytywna | 12-08-2009 16:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GRAFIJA

GRAFIJA

w Trendymanii od: 2009-07-02
16 dostępnych
372 sprzedane
207 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace