GRAFIJA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Anioł Stróż

Grafika jest przepiękna, kontakt z artystą sprawny i bardzo miły, serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 15-05-2019 10:42 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
lato

Grafiki WIOSNA i LATO Grafiji są piękne, delikatnością przedstawień powodują,że nie można oderwać od nich wzroku.Wielki kunszt i artyzm zachwyca mnie za każdym razem , kiedy na nie patrzę.Są po prostu cudowne. Serdecznie pozdrawiam Artystkę:) Magdalena

Opinia pozytywna | 25-04-2019 19:43 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Wiosna

Piękne grafiki Grafiji WIOSNA i LATO ! Przecudnej delikatnej urody dzieła ... Z pozdrowieniami Magda

Opinia pozytywna | 20-04-2019 01:50 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zawsze jestem przy Tobie

Pani Ewo, serdecznie dziękuję. Grafika, mój kolejny zakup, po prostu piękna a kolor passe-partout idealny. Polecam i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 17-04-2019 18:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
SKRZYDLATA

Bardzo sympatyczny kontakt z p.Ewa , polecam zakup prac na prezenty z roznych okazji.Ja chetnie to zrobie ponowni.

Opinia pozytywna | 17-07-2018 07:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Nieziemskie Monidło

Co tu wiele pisać.... kupowanie grafik Pani Ewy to czysta przyjemność. Dodatkowo mogę dodać, że do grafik dodawane są certyfikaty autentyczności co podnosi rangę pracy i grafika nadaje się na prezent np. ślubny.

Opinia pozytywna | 29-05-2018 16:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł afro

Ciekawa grafika, szybka przesyłka na czas, polecam

Opinia pozytywna | 14-05-2018 09:30 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł Zamyślony

Piękna grafika!

Opinia pozytywna | 21-12-2017 14:30 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
jesień

Bardzo efektowna praca, prawdziwa ozdoba i dzieło sztuki.

Opinia pozytywna | 15-12-2017 18:36 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
KOCIARA

Grafika z "pazurem", wspaniale się prezentuje.

Opinia pozytywna | 15-12-2017 18:35 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Siostry 2

Grafika jest zachwycająca, widać rękę niezwykle utalentowanej Artystki.

Opinia pozytywna | 15-12-2017 18:34 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
marzenie

Grafika jest zachwycająca, dużo piękniejsza niż na zdjęciu. Bardzo miły kontakt z Artystką i ekspresowa wysyłka. Dziękuję, Pani Ewo!

Opinia pozytywna | 12-12-2017 22:09 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioły cykl 3 szt.

Piękne prace i bardzo miły kontakt z artystką.

Opinia pozytywna | 19-04-2017 13:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Wiosna

Wzorowy kontakt zarówno z artystką jak i galerią. Polecam.

Opinia pozytywna | 05-04-2017 10:22 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioł Biżu

Grafika piękna! Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 09-03-2017 11:31 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
SKRZYDLATA

Piękne prace. Miły kontakt z autorką.

Opinia pozytywna | 08-03-2017 12:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł Zamyślony

Cudny ma taki "ludzko duchowy wymiar" i pozytywną energię. Bardzo staranne wykonanie .Kontakt z artystką to przyjemność. Gorąco polecam . Dziękuję Pani Ewo:)).

Opinia pozytywna | 27-02-2017 11:18 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
SKRZYDLATA

Polecam! Grafika Super! Wykonanie, pomysł na 6! Kontakt również na 6!

Opinia pozytywna | 08-02-2017 15:14 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł Stróż II

Bardzo miła współpraca. Pewnie jeszcze wrócę do GRAFIJI. :)

Opinia pozytywna | 04-02-2017 23:06 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Wiosna

Bardzo profesjonalne i sprawne działanie. Dziękuję. Bubanena

Opinia pozytywna | 24-01-2017 12:44 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
GRAFIJA

GRAFIJA

w Trendymanii od: 2009-07-02
21 dostępnych
351 sprzedanych
190 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace