GRAFIJA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Anioł wstydliwy

Kolejny Anioł do kolekcji. Cudny! Wszystkie tworzą subtelny klimat. Idealny - w moim przypadku- w sypialni. Jestem wdzięczna. Serdecznie dziękuję!

Opinia pozytywna | 11-04-2021 22:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Widok na świat

To, co widzą oczy, nie zawsze jest ważne dla duszy. Znika niezauważenie. W przypadku prac tej Artystki oczy i dusza harmonijnie ze sobą współtworzą i współtrwają. Polecam z serca. Warto się o tym przekonać.

Opinia pozytywna | 11-03-2021 14:16 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zaczytanioł

Prace tej Artystki to wrota do świata bajecznego. Są wyjątkowe. Polecam serdecznie i z przekonaniem.

Opinia pozytywna | 11-03-2021 14:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Nieziemskie Monidło

Będzie kilka słów więcej, ponieważ grafika była prezentem dla Młodej Pary. Co istotne, została wykonana na zamówienie i zgodnie ze wszystkimi oczekiwaniami co do kolorów, tak ważnych dla obdarowanej Panny Młodej. Co istotniejsze, grafika zaskoczyła nie tylko obdarowanych, ale także najbliższą rodzinę. Została uznana za najciekawszy prezent, a o przyjemności patrzenia na nią, słuchałam po wielokroć. Dodam, że nic tak nie cieszy, jak dawanie z uśmiechem i przekonaniem, że wśród papierów i wstążek kryje się rzecz wyjątkowa. Dziękuję i polecam serdecznie na różne okazje, i bez okazji także.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 19:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Żyd na szczęście

Na szczęście i radość, bo grafika jest wyjątkowa, Dziękuję i polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 19:36 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
KOCIARA

Wspaniała praca. Wisi na zaszczytnym miejscu. Pięknie i starannie opakowana. Ciekawa technika akwaforty. Dziękuję Agnieszka Cetner

Opinia pozytywna | 01-03-2021 08:54 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
lato

Ciekawa grafika.

Opinia pozytywna | 31-12-2020 18:22 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
,Anioł po godzinach''

Piękna grafika - wzbudza pozytywne emocje;) Szybka realizacja zamówienia !

Opinia pozytywna | 22-12-2020 16:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
4 pory roku

Dziękuję za 4 wspaniałe prace zgodne z moimi sugestiami. Polecam.

Opinia pozytywna | 23-11-2020 19:45 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zawsze jestem przy Tobie

Zamówienie zrealizowane sprawnie i zgodnie z opisem.

Opinia pozytywna | 14-10-2020 17:31 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
W morzu marzeń

Piękna praca, szybka wysyłka.

Opinia pozytywna | 24-07-2020 14:06 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
,Anioł po godzinach''

Grafika jest fantastyczna. Przesyłka starannie zapakowana. Kontakt z autorką bardzo dobry. Z czystym sumieniem gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 06-07-2020 10:18 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
spacer po łące

Jak zawsze piękne .... Dziękuję !!

Opinia pozytywna | 08-03-2020 19:35 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
anioł Dziara

Jak zawsze piękne .... Dziękuję !!

Opinia pozytywna | 08-03-2020 19:34 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
drzewo życia

Robi wrażenie.

Opinia pozytywna | 10-12-2019 20:44 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
zima

Wspaniała.

Opinia pozytywna | 10-12-2019 20:44 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł Stróż

Grafika jest przepiękna, kontakt z artystą sprawny i bardzo miły, serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 15-05-2019 10:42 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
lato

Grafiki WIOSNA i LATO Grafiji są piękne, delikatnością przedstawień powodują,że nie można oderwać od nich wzroku.Wielki kunszt i artyzm zachwyca mnie za każdym razem , kiedy na nie patrzę.Są po prostu cudowne. Serdecznie pozdrawiam Artystkę:) Magdalena

Opinia pozytywna | 25-04-2019 19:43 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Wiosna

Piękne grafiki Grafiji WIOSNA i LATO ! Przecudnej delikatnej urody dzieła ... Z pozdrowieniami Magda

Opinia pozytywna | 20-04-2019 01:50 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zawsze jestem przy Tobie

Pani Ewo, serdecznie dziękuję. Grafika, mój kolejny zakup, po prostu piękna a kolor passe-partout idealny. Polecam i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 17-04-2019 18:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GRAFIJA

GRAFIJA

w Trendymanii od: 2009-07-02
19 dostępnych
369 sprzedanych
206 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace