GRAFIJA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Spacer po łące

Obraz cudny, dotarł szybciutko profersjinalnie opakowany. Dziekuje !

Opinia pozytywna | 26-07-2013 14:27 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
meduza

Obsługa profesjonalna, szybka, dodatkowe propozycje, bardzo miło i kompetentnie

Opinia pozytywna | 25-07-2013 20:15 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Widok na świat

Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 27-05-2013 14:30 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Wiosna

Dziękuję - piękna praca, elegancko zapakowana i szybko przesłana.

Opinia pozytywna | 09-05-2013 14:01 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioł ,,Biżu''

To nasze drugie zamówienie. Ogromny zachwyt i wielkie podziękowania dla Artystki.

Opinia pozytywna | 22-04-2013 20:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł ,,Dziara''

Świetny kontakt z autorką, bardzo szybka dostawa, a grafika ...? już się uzależniłam! Jesteśmy z mężem zachwyceni. Bardzo dziękujemy.

Opinia pozytywna | 22-04-2013 19:58 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
,,Anioł Dobrego Dnia''

Anioł bardzo pięknie prezentuje się w salonie, już przymierzam się do kupna następnego do kolekcji.:) Kontakt z Panią Ewą bardzo sympatyczny. Dostawa ekspresowa wraz ze świątecznym, miłym upominkiem. Gorąco polecam:)

Opinia pozytywna | 26-01-2013 16:49 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
,,Spojrzeniem oplatam''

jw

Opinia pozytywna | 24-01-2013 18:18 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
,,Anioł Dobrego Dnia''

Grafiki piękne, świetna współpraca z artystką, błyskawiczna wysyłka. Dużo poświęconego czasu Pani Ewy żeby skonkretyzować potrzeby.

Opinia pozytywna | 24-01-2013 18:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
zima

Ostatnia do kolekcji, jest super! Wysyłka superekspresowa, jeszcze raz bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 20-12-2012 13:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł wstydliwy

przepiękny Anioł "przyfrunął" sprawnie i szybko :)

Opinia pozytywna | 16-11-2012 08:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Podróżniczka

Super współpraca i rozpoznanie potrzeb klienta Wielki talent i duże serce

Opinia pozytywna | 24-09-2012 18:13 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
jesień

Kolejna grafika do kolekcji :) Jak zwykle: super!

Opinia pozytywna | 20-09-2012 09:27 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Spacer po łące

Bardzo mi się podoba, ma w sobie sporo życia.

Opinia pozytywna | 02-09-2012 08:24 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
meduza

bardzo ładna grafika - polecam prace GRAFIJII. Posiadam również "Anioła nad moim miastem" i jestem również bardzo zadowolona z tej grafiki. Kontakt z artystą bardzo szybki i pomocny. Naprawdę z czystym sumieniem polecam.

Opinia pozytywna | 24-07-2012 11:23 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
lato

Moja druga grafika z serii. Idealna. Dotarła w dwa dni i już wisi ;D Serdecznie polecam!

Opinia pozytywna | 21-06-2012 15:34 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
ŁĄKA

piękny!

Opinia pozytywna | 12-06-2012 22:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
lato

Grafika śliczna - nieco tajemnicza, przykuwająca uwagę. Wspaniały kontakt mailowy z Autorką.

Opinia pozytywna | 30-05-2012 15:29 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioł

Prace Grafiji robią ogromne wrażenie! Kontakt przesympatyczny. Jednym słowem - zdecydowanie polecam a Artystkę serdecznie pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł dziecięcy

Prace Grafiji robią ogromne wrażenie! Kontakt przesympatyczny i konkretny. Jednym słowem - zdecydowanie polecam a Artystkę serdecznie pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:20 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GRAFIJA

GRAFIJA

w Trendymanii od: 2009-07-02
21 dostępnych
353 sprzedane
192 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace