GRAFIJA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

anioł w pończochach

"Anioł w pończochach" okazał się bardzo pięknym i trochę prowokującym Aniołem, a jego twórczyni zadbała, aby dotarł do mnie bardzo szybko, za co Jej serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 05-04-2011 20:25 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
irysy na jedwabiu

irysy sa wspaniałe i wzbudzają zachwyt wszystkich, którzy je zobaczą - bardzo dziękuję za irysy i bardzo szybką dostawę; z pewnością to nie jest ostatnia praca Artystki, którą będę chciała się cieszyć.

Opinia pozytywna | 11-02-2011 12:52 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioł

PRZE -Piękna grafika!! Wspaniały kontakt. dziękuję Ewa Dudzik

Opinia pozytywna | 21-01-2011 10:47 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
aniołek 1

Aniołek 1 wraz z Aniołkiem 3 oraz Afro tworzą doskonale dobrane trio, co potwierdzam każdego ranka. Polecam :)))

Opinia pozytywna | 06-12-2010 15:51 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
aniołek 3

Aniołki od GRAFIJI to "lek na całe zło" - jak mawiała moja Babcia. Radosne, piękne i za każdym razem dostrzegasz w nich coś nowego. Dziękuję serdecznie :)

Opinia pozytywna | 06-12-2010 15:51 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł

super

Opinia pozytywna | 01-12-2010 12:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł

super

Opinia pozytywna | 01-12-2010 12:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł

super

Opinia pozytywna | 01-12-2010 12:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
irysy

Irysy są cudne - p. Ewa jest niesamowita (talent!). Okropnie marudziłam w kwestii kolorystyki passepartout. P. Ewa wykazała ogromną cierpliwość i zrozumienie. Teraz mogę przebierać w passepartout! Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 15-11-2010 19:46 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
gladiole na jedwabiu

Przepiękny obraz. W przesyłce znalazł się jeszcze obraz - nagroda w konkursie urodzinowym Trendymanii - również zachwycający (też malowany na jedwabiu) i do tego graficzna niespodzianka! Jestem pod ogromnym wrażeniem! Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 15-11-2010 19:35 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Lenistwo - kameleony

Kameleony są OBŁĘDNE! Rewelacyjna praca!!!

Opinia pozytywna | 20-08-2010 13:07 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Widok na świat

Przepiękna!Samo patrzenie na tę pracę jest dla oka prawdziwą ucztą!!!

Opinia pozytywna | 19-07-2010 13:45 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Irysy

Piękne irysy. Niezwykłe wykonanie, ogromna staranność. Obraz świetlisty i bardzo optymistyczny w swojej wymowie. Będe śledzić następne dzieła Artystki. Pozdrawiam :-)

Opinia pozytywna | 12-07-2010 10:45 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioł

Genialnie wykonana seria grafik. Kupiłam cztery Aniołki i wszystkie zawisną na najsłoneczniejszej ścianie nowego mieszkania. Bardzo miły kontakt z Artystką, troskliwie opakowana przesyłka. To na pewno nie ostatni mój zakup.

Opinia pozytywna | 02-07-2010 13:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł

Genialnie wykonana seria grafik. Kupiłam cztery Aniołki i wszystkie zawisną na najsłoneczniejszej ścianie nowego mieszkania. Bardzo miły kontakt z Artystką, troskliwie opakowana przesyłka. To na pewno nie ostatni mój zakup.

Opinia pozytywna | 02-07-2010 13:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł

Genialnie wykonana seria grafik. Kupiłam cztery Aniołki i wszystkie zawisną na najsłoneczniejszej ścianie nowego mieszkania. Bardzo miły kontakt z Artystką, troskliwie opakowana przesyłka. To na pewno nie ostatni mój zakup.

Opinia pozytywna | 02-07-2010 13:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
aniołek dziecięcy

Genialnie wykonana seria grafik. Kupiłam cztery Aniołki i wszystkie zawisną na najsłoneczniejszej ścianie nowego mieszkania. Bardzo miły kontakt z Artystką, troskliwie opakowana przesyłka. To na pewno nie ostatni mój zakup.

Opinia pozytywna | 02-07-2010 13:55 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
anioł w pończochach

Piękna grafika! Jestem nia zachwycona i serdecznie dziękuje za szybką przesyłkę.

Opinia pozytywna | 23-05-2010 22:05 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł afro

OK

Opinia pozytywna | 20-05-2010 14:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Widok na świat

OK

Opinia pozytywna | 20-05-2010 14:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GRAFIJA

GRAFIJA

w Trendymanii od: 2009-07-02
21 dostępnych
353 sprzedane
192 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace