GRAFIJA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

anioł nad moim miastem

Ładna praca, miły prezent. Polecam artystę :)

Opinia pozytywna | 07-11-2011 20:27 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
po godzinach

Grafika jest piękna! :) Raz jeszcze bardzo dziękuję Pani Ewo :)

Opinia pozytywna | 18-10-2011 09:58 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł Afro

Grafika jest piękna!:)) Bardzo dziękuję Pani Ewo :)) Polecam gorąco!

Opinia pozytywna | 18-10-2011 09:58 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Po godzinach

świetna praca. z pewnością powrócimy :)

Opinia pozytywna | 29-09-2011 22:43 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Widok na świat

świetna praca. z pewnością powrócimy :)

Opinia pozytywna | 29-09-2011 22:42 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
aniołek śpiący

... to była moja kolejna wizyta w świecie grafik Pani Ewy i jak zawsze nie rozczarowała, a wręcz przeciwnie - zachwyciła !!! Polecam z całego serca. Plus świetny kontakt z autorką, ekspresowa przesyłka, fachowe opakowanie.

Opinia pozytywna | 20-09-2011 19:01 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Babeczki

Grafika doskonała.

Opinia pozytywna | 01-09-2011 09:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
meduza

Śliczna akwaforta zachwycająca szczegółami i poziomem wykonania. Serdeczne podziękowania dla artystki za doskonały kontakt i współpracę.

Opinia pozytywna | 08-07-2011 11:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł Karciany

Piękna grafika, błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt z autorką. Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 10-06-2011 07:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł z jabłkiem

Każdy kolejny zakup u GRAFIJA to pretekst do celebrowania czystej przyjemności związanej z obcowaniem z prawdziwą sztuką. Urzeka nasycenie kolorów i to ulotne 'coś' obecne we wszystkich pracach Ewy... Polecam!

Opinia pozytywna | 17-05-2011 14:48 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Żyd na szczęście

Pani Ewo, dziękuję za piękną grafikę "Żyda na szczęście".Paczka przyszła dzisiaj i już Żyd przyniósł mi szczęście..:)))))))))))))

Opinia pozytywna | 18-04-2011 20:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
meduza

prace bardzo ładne, nie odbiegają od zdjęć umieszczonych na stronie

Opinia pozytywna | 11-04-2011 21:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Rejs nad Gdynią

prace bardzo ładne, nie odbiegają od zdjęć umieszczonych na stronie

Opinia pozytywna | 11-04-2011 21:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Widok na świat

Niesamowita praca, feria barw i źródło dobrej energii. Pierwszą pracę kupiłam w styczniu i od razu miałam ochotę na więcej. Od razu wiedziałam, że muszę to mieć. I mam. Jestem szczęśliwa. Jest kwiecień i nadszedł ten moment, aby mieć więcej.dziękuję

Opinia pozytywna | 08-04-2011 14:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł w pończochach

"Anioł w pończochach" okazał się bardzo pięknym i trochę prowokującym Aniołem, a jego twórczyni zadbała, aby dotarł do mnie bardzo szybko, za co Jej serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 05-04-2011 20:25 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
irysy na jedwabiu

irysy sa wspaniałe i wzbudzają zachwyt wszystkich, którzy je zobaczą - bardzo dziękuję za irysy i bardzo szybką dostawę; z pewnością to nie jest ostatnia praca Artystki, którą będę chciała się cieszyć.

Opinia pozytywna | 11-02-2011 12:52 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioł

PRZE -Piękna grafika!! Wspaniały kontakt. dziękuję Ewa Dudzik

Opinia pozytywna | 21-01-2011 10:47 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
aniołek 1

Aniołek 1 wraz z Aniołkiem 3 oraz Afro tworzą doskonale dobrane trio, co potwierdzam każdego ranka. Polecam :)))

Opinia pozytywna | 06-12-2010 15:51 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
aniołek 3

Aniołki od GRAFIJI to "lek na całe zło" - jak mawiała moja Babcia. Radosne, piękne i za każdym razem dostrzegasz w nich coś nowego. Dziękuję serdecznie :)

Opinia pozytywna | 06-12-2010 15:51 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł

super

Opinia pozytywna | 01-12-2010 12:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GRAFIJA

GRAFIJA

w Trendymanii od: 2009-07-02
17 dostępnych
371 sprzedanych
206 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace