GRAFIJA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Liczący

Piękne grafiki i bardzo szybko do mnie dotarly ;-) Polecam!

Opinia pozytywna | 14-02-2010 19:03 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Widok na świat

Świetna grafika,także wyszukany,zabawny temat.Całość bardzo atrakcyjna ! pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 09-02-2010 00:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
aniołek 3

W naturze aniołek jeszcze piękniejszy. Myślę, że osoba dla której został zakupiony będzie bardzo zadowolona. Aż trudno się z nim rozstać.

Opinia pozytywna | 05-01-2010 08:49 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł afro

Odkąd go mam, nie mogę nasycić oczu i duszy. Za każdym razem dostrzegam coś nowego. Niesamowita energia... Piękny obraz od Pięknego Człowieka:) Dziękuję najserdeczniej.

Opinia pozytywna | 20-12-2009 22:34 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kicie

Urocze KICIE!!! A w szarym passe-partout jest im wprost prześlicznie!Pani Ewa jest niezwykłą osobą,która potrafi doradzić i z anielską cierpliwością znosi wszelkie marudzenia! Dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 16-12-2009 10:40 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł

To będą przepiękne upominki gwiazdkowe!!! Już nie mogę się doczekać tych achów i ochów :).

Opinia pozytywna | 16-12-2009 10:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł dziecięcy

To będą przepiękne upominki gwiazdkowe!!! Już nie mogę się doczekać tych achów i ochów :).

Opinia pozytywna | 16-12-2009 10:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł afro

Szukałem na tej stronie naszyjnika, ale jak zobaczyłem przez przypadek grafiki Pani Ewy jedynym problemem pozostała decyzja, którego anioła wybrać. Realizacja zamówienia szybka, bez najmniejszych problemów. Jestem bardzo zadowolony.

Opinia pozytywna | 15-12-2009 15:42 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kot gruby1

Piękna praca, szybka realizacja, starannie zapakowana, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Bardzo mi się podoba ten kot.

Opinia pozytywna | 15-12-2009 15:40 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Płonaca głowa

Prace Pani Ewy uzależniają, chce się ich więcej;) Przesyłką błyskawiczna i profesjonalnie zapakowana. Dziękuję;)

Opinia pozytywna | 10-12-2009 12:36 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
pawie są lepsze

To niesamowite jaki efekty uzyskuje autorka przy użyciu tej techniki. Przede wszystkim jednak, samo niebanalne podejście do Aniołów i sprowadzenie ich z Nieba na Ziemie ( Uczłowieczenie) jest genialny.

Opinia pozytywna | 19-11-2009 18:49 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
marzenie

Znakomita praca. Mogłabym wpatrywać się w nią nieustannie!

Opinia pozytywna | 18-11-2009 21:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
aniołek 4

Przeurocza grafika!

Opinia pozytywna | 18-11-2009 20:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
pawie są lepsze

Nie będę się powrtarzać!!! Polecam wszystkim,ktorzy jeszcze się zastanawiają :)!!!

Opinia pozytywna | 17-11-2009 10:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł

P R Z E P I Ę K N E!!!!!!!!

Opinia pozytywna | 17-11-2009 10:01 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
rozmyślanie

Fantastyczna grafika! 101% zadowolenia z zakupu. Można rozmyslać nieustannie o czym rozmyśla ta Czerwonowłosa.. Wielkie podziękowania dla Artystki

Opinia pozytywna | 16-11-2009 22:45 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł wstydliwy

Przepiękna praca. Nie mogę oderwać od niej wzroku!

Opinia pozytywna | 12-11-2009 19:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł koci

Cudny anioł!

Opinia pozytywna | 12-11-2009 19:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
upadłe skrzydło

Świetna praca. Jestem pod ogromnym wrażeniem talentu Pani Ewy!

Opinia pozytywna | 12-11-2009 18:57 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł

Zadowolenie w 100%. Polecam Grafiję. Warto ją mieć u siebie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 12-11-2009 13:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GRAFIJA

GRAFIJA

w Trendymanii od: 2009-07-02
16 dostępnych
372 sprzedane
207 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace