GRAFIJA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

anioł

Grafika w rzeczywistości piękniejsza niż na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona :) Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 26-08-2009 19:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł dziecięcy

Grafika w rzeczywistości piękniejsza niż na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona :) Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 26-08-2009 19:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Rozmyślanie

Jak wyżej. Waszystko cudnie!

Opinia pozytywna | 20-08-2009 23:51 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Rozmyślanie

Piękna praca, pięknie oprawiona, zapakowana i dostarczona niezwykle szybko. Jestem uszczęśliwiona! Mam ochotę na jeszcze.

Opinia pozytywna | 20-08-2009 23:51 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Rozmyślanie

Fantastyczne!Przepiękna gra kolorów!Subtelne,zmysłowe i pełne kobiecego ciepła. Brak mi słów,żeby opisać urodę i pełnię urokliwego nastroju "Rozmyślania".Bardzo polecam niezwykłe prace Pani Ewy!!!!!

Opinia pozytywna | 12-08-2009 16:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kot szubrawiec 1

Szubrawiec w pełni zasługuje na swoją nazwę :) To wredny kocurek, który podstępem wdarł się do mojego serca ;) Natychmiast zapragnęłam go zaadoptować! Wykonanie na najwyższym poziomie niezwykłą techniką, o której warto poczytać. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 11-08-2009 09:42 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł dziecięcy

... przepiękny, cudowny, piorunująco zachwycający itp. - cokolwiek się napisze nie odda nawet części piękna grafik Pani Ewy! Dziękuję i polecam! PS. Dziękuję na wszystkie starania, szczególnie te związane z mozolnym szukaniem grafitu;) - Karolina

Opinia pozytywna | 01-08-2009 14:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł

Cudowna!!! Wszyscy miłośnicy unikatowych rzeczy napewno już na zdjęciu zauważyli piękno ale na żywo dopiero robi wrażenie - cudeńko. Przesyłaka błyskawiczna, a kontakt z Panią Ewą wykątkowo sympatyczny (mimo mojego "marudzenia"). Dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 01-08-2009 13:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
marzenie

A cóż tu pisać? Grafika- M A R Z E N I E !!!!!!!Praca jak zwykle dotarła w obłędnym tempie i jeszcze w świetnie zabezpieczonej przesyłce znalazłam uroczy upominek! Dziękuję!!!!

Opinia pozytywna | 31-07-2009 12:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł dziecięcy

Anioł zakupiony na prośbę mojej przyjaciółki dotarł do niej błyskawicznie. W jej imieniu bardzo dziekuję Pani Ewo!!!!

Opinia pozytywna | 31-07-2009 12:03 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł rogaty

Obraz prześliczny, już nie mogę się doczekać, kiedy go powieszę i wszyscy będą mogli podziwiać jego urodę.

Opinia pozytywna | 23-07-2009 17:03 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł dziecięcy

Znakomita praca! Ekran nawet w dziesiątej części nie oddaje urody akwaforty.Przesyłka dotarła w mgnieniu oka!Same pozytywne wrażenia! Dziękuję Pani Ewo!

Opinia pozytywna | 15-07-2009 19:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GRAFIJA

GRAFIJA

w Trendymanii od: 2009-07-02
21 dostępnych
353 sprzedane
192 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace