GRAFIJA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Anioł wstydliwy

Jestem szczęśliwą posiadaczką kilku grafik niezwykle utalentowanej Grafiji, wciąż czuję niedosyt! Na żywo są jeszcze piękniejsze! Uwielbiam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:23 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Widok na świat

Jestem szczęśliwą posiadaczką kilku grafik niezwykle utalentowanej Grafiji, wciąż czuję niedosyt! Na żywo są jeszcze piękniejsze! Uwielbiam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:23 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
pawie są lepsze

Jestem szczęśliwą posiadaczką kilku grafik niezwykle utalentowanej Grafiji, wciąż czuję niedosyt! Na żywo są jeszcze piękniejsze! Uwielbiam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł śpiący

Przepiękne aniołeczki! realizacja zamówienia natychmiastowa. Kontakt z Artystką przemiły i profesjonalny. Jestem zachwycona!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 18:05 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł 4

Przepiękne aniołeczki! realizacja zamówienia natychmiastowa. Kontakt z Artystką przemiły i profesjonalny. Jestem zachwycona!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 18:05 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
aniołek 3

Przepiękne aniołeczki! realizacja zamówienia natychmiastowa. Kontakt z Artystką przemiły i profesjonalny. Jestem zachwycona!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 18:05 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł 1

Przepiękne aniołeczki! realizacja zamówienia natychmiastowa. Kontakt z Artystką przemiły i profesjonalny. Jestem zachwycona!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 18:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Wiosna

jak zawsze pełnia szczęścia ;)

Opinia pozytywna | 10-04-2012 15:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł w pończochach

anioł w pończochach jest absolutnie zachwycający! raz jeszcze dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 04-04-2012 21:24 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł z grzebieniem

Przepiękna praca i miły upominek. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna | 02-04-2012 11:56 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Wiosna

Cudo! Bardzo ładne kolory, w sam raz na wiosnę :)

Opinia pozytywna | 28-03-2012 20:29 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
anioł

Idealnie według zamówienia, świetny kontakt, bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 28-03-2012 20:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł nad moim miastem

bardzo ładna grafika, zamówienie i przesyłka grafiki przebiegła bardzo sprawnie; jeśli ktoś się waha nad zamówieniem pracy to naprawdę nie warto się zastanawiać, polecam

Opinia pozytywna | 19-03-2012 18:48 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
pawie sa lepsze

Kolejna wspaniała praca autorstwa Pani Ewy. Jestem pod ogromnym wrażeniem (jak zawsze!).

Opinia pozytywna | 18-03-2012 18:56 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Widok na świat

Piękny anioł, znalazł już swoje miejsce ;) Dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-02-2012 11:49 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
meduza

Wspaniała ozdoba każdego wnętrza, tworzy niepowtarzalny klimat, budzi zachwyt i zmusza do chili zadumy, po prostu dzieło sztuki

Opinia pozytywna | 27-01-2012 20:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł nad moim miastem

Wspaniała ozdoba każdego wnętrza, tworzy niepowtarzalny klimat, budzi zachwyt i zmusza do chili zadumy, po prostu dzieło sztuki

Opinia pozytywna | 27-01-2012 20:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
irysy duże

Świetna praca. Jestem oczarowana! Nie mogę doczekać się kiedy będę mogła "Irysy" podziwiać na ścianie. Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 15-12-2011 21:28 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
szafirki na jedwabiu

Szafirki są przepiękne. Zasugerowałam zmianę passepartout - wkrótce odpowiedź: kupione! I jeszcze tyle niespodzianek w przesyłce! Pani Ewa jest niesamowita! Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 15-12-2011 21:10 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Żyd na szczęście

To zaszczyt i przyjemność posiadać kolejną grafikę z warsztatu Grafiji. Praca tradycyjnie spełniła moje oczekiwania. Bez wahania - Artystka godna polecenia! Przesyłka szybka, dobrze zabezpieczona. Kontakt z Artystką b.sympatyczny. Dziękuję za wszystko.

Opinia pozytywna | 13-12-2011 20:43 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
GRAFIJA

GRAFIJA

w Trendymanii od: 2009-07-02
18 dostępnych
371 sprzedanych
206 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace