GRAFIJA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Widok na świat

Piękny anioł, znalazł już swoje miejsce ;) Dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-02-2012 11:49 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
meduza

Wspaniała ozdoba każdego wnętrza, tworzy niepowtarzalny klimat, budzi zachwyt i zmusza do chili zadumy, po prostu dzieło sztuki

Opinia pozytywna | 27-01-2012 20:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł nad moim miastem

Wspaniała ozdoba każdego wnętrza, tworzy niepowtarzalny klimat, budzi zachwyt i zmusza do chili zadumy, po prostu dzieło sztuki

Opinia pozytywna | 27-01-2012 20:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
irysy duże

Świetna praca. Jestem oczarowana! Nie mogę doczekać się kiedy będę mogła "Irysy" podziwiać na ścianie. Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 15-12-2011 21:28 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
szafirki na jedwabiu

Szafirki są przepiękne. Zasugerowałam zmianę passepartout - wkrótce odpowiedź: kupione! I jeszcze tyle niespodzianek w przesyłce! Pani Ewa jest niesamowita! Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 15-12-2011 21:10 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Żyd na szczęście

To zaszczyt i przyjemność posiadać kolejną grafikę z warsztatu Grafiji. Praca tradycyjnie spełniła moje oczekiwania. Bez wahania - Artystka godna polecenia! Przesyłka szybka, dobrze zabezpieczona. Kontakt z Artystką b.sympatyczny. Dziękuję za wszystko.

Opinia pozytywna | 13-12-2011 20:43 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
anioł nad moim miastem

Ładna praca, miły prezent. Polecam artystę :)

Opinia pozytywna | 07-11-2011 20:27 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
po godzinach

Grafika jest piękna! :) Raz jeszcze bardzo dziękuję Pani Ewo :)

Opinia pozytywna | 18-10-2011 09:58 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł Afro

Grafika jest piękna!:)) Bardzo dziękuję Pani Ewo :)) Polecam gorąco!

Opinia pozytywna | 18-10-2011 09:58 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Po godzinach

świetna praca. z pewnością powrócimy :)

Opinia pozytywna | 29-09-2011 22:43 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Widok na świat

świetna praca. z pewnością powrócimy :)

Opinia pozytywna | 29-09-2011 22:42 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
aniołek śpiący

... to była moja kolejna wizyta w świecie grafik Pani Ewy i jak zawsze nie rozczarowała, a wręcz przeciwnie - zachwyciła !!! Polecam z całego serca. Plus świetny kontakt z autorką, ekspresowa przesyłka, fachowe opakowanie.

Opinia pozytywna | 20-09-2011 19:01 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Babeczki

Grafika doskonała.

Opinia pozytywna | 01-09-2011 09:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
meduza

Śliczna akwaforta zachwycająca szczegółami i poziomem wykonania. Serdeczne podziękowania dla artystki za doskonały kontakt i współpracę.

Opinia pozytywna | 08-07-2011 11:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł Karciany

Piękna grafika, błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt z autorką. Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 10-06-2011 07:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł z jabłkiem

Każdy kolejny zakup u GRAFIJA to pretekst do celebrowania czystej przyjemności związanej z obcowaniem z prawdziwą sztuką. Urzeka nasycenie kolorów i to ulotne 'coś' obecne we wszystkich pracach Ewy... Polecam!

Opinia pozytywna | 17-05-2011 14:48 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Żyd na szczęście

Pani Ewo, dziękuję za piękną grafikę "Żyda na szczęście".Paczka przyszła dzisiaj i już Żyd przyniósł mi szczęście..:)))))))))))))

Opinia pozytywna | 18-04-2011 20:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
meduza

prace bardzo ładne, nie odbiegają od zdjęć umieszczonych na stronie

Opinia pozytywna | 11-04-2011 21:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Rejs nad Gdynią

prace bardzo ładne, nie odbiegają od zdjęć umieszczonych na stronie

Opinia pozytywna | 11-04-2011 21:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Widok na świat

Niesamowita praca, feria barw i źródło dobrej energii. Pierwszą pracę kupiłam w styczniu i od razu miałam ochotę na więcej. Od razu wiedziałam, że muszę to mieć. I mam. Jestem szczęśliwa. Jest kwiecień i nadszedł ten moment, aby mieć więcej.dziękuję

Opinia pozytywna | 08-04-2011 14:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GRAFIJA

GRAFIJA

w Trendymanii od: 2009-07-02
21 dostępnych
353 sprzedane
192 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace