GRAFIJA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Anioł Biżu

Grafika piękna! Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 09-03-2017 11:31 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
SKRZYDLATA

Piękne prace. Miły kontakt z autorką.

Opinia pozytywna | 08-03-2017 12:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł Zamyślony

Cudny ma taki "ludzko duchowy wymiar" i pozytywną energię. Bardzo staranne wykonanie .Kontakt z artystką to przyjemność. Gorąco polecam . Dziękuję Pani Ewo:)).

Opinia pozytywna | 27-02-2017 11:18 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
SKRZYDLATA

Polecam! Grafika Super! Wykonanie, pomysł na 6! Kontakt również na 6!

Opinia pozytywna | 08-02-2017 15:14 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł Stróż II

Bardzo miła współpraca. Pewnie jeszcze wrócę do GRAFIJI. :)

Opinia pozytywna | 04-02-2017 23:06 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Wiosna

Bardzo profesjonalne i sprawne działanie. Dziękuję. Bubanena

Opinia pozytywna | 24-01-2017 12:44 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioł wstydliwy

Anioł jest naszą wielką radością!

Opinia pozytywna | 05-12-2016 20:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
marzenie

Piękny!

Opinia pozytywna | 01-12-2016 11:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł z grzebieniem

Ja jestem oczarowana pracami pani Ewy. Nigdy nie sądziłam, że będę "dekorować " swój dom aniołami a jednak ! Ja preferuję wersje biało-czarne. Prace są dopracowane i urocze.

Opinia pozytywna | 01-12-2016 11:52 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł afro

Anioł przepiękny. Dziękuje:)

Opinia pozytywna | 02-07-2016 22:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
,,Para'' (grafika z dedykacją)

Praca bardzo ładna, przyjemna korespondencja, jestem zadowolona.

Opinia pozytywna | 02-05-2016 12:20 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
,,Para'' (grafika z dedykacją)

Grafika piękna :) oczywiście na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na fotografiach! To już mój kolejny zakup wykonany przez Grafiję. Bardzo polecam i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 17-03-2016 19:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł w pończochach

Przepiękny! Bardzo dziękuję ponownie!

Opinia pozytywna | 06-01-2016 23:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
,,Cały dom na głowie'' zamówienie specjalne

Przepiękna!!! Obdarowana mama, zachwycona!!! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 26-12-2015 19:07 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł Stróż II

Piękna grafika, bardzo przyjemny i bezproblemowy zakup :) Dziękuję za zaangażowanie Pani Ewo ! Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 04-09-2015 11:51 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł Stróż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo miły kontakt. Polecam!!!

Opinia pozytywna | 07-08-2015 22:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
upadłe skrzydło

Dziekuje bardzo i polecam!!!

Opinia pozytywna | 12-07-2015 13:33 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
pawie są lepsze

Moja opinia jest z malym poslizgiem czasowym, ale absolutnie POZYTYWNA!!! Komplement dla artystki. Dziekuje

Opinia pozytywna | 12-07-2015 13:33 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł Stróż I

To mój drugi, równie udany zakup. Aniołeczek piękny, idealny na prezent dla dziewczynki. Pani Ewo, bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 11-05-2015 17:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
aniołek dziecięcy

Wspaniała grafika, jestem nią po prostu oczarowana. Podobała się także obdarowanym. Pani Ewo, dziękuję za pomoc w dokonaniu wyboru i za wyjątkowy kontakt. Polecam pracownię.

Opinia pozytywna | 20-04-2015 06:07 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GRAFIJA

GRAFIJA

w Trendymanii od: 2009-07-02
21 dostępnych
358 sprzedanych
196 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace