Iwona Winiarczyk

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Dziewczyna

Bardzo miła współpraca z artystą.

Opinia pozytywna | 16-06-2016 18:30 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Krzyż dębowy - zamówienie specjalne

Zamówienie zrealizowane w terminie, krzyż wykonany bardzo starannie, z uwzględnieniem wszystkich uwag zamawiającego.

Opinia pozytywna | 16-06-2016 18:29 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Cztery Pory Roku Vivaldiego - Wiosna

Jestem baardzo zadowolona z realizacji zamówienia. Piękna praca, sprawnie dostarczona. Szczerze polecam :]

Opinia pozytywna | 10-06-2016 08:18 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kłódka grafitowa

Bardzo "fajna" praca! Polecam!!!

Opinia pozytywna | 16-05-2016 15:00 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Kłódka

O wiele ladniejsza niz na zdjeciu! Dziekuje i bardzo polecam Pania Iwone!

Opinia pozytywna | 16-05-2016 14:59 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Choinka

Jestem bardzo zadowolona! Dziekuje i polecam

Opinia pozytywna | 16-05-2016 14:58 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Nad dachami

Prześliczna praca. Pani Iwona dba o każdy szczegół w swoich pracach. Jednocześnie podkreślam dobry kontakt z artystką i chęć współpracy. Prosiłam o zmianę koloru passe-partout na dość wyszukany fiolet i otrzymałam taki jaki sobie wymyśliłam. Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 29-12-2015 15:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Słonik na szczęście - Pasek

"Słonik" stanowi bardzo wesoły i pozytywny akcent w pokoju

Opinia pozytywna | 29-12-2015 15:01 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anielskie spotkanie

Pani Iwono.Dziękuje za nastrój i precyzję wykonania.Serdeczności.SM

Opinia pozytywna | 10-12-2015 18:54 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zaułek

"Zaułek" kupiłam myśląc o obdarowaniu kogoś ale już wiem,że kupię inny prezent a "Zaułkiem"obdaruję siebie..Bardzo mi się podoba.Serdeczności dla autorki.Stenia

Opinia pozytywna | 10-12-2015 18:51 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Starówka

"Starówka"jest piękna.Z klimatem i w moich kolorach.Zmieniła cały pokój.Cieszę się że na nią patrzę.Bardzo dziękuję.Stenia

Opinia pozytywna | 10-12-2015 18:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Koń na biegunach

Piękna grafika. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 22-04-2014 09:51 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Para niebieskich zajączków

wspaniała praca!!

Opinia pozytywna | 18-02-2014 18:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Sówki

Prześliczna praca!

Opinia pozytywna | 04-12-2013 09:13 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ślady prehistorii

Klimatyczna, finezyjna, piękna. Bardzo dziękuję;)

Opinia pozytywna | 03-12-2013 19:20 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Para zielonych zajączków

Polecam

Opinia pozytywna | 29-11-2013 19:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Sowia para

Bardzo ładna i wesoła praca. Ciekawa technika wykonania.

Opinia pozytywna | 04-11-2013 15:44 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Pegaz I

Pegaz przepiękny, przesyłka staranne zapakowana. Serdecznie polecam :)

Opinia pozytywna | 27-05-2013 21:57 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Niebieska ławka

Obraz jest bardzo ladny! Chociaz uwazam, ze kontrast kolorow w rzeczywistosci jest slabszy jak na zdjeciu. Mimo wsszystko jestem szczesliwa, ze go posiadam :) Dziekuje Renata

Opinia pozytywna | 28-03-2013 22:24 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ważka czerwona

Opinia pozytywna | 31-01-2013 13:13 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Iwona Winiarczyk

Iwona Winiarczyk

w Trendymanii od: 2012-03-12
70 dostępnych
16 w promocji
125 sprzedanych
43 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy