Iwona Winiarczyk

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Akt

Przepiękna bransoleta, misternie wykonana. Zalecam dopasowanie do przegubu przed zakupem ponieważ ładnie wygląda dopasowana. Adriana

Opinia pozytywna | 28-03-2020 06:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ryby

Ryby sa cudowne. Wspaniala praca! Dziekuje i polecam R.B.

Opinia pozytywna | 01-03-2020 21:37 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zegar

Piękna praca, fachową obsługą, błyskawiczna wysyłka. Ponownie dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-01-2020 22:43 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Dzieciństwo

Piękny obraz, bardzo ładnie zapakowany. :)

Opinia pozytywna | 09-10-2019 15:10 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Żółw

Bardzo pozytywny żółwik. Dziękuję i polecam prace Artystki.

Opinia pozytywna | 04-12-2018 16:07 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Para kociaków

Grafika śliczna, wykonana z dużą czułością. Polecam prace Artystki.

Opinia pozytywna | 04-12-2018 16:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kucyk

Kucyk jest fantastyczny! Przepiękna, staranna praca. Bardzo dziękuję. Polecam.

Opinia pozytywna | 04-08-2018 18:02 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Para misiów

Misie świetnie się prezentują w pokoiku dziecięcym.

Opinia pozytywna | 14-03-2018 07:20 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Sowa

Piękna praca, bardzo starannie wykonana, oryginalna, ślicznie zapakowana . Polecam.

Opinia pozytywna | 28-11-2017 22:13 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Krzyż

Pięknie wykonana praca, ślicznie zapakowana, zadbano o każdy szczegół. Polecam.

Opinia pozytywna | 22-12-2016 21:27 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Kucyki - REZERWACJA

Praca jest piękna, kolory wyraziste, technika nietypowa ,wyróżnia się na ścianie i cieszy. Pozdrowienia dla Pani Iwony.SM

Opinia pozytywna | 16-11-2016 12:25 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Dziewczyna III - Zamówienie specjalne

Urocza figurka wykonana, jak zawsze u Pani Iwony Winiarczyk, bardzo starannie. Praca wysłana błyskawicznie. Naprawdę polecam.

Opinia pozytywna | 16-09-2016 19:18 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Dziewczyna III

Jak dla mnie bomba!!!

Opinia pozytywna | 25-08-2016 17:25 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Tancerka

Cudna. Będę zaglądać i śledzić co nowego się pojawi.

Opinia pozytywna | 25-08-2016 17:24 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Domek z kominem

Kupiłam dwa domki z oferty Pani Iwony. Są bardzo oryginalne i starannie wykonane. Cieszą oko i budzą ciekawość gości. Przesyłka ekspresowa. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-08-2016 17:22 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Uliczka z latarnią

Grafika jest PRZEPIĘKNA!!!! Rodzina jest zachwycona. Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam P. Iwonę:)

Opinia pozytywna | 23-07-2016 10:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kura

zamówienie zrealizowano szybko i starannie

Opinia pozytywna | 16-06-2016 18:31 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Dziewczyna II

bardzo miła współpraca z artystą

Opinia pozytywna | 16-06-2016 18:30 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Dziewczyna

Bardzo miła współpraca z artystą.

Opinia pozytywna | 16-06-2016 18:30 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Krzyż dębowy - zamówienie specjalne

Zamówienie zrealizowane w terminie, krzyż wykonany bardzo starannie, z uwzględnieniem wszystkich uwag zamawiającego.

Opinia pozytywna | 16-06-2016 18:29 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Iwona Winiarczyk

Iwona Winiarczyk

w Trendymanii od: 2012-03-12
66 dostępnych
16 w promocji
118 sprzedanych
41 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy