jamilka

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Łapacz snów

Piękny, oryginalny i niepowtarzalny wisior. Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 15-05-2014 10:40 | Biżuteria / Wisiory
Ach śpij kochanie...

Cudowne kolczyki. bardzo dziekuje

Opinia pozytywna | 10-04-2014 19:13 | Biżuteria / Kolczyki
Indianka

Piękna, wygodna, pozytywna biżuteria z duszą! Indiańską duszą ;) Dziękuję i polecam wszystkim!

Opinia pozytywna | 06-04-2014 20:08 | Biżuteria / Kolczyki
Łapacz snów

totalny odjazd, śliczne i leciutkie, błyszczące, szeleszczące, maleńkie kamyki, cieniutkie blaszki, błękity, szarości, taki wiatr w tym łapaczu:}

Opinia pozytywna | 04-04-2014 20:39 | Biżuteria / Kolczyki
Łapacz snów

Kocham prace Jamilki. Maja w sobie niesamowity klimat i nie moze byc inaczej, bo powstaja w dłoniach prawdziwej artystki. dziekuje Jamilko kolejny raz. Noszac Twoje prace czuje przyplyw dobrej energii i jakis rodzaj obcowania ze sztuka na codzien :)

Opinia pozytywna | 31-03-2014 22:00 | Biżuteria / Kolczyki
Jesiennie, zimowo, nostalgicznie... .

piekny, energetyczny. Prace Jamilki zawsze maja w sobie artystyczny czar. dziekuje :)

Opinia pozytywna | 09-12-2013 14:14 | Biżuteria / Wisiory
Szafirowe wachlarze

Piękne, okazałe...dziękuję :-)

Opinia pozytywna | 18-12-2012 10:03 | Biżuteria / Kolczyki
Zachód słońca nad morzem

Jest piękny !!

Opinia pozytywna | 30-11-2012 17:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Elemelek w berecie

Cudny Elemelek w uroczym bereciku - przepiękny!

Opinia pozytywna | 28-11-2012 12:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Słoneczny dzień

Wspaniała, oryginalna biżuteria! Na żywo prezentuje się jeszcze piękniej niż na zdjęciu! Serdecznie polecam:)

Opinia pozytywna | 27-11-2012 22:17 | Biżuteria / Kolczyki
Jabłuszko

Jabłuszko śliczne wielce, i cieszy teraz pewne oko i serce

Opinia pozytywna | 20-11-2012 21:01 | Biżuteria / Wisiory
Śpiąca leśna królewna

to prawdziwe cudeńko. bajka o lesnej krolewnie pojawila sie w trojwymiarze :) bardzo dziekuje. piekna praca.

Opinia pozytywna | 07-10-2012 21:19 | Biżuteria / Wisiory
Ogród zimowy

zakochana jestem :))) dzieki Jamilko!

Opinia pozytywna | 24-06-2012 23:03 | Biżuteria / Naszyjniki
Rycina z różami

Juz nie mam ryciny Z rozami!!!! Zabrala mi ja mama:)))) rycina przepiekna, na pocieszenie zostala mi mala sowka:)))

Opinia pozytywna | 05-06-2012 11:07 | Biżuteria / Wisiory
Sowa kolorowa

Przepiekna sowa i przecudny pomysl! Jakie to zdolne rece zrobily!!!!

Opinia pozytywna | 05-06-2012 11:06 | Biżuteria / Wisiory
Fiołki z babcinej szkatułki

Gorąco polecam biżuterię wykonaną przez panią Kamilę.Jest przepiękna, oryginalna. Kolczyki które kupiłam to małe dzieła sztuki, których urody w pełni nie oddają zdjęcia.

Opinia pozytywna | 22-05-2012 16:51 | Biżuteria / Kolczyki
Ćwierkanie o kolorze dzikiej róży

Jak zawsze, urocze :)

Opinia pozytywna | 05-04-2012 18:12 | Biżuteria / Kolczyki
Ranunculus auricomus

Piękna,niepowtarzalna biżuteria w bajkowym klimacie. Dopracowana w każdym szczególe. Z wielkim zainteresowaniem obserwuję każdą nowość. Z pewnością nie będzie to mój jedyny zakup. Życzę jeszcze wielu udanych pomysłów i zadowolonych klientów. Pozdrawiam życząc zdrowych spokojnych świąt.

Opinia pozytywna | 03-04-2012 14:05 | Biżuteria / Wisiory
Sen o niebieskich migdałach

Otrzymałam w dniu wczorajszym - dziękuję! Spełnił wszystkie moje oczekiwania, jest oryginalny i uroczy:)

Opinia pozytywna | 29-03-2012 12:05 | Biżuteria / Naszyjniki
Życie pod lodem

Bardzo ciekawy naszyjnik, pięknie zapakowany- polecam

Opinia pozytywna | 28-12-2011 20:07 | Biżuteria / Naszyjniki
jamilka

jamilka

w Trendymanii od: 2008-04-29
39 dostępnych
96 sprzedanych
61 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"