jamilka

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Powietrze

Szybka wysyłka, kolczyki super. Dziękuje.

Opinia pozytywna | 28-12-2011 14:27 | Biżuteria / Kolczyki
Rubin w koronce

wszystkie Pani prace są jak zawsze bardzo ładne i interesujące

Opinia pozytywna | 16-12-2011 15:56 | Biżuteria / Naszyjniki
Wspomnienie

dziękuję za Pani pracę

Opinia pozytywna | 11-11-2011 20:03 | Biżuteria / Naszyjniki
Jesień z nutką mgły

Uroczy :)

Opinia pozytywna | 09-10-2011 14:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Jarzębina

Piekny ,delikatny naszyjnik. Wzbudza zainteresowanie swoją orginalnością. Bardzo starannie wykonany. Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 27-09-2011 21:22 | Biżuteria / Naszyjniki
Gwiezdny pył

Pani Kamila to niezwykła Artystka. Biżuteria jej autorstwa jest olśniewająca.Gwiezdny pył jest potwierdzeniem ogromnego talentu,profesjonalizmu i cudownej wyobraźni Twórczyni.Dziękuję za kolejne arcydzieło:))

Opinia pozytywna | 29-07-2011 21:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Jelonek

Niesamowita kolorystyka -łagodnie połyskująca pastelowa tęcza. Jelonek perfekcyjny, dopracowany w szczegółach.W sumie-cudeńko:)

Opinia pozytywna | 11-05-2011 16:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Zając na łące

Delikatne, piękne szarości,mistrzowskie wykonanie, fantastyczny temat.Bransoletka jest wyjątkowa,dziękuję:))

Opinia pozytywna | 02-05-2011 16:04 | Biżuteria / Bransolety
Maski w tańcu

Bardzo oryginalna.

Opinia pozytywna | 05-04-2011 19:00 | Biżuteria / Bransolety
Ladybird

Fantastyczna biedronka w świetnej oprawie:)Wisiorek z serii "rewelacja". Dziękuję i polecam wyjątkową Artystkę.

Opinia pozytywna | 10-03-2011 15:48 | Biżuteria / Naszyjniki
Czarna maska

Czarna maska jest subtelnie czarna. Przyjemny chłód gładkiego metalu dopełniają zgaszone kolory kamieni, które jak gdyby od niechcenia głaszczą dotykiem skórę. W ciszy zmierzchu słychać zaklęty szept.

Opinia pozytywna | 16-02-2011 21:49 | Biżuteria / Bransolety
Tulipany

Piękny przedmiot, o wiele misterniejszy niż na zdjęciu :) Bardzo twarzowy. Polecam wszystkim bardzo gorąco. Z niecierpliwością czekam na to, co nowego Artystka zamieści w swojej galerii...

Opinia pozytywna | 13-02-2011 22:12 | Biżuteria / Bransolety
Siostry

Są tak oryginalne ,że trudno ich nie zauważyć.Przepięknie wykonane i bardzo okazałe.Dziękuję przemiłej Artystce, to znakomita praca :)))

Opinia pozytywna | 11-02-2011 14:32 | Biżuteria / Kolczyki
Zielony księżyc

Trudno uwierzyć,że w tak małym kawałku srebra można wykuć tak wiele...jest po prostu piękna-dziękuję za poświęcony czas i włożone serce!!!

Opinia pozytywna | 08-01-2011 08:35 | Biżuteria / Bransolety
Brązowy cukier dla konika

Bajkowy:)) Zdjęcie w żaden sposób nie oddaje urody wisiora.Jestem nim zachwycona.

Opinia pozytywna | 20-12-2010 11:06 | Biżuteria / Wisiory
Wielka ucieczka ze spiżarni

Bransoletka jest przepiękna.Bardzo starannie wykonana, nietuzinkowa,zabawna,wyjątkowa. Dziękuję:)))

Opinia pozytywna | 20-12-2010 10:58 | Biżuteria / Bransolety
Dachowiec

Prześliczny wisior. Zdjęcie nie oddawało w pełni jego uroku i delikatności, a także satynowego połysku szarej muszli. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 21-11-2010 17:30 | Biżuteria / Wisiory
Pełnia

Niezwykła , bardzo ciekawa biżuteria. Mistrzowskie wykonanie,zachwycający motyw.Zdjęcie nie oddaje w żaden sposób niesamowitej urody wisiora. Dziękuję:))))

Opinia pozytywna | 05-10-2010 17:24 | Biżuteria / Wisiory
Różana czarno-biała

bardzo, bardzo! bardzo miła rzecz! dziękuję za niespodziankę :)

Opinia pozytywna | 18-09-2010 17:57 | Biżuteria / Bransolety
Blady księżyc

Bransoleta jest zachwycająca. Niebanalna i absolutnie wyjątkowa. Arcydzieło, którego nie da się opisać słowami. Dziękuje :))))

Opinia pozytywna | 05-09-2010 17:48 | Biżuteria / Bransolety
jamilka

jamilka

w Trendymanii od: 2008-04-29
39 dostępnych
96 sprzedanych
61 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"