kamelo

Opinie

Talerzyk deserowy Szafirek 19 cm

Niestety, talerzyk choć pięknie wykonany nie przystaje do zdjęcia - jest dużo ciemniejszy i właściwie bezużyteczny

Opinia negatywna | 09-08-2021 12:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
MISY OGNISTE zamówienie dla p. Hani

Dziękuję!

Opinia pozytywna | 04-04-2020 17:21 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Zamówienie dla Agnieszki Ceramiczny Kwiat na Pieńku

Zakupiłam już sześć kwiatków u kamelo, ciekawy design- połączenie drewna z ceramiką powoduje, ze kwiaty pasują do wnętrz nowoczesnych i organicznych. Polecam zdecydowanie!

Opinia pozytywna | 25-07-2017 14:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczny kwiat na pieńku pomarańczowy

Zakupiłam trzy kwiatki ( dwa pomarańczowe i jeden czerwony) są bardzo oryginalne, precyzyjnie wykonane. Towar był bardzo bezpiecznie zapakowany,więc bez obaw o ewentualne uszkodzenia. Polecam na prezent , idealny na dzień matki! Agnieszka z Wrocławia

Opinia pozytywna | 11-05-2017 15:21 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczny KWIAT na pieńku czerwony

Zakupiłam trzy kwiatki ( dwa pomarańczowe i jeden czerwony) są bardzo oryginalne, precyzyjnie wykonane. Towar był bardzo bezpiecznie zapakowany,więc bez obaw o ewentualne uszkodzenia. Polecam na prezent , idealny na dzień matki! Agnieszka z Wrocławia

Opinia pozytywna | 11-05-2017 15:21 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Zamówienie dla Marty

Zakupione lustro bardzo stylowe unikatowe, po prostu piękne! Sprzedawca bardzo uczciwy i rzetelny. Z czystym sumieniem - serdecznie polecam!!

Opinia pozytywna | 23-09-2016 14:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Patera LIŚĆ

Patera jest przepiękna, idealnie zapakowana. Dziękuję za dodatek :-)

Opinia pozytywna | 26-06-2016 19:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczne kwiaty na druciku na rabatki do donicy na bukiety

Kwiaty przepiękne, przesyłka zabezpieczona idealnie.Dziękuję

Opinia pozytywna | 21-05-2016 17:25 | Dekoracja Wnętrz / Dekoracje Florystyczne
Liliowa MISA ceramiczna

Śliczna, pięknie wygląda z czerwonymi owocami. Dziękuję za gratis. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 28-01-2016 19:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Choinka Lampion ceramiczny na Gwiazdkę

Osoba obdarowana zachwycona:-)

Opinia pozytywna | 14-12-2015 13:02 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kamelo

kamelo

w Trendymanii od: 2015-09-01
2 dostępne
1 na zamówienie
18 sprzedanych
10 opinii  (90% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy