Karolina Kierat

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Rzymskie Wakacje 1 - rysunek akwarela

Kolejny, już trzeci zakup obrazu autorstwa p. Karoliny i na pewno nie ostatni.

Opinia pozytywna | 06-07-2019 15:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Fontanna 2 - rysunek akwarela

Kolejny zakup i perfekcyjna realizacja, zarówno na poziomie otrzymywanych informacji o moim zamówieniu, a przede wszystkim błyskawiczna realizacja mojego zamówienia. Polecam - obrazy Karoliny Kierat.

Opinia pozytywna | 08-04-2019 21:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Londyn 2 - rysunek akwarela

Piękna akwarela, błyskawiczna realizacja zamówienia, uwzględniająca presję czasu :-) _obraz zakupiony jako gwiazdkowy prezent. Na pewno nie raz będę zaglądała na stronę p. Karoliny z nadzieją na kolejne dzieła. Zakup był miłą niespodzianką z pięknym gratisem świątecznym - dziękuję p. Karolino :-)

Opinia pozytywna | 20-12-2018 13:40 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Marzenie o Wenecji 2 - rysunek akwarela

Praca zgodna z moim specjalnym zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona. To z pewnością nie moje ostatnie zamówienie u Pani Karoliny.

Opinia pozytywna | 05-12-2018 15:34 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Venice - rysunek

Rysunek przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, jest genialny, uwielbiam na niego patrzeć, czuję się wtedy jakbym była w Wenecji.

Opinia pozytywna | 30-11-2018 14:32 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Paris Fairytale - rysunek akwarela

PIĘKNE.

Opinia pozytywna | 20-06-2018 09:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Sunset in Paris - rysunek akwarela

Praca bardzo mi się podoba.

Opinia pozytywna | 20-06-2018 09:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Żaglówka - rysunek akwarela na zamówienie

Bardzo dobry kontakt. Proce wykonane bardzo starannie. Polecam

Opinia pozytywna | 28-11-2017 22:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Chocolate Fortress - akwarela

Bardzo mi się podoba.

Opinia pozytywna | 21-10-2017 20:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Hotel de Ville - rysunek akwarela

Polecam serdecznie, piękny obraz, stały kontakt i szybka wysyłka

Opinia pozytywna | 15-02-2016 20:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Po Drugiej Stronie Zatoki - rysunek

Rysunek profesjonalny i piękny, chociaż kolory nieco inne niż na zdjęciach.

Opinia pozytywna | 28-11-2015 16:42 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
O poranku - rysunek

Rysunek profesjonalny i piękny, chociaż kolory nieco inne niż na zdjęciach.

Opinia pozytywna | 28-11-2015 16:42 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Gdańsk - zamówienie specjalne

Dziękuje za odrobinę atmosfery Gdanska w moim domu. Obrazy magiczne.

Opinia pozytywna | 18-11-2015 22:13 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zamówienie specjalne II

Pani Karolino, jak zwykle: CHAPEAU!!! Majstersztyk, a przy tym tyle radosci :) Kochamy Pania :) i zyczymy powodzenia! Wdzieczne Bergi :)

Opinia pozytywna | 02-11-2015 21:23 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Wrocławski Ratusz - rysunek akwarela

Jestem wzruszona, tak wlasnie mialam ratusz w pamieci. Moze robie sie sentymentalna... W kazdym razie praca jest pierwszej klasy! Prezentuje sie wysmienicie! Przemily kontakt z Pania Karolina. POLECAM!!! Dziekuje za prace i dodatek specjalny! COOL!!! R.B.

Opinia pozytywna | 17-08-2015 20:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Niebieska Karuzela - rysunek

Pełen profesjonalizm i dbałość o klienta pod każdym względem, w tym zwłaszcza uzyskania dodatkowych informacji na temat oprawy, szybkości i zabezpieczenia przesyłki. Sama praca zaś daje radość i przyjemność płynącą z samego faktu jej posiadania. Piękno formy i wykonania to potwierdzenie tego, co już napisałam. Dziękuję także w imieniu Obdarowanego.

Opinia pozytywna | 12-02-2015 00:44 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Lubień Kujawski 2 - rysunek

jestem pod wrażeniem, na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-02-2015 20:07 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Lubień Kujawski 1 - rysunek

jak zwykle wspaniałe rysunki, dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 11-02-2015 20:06 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Carrousel - Paris - rysunek

Ta praca "prześladowała" mnie dość długo, zanim zdecydowałam się na zakup - ale tylko ze względu na to, że musiałam wygospodarować dla niej miejsce i "uwolnić" ścianę od innych grafik ;) To była bardzo dobra decyzja! Praca bardzo lekka, klasyczna, oszczędna w środkach, kolorowa karuzela doskonale przyciąga wzrok i ją ożywia. Ponieważ będą u mnie wisiały dwie prace Pani Karoliny obok siebie, trochę to trwało zanim zdecydowałam się na pasujące do nich ramy i passe-partout, a teraz nie mogę doczekać się, aż je powieszę ;) Kontakt z Artystką bardzo miły, prace doskonale zabezpieczone do transportu. Jak tylko wygospodaruję kolejny kawałek ściany, będę tu wracała ;) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 31-01-2015 11:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Wenecja 2 - akwarela

Praca wykonana przez Artystkę na moją prośbę - chciałam mieć swój "kawałek" Wenecji! Pani Karolina doskonale zrealizowała moje marzenie ;) Praca trochę oszczędna, elegancka, myślę że nie mogłaby być lepsza - jestem zachwycona! Wreszcie zdecydowałam się na pasującą do niej ramę i passe-partout, które będą stanowiły godne jej wykończenie - nie mogę doczekać się aż ją powieszę. Kontakt z Artystką bardzo miły, dodatkowo otrzymałam niesamowity gratis! Jak tylko znajdę kolejną ścianę do zagospodarowania, będę tu wracała! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 31-01-2015 10:56 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Karolina Kierat

Karolina Kierat

w Trendymanii od: 2011-04-14
31 dostępnych
1 na zamówienie
69 sprzedanych
36 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy