Kinga Włodarczyk

Opinie

Panna Różowa - bransoletka z teksturą i kwarcem

Piękna praca. Dziękuję

Opinia pozytywna | 08-12-2017 19:32 | Biżuteria / Bransolety
Lady Lab 2

Piękny pierścionek. Wykonany z dbałością o każdy szczegół. Srebro delikatnie oksydowane, polerowane, tworzy interesującą całość z mieniącym się w kolorze zielonym labradorytem. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 14-09-2017 14:59 | Biżuteria / Pierścionki
Secesyjny Dworek - kolczyki

Przesliczne. Dziekuje :)

Opinia pozytywna | 19-11-2016 10:53 | Biżuteria / Kolczyki
Krople stylowe- srebrne kolczyki z perłami

Kolczyki są urocze.Dziękuję bardzo.DF.Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 29-12-2014 15:53 | Biżuteria / Kolczyki
Retro obrączka

Bardzo dobry kontakt :) obrączka jest cudowna

Opinia pozytywna | 28-11-2014 12:40 | Biżuteria / Pierścionki
Turkusowy szyk - srebrne kolczyki z turkusami

Piekne kolczyki, precyzyjnie wykonane. Szybka wysylka, dobra komunikacja z artystka.

Opinia pozytywna | 17-12-2013 18:05 | Biżuteria / Kolczyki
Comfo Turkus

Bransoletka śliczna.Dziekuje

Opinia pozytywna | 18-10-2013 22:55 | Biżuteria / Bransolety
Neolitryn z druzą

Pani Kingo! wyrazy ogromnego szacunku dla rzeczowości i szybkości w Pani działanich oraz kunsztu i talentu w Pani wyrobach. Gratulacje E Małafiej

Opinia pozytywna | 17-10-2013 21:40 | Biżuteria / Pierścionki
Skrzydła karneolu

Kolczyki minimalistyczne w formie i bardzo pięknie wykonane. Podziwiam i doceniam klasę pani Kingi!

Opinia pozytywna | 29-11-2012 08:14 | Biżuteria / Kolczyki
BIG

Pierścień to zaiste ogromny, jak średniowieczny, pięknie wykonany, bardzo mi się podoba.

Opinia pozytywna | 16-11-2012 20:38 | Biżuteria / Pierścionki
Cytrynowy niuans letni

Są przepiękne i bardzo efektowne W rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciu! Dziękuję

Opinia pozytywna | 05-07-2012 23:35 | Biżuteria / Kolczyki
Neolityczne krople

Kolczyki śliczne. Życzę dalszej weny twórczej. Pozdrawiam. E. Kłosińska

Opinia pozytywna | 10-06-2012 13:07 | Biżuteria / Kolczyki
Miss Mirror

kolczyki są super

Opinia pozytywna | 02-06-2012 20:36 | Biżuteria / Kolczyki
Romantyczki

Przepiękne kolczyki - noszenie ich to sama przyjemność

Opinia pozytywna | 22-03-2012 16:05 | Biżuteria / Kolczyki
Technix z kalcytem

Cudowny. Dziekuje

Opinia pozytywna | 07-03-2012 08:09 | Biżuteria / Pierścionki
Labradoryt w koronkach

Kolczyki mam od dwóch lat, ale wciąż je noszę:)

Opinia pozytywna | 23-02-2012 18:28 | Biżuteria / Kolczyki
Nostaligicznie archaicznie

Kolczyki są dokładnie takie jak na zdjęciu. Ich magia tkwi w prostocie. Polecam prace autorstwa Pani Kingi.

Opinia pozytywna | 31-01-2012 12:59 | Biżuteria / Kolczyki
Awenturyn Archaid

Kolczyki bardzo nowoczesne i oryginalne. Kontakt z artystką przemiły.A przesyłka dotarła po prostu w tempie ekspresowym. Wszystko na wielki plus - godne polecenia :)

Opinia pozytywna | 05-01-2012 13:10 | Biżuteria / Kolczyki
Cytryn Archaid

Wisior przepiękny, wygląd zgodny ze zdjęciem zamieszczonym w internecie, przesyłka pięknie opakowana, duża satysfakcja z zakupu.

Opinia pozytywna | 27-12-2011 20:28 | Biżuteria / Wisiory
Lodowe

Cudowne kolczyki! Prosta, surowa forma - coś pięknego. Serdecznie dziękuję:)

Opinia pozytywna | 04-11-2011 13:37 | Biżuteria / Kolczyki
Kinga Włodarczyk

Kinga Włodarczyk

w Trendymanii od: 2009-07-26
11 dostępnych
2 na zamówienie
111 sprzedanych
83 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy