Malina Skulska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Kolczyki z turkusowym magnezytem

Kolejny BARDZO DOBRY zakup w Galerii Pani Maliny!!! Kolczyki są PIĘKNE!!! Jestem ZACHWYCONA!!! Bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 25-04-2024 08:07 | Biżuteria / Kolczyki
Pozłacane kolczyki z apatytami

PRZEPIĘKNE KOLCZYKI!!! Absolutny majstersztyk!!! Piękne kamienie w subtelnej oprawie. Te kolczyki są absolutnie wyjątkowym dodatkiem zarówno do koktajlowej garderoby, jak i na wielkie wyjście. Pani Malino bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 25-04-2024 08:05 | Biżuteria / Kolczyki
Kandelabrowe kolczyki z perłami, granatami i żółtymi jadeitami

Powiedzieć, że kolczyki są piękne, to za mało. Są stylowe. Wyglądają tak, jakby miały do opowiedzenia niezwykłą historię. Jestem nimi zachwycona.

Opinia pozytywna | 11-04-2024 19:48 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z kwarcem dymnym i błękitnym szkłem

Piękne, piękne, piękne!!! Założyłam i nie mogę się z nimi rozstać:-) Połączenie delikatnego brązu topazu z błękitem szkła - GENIALNE!!! Bardzo dziękuję!!! Pozdrawiam serdecznie:-)

Opinia pozytywna | 11-03-2024 07:55 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z kwarcem dymnym i zielonym opalem

Kolczyki ZACHWYCAJĄCE!!! Okazałe, a zarazem lekkie. Wspaniały dobór kamieni!!! Jestem zachwycona!!! Do tego bardzo dobry kontakt z Artystką:-) Bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 11-03-2024 07:52 | Biżuteria / Kolczyki
Sygnet uniseks z szafirem

Sygnet jest wygodny, wyglada imponujaco i wspaniale sie prezentuje. Majstersztyk! Polecam!! R.B.

Opinia pozytywna | 08-02-2024 17:27 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki-skrzydła z granatami

Piękne kolczyki - prezent dla mojej żony. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-01-2024 22:48 | Biżuteria / Kolczyki
Serce z bursztynu - wisior

Super

Opinia pozytywna | 24-11-2023 14:54 | Biżuteria / Wisiory
Srebrne kolczyki z perłami i jadeitami

Super

Opinia pozytywna | 24-11-2023 14:53 | Biżuteria / Kolczyki
Złocony pierścionek z markizą kwarcu dymnego

Urocza biżuteria, starannie wykonana, pięknie zapakowana. Wygodna w noszeniu. Miły kontakt ze sprzedającą.

Opinia pozytywna | 29-04-2023 12:52 | Biżuteria / Pierścionki
Długie kolczyki z perłami

Kolczyki są przepiękne, dziękuję!

Opinia pozytywna | 10-01-2023 21:12 | Biżuteria / Kolczyki
Pozłacane kolczyki z okazami labradorytów

Kolczyki niepowtarzalne, bardzo oryginalne i eleganckie.Jestem mega zadowolona.Polecam

Opinia pozytywna | 18-10-2022 21:47 | Biżuteria / Kolczyki
Organiczna obrączka z indygolitem

Pierścionek przepiękny. Bardzo miła i zdolna Pani Malina. GORĄCO POLECAM !!!!!

Opinia pozytywna | 21-09-2022 09:26 | Biżuteria / Pierścionki
Ażurowy z karneolem i ametystami

Przepiękny pierścionek. Błyskawiczny i baaaardzo miły kontakt z Panią Maliną. POLECAM !!!!!

Opinia pozytywna | 21-09-2022 09:23 | Biżuteria / Pierścionki
Długi naszyjnik z bursztynem kolumbijskim

Osoba obdarowana była szczęśliwa

Opinia pozytywna | 06-09-2022 17:14 | Biżuteria / Naszyjniki
Antyczne srebrne kolczyki z ametystami i perłami

Kolejny trafiony zakup. Pozdrawiam i polecam Artystę.

Opinia pozytywna | 11-08-2022 12:57 | Biżuteria / Kolczyki
Grawerowane obrączki z białego złota - dopłata

Piekne, unikatowe obraczki. Jesli chodzi o styl rustykalny to pasuja idealnie do tego klimatu. Proces zakupu I dostawy sprawny I przyjemny. Z calego serca polecam p. Maline I jej bizuterie.

Opinia pozytywna | 25-07-2022 15:42 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Antyczne kolczyki ze szmaragdami

Przepiękne, bardzo wygodne w noszeniu. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 07-01-2022 19:12 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z surowym opalem etiopskim

Opale intrygowały mnie od dawna. Dzięki wrażliwości i warsztatowi jubilerskiemu Artystki udało się oddać magię tego kamienia. Pierścionek jest subtelny i delikatny jak skrzydła motyla. Biżuteria była w ładnym pudełeczku, opatrzona certyfikatem i kartką świąteczną; przesyłka błyskawiczna. Dziękuję i serdecznie polecam Artystkę.

Opinia pozytywna | 27-12-2021 17:54 | Biżuteria / Pierścionki
Pozłacane sztyfty z niebieskimi perłami i różowym kwarcem

Cudowny pierścionek i kolczyki! Serdecznie dziękuję

Opinia pozytywna | 27-12-2021 15:58 | Biżuteria / Kolczyki
Malina Skulska

Malina Skulska

w Trendymanii od: 2016-10-12
130 dostępnych
5 na zamówienie
108 sprzedanych
38 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy