Malina Skulska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Pozłacane kolczyki z okazami labradorytów

Kolczyki niepowtarzalne, bardzo oryginalne i eleganckie.Jestem mega zadowolona.Polecam

Opinia pozytywna | 18-10-2022 21:47 | Biżuteria / Kolczyki
Organiczna obrączka z indygolitem

Pierścionek przepiękny. Bardzo miła i zdolna Pani Malina. GORĄCO POLECAM !!!!!

Opinia pozytywna | 21-09-2022 09:26 | Biżuteria / Pierścionki
Ażurowy z karneolem i ametystami

Przepiękny pierścionek. Błyskawiczny i baaaardzo miły kontakt z Panią Maliną. POLECAM !!!!!

Opinia pozytywna | 21-09-2022 09:23 | Biżuteria / Pierścionki
Długi naszyjnik z bursztynem kolumbijskim

Osoba obdarowana była szczęśliwa

Opinia pozytywna | 06-09-2022 17:14 | Biżuteria / Naszyjniki
Antyczne srebrne kolczyki z ametystami i perłami

Kolejny trafiony zakup. Pozdrawiam i polecam Artystę.

Opinia pozytywna | 11-08-2022 12:57 | Biżuteria / Kolczyki
Grawerowane obrączki z białego złota - dopłata

Piekne, unikatowe obraczki. Jesli chodzi o styl rustykalny to pasuja idealnie do tego klimatu. Proces zakupu I dostawy sprawny I przyjemny. Z calego serca polecam p. Maline I jej bizuterie.

Opinia pozytywna | 25-07-2022 15:42 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Antyczne kolczyki ze szmaragdami

Przepiękne, bardzo wygodne w noszeniu. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 07-01-2022 19:12 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z surowym opalem etiopskim

Opale intrygowały mnie od dawna. Dzięki wrażliwości i warsztatowi jubilerskiemu Artystki udało się oddać magię tego kamienia. Pierścionek jest subtelny i delikatny jak skrzydła motyla. Biżuteria była w ładnym pudełeczku, opatrzona certyfikatem i kartką świąteczną; przesyłka błyskawiczna. Dziękuję i serdecznie polecam Artystkę.

Opinia pozytywna | 27-12-2021 17:54 | Biżuteria / Pierścionki
Pozłacane sztyfty z niebieskimi perłami i różowym kwarcem

Cudowny pierścionek i kolczyki! Serdecznie dziękuję

Opinia pozytywna | 27-12-2021 15:58 | Biżuteria / Kolczyki
Złocony młotkowany z rodolitem

Cudowny pierścionek i kolczyki! Serdecznie dziękuję

Opinia pozytywna | 27-12-2021 15:57 | Biżuteria / Pierścionki
ZESTAW BRANSOLET Z KAMIENIAMI

Bransolety robią niesamowite wrażenie i zostały starannie wykonane. Gorąco polecam Twórcę tego dzieła.

Opinia pozytywna | 17-12-2021 10:34 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki z ametystami i bursztynami

Piękne...

Opinia pozytywna | 16-12-2021 13:46 | Biżuteria / Kolczyki
Asymetryczny pozłacany z opalem australijskim

Każdy opal jest inny. Jeden z najładniejszych pierścionków w mojej kolekcji.

Opinia pozytywna | 08-11-2021 18:18 | Biżuteria / Pierścionki
Antyczne kolczyki ze szmaragdami

Brak mi słów, przepiękne.

Opinia pozytywna | 08-11-2021 18:10 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z chalcedonami

Polecam. Przepiękne kolczyki. Starannie wykonane. Śliczne opakowanie, nie mówiąc już o błyskawicznej przesyłce. Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 08-11-2021 18:04 | Biżuteria / Kolczyki
Ażurowe sztyfty ze srebrzystymi perłami

Prześliczne kolczyki, które przypadły do gustu osobie obdarowanej.Gustownie opakowane-dziękuję!!! Świetny kontakt z Panią Skulską, szybka dostawa. Serdecznie polecam:)

Opinia pozytywna | 21-10-2021 12:49 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z zielonym onyksem

Cudowne, wykonane specjalnie dla mnie, z wybranymi przeze mnie kamieniami. Bardzo dobry kontakt. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 23-08-2021 16:03 | Biżuteria / Kolczyki
Pozłacane kolczyki-sztyfty

Bardzo eleganckie, precyzyjnie zrobione, lekkie... kontakt z artystą, sposób zapakowania, szybkość doręczenia - jestem zachwycona! Dziękuje!

Opinia pozytywna | 29-06-2021 13:35 | Biżuteria / Kolczyki
Ażurowy pierścionek z akwamarynem

Przepięknie wykonany pierscionek, spełnia w 100% moje oczekiwania.Przemiła Artystka kontaktuje się telefonicznie aby na prośbę klienta doszczegółowić zamówienie. Pełny profecjonalizm zarówno w obsłudze klienta jak i w wykonywaniu biżuterii czy konsultingu. Zdecydowanie polecam

Opinia pozytywna | 26-05-2021 15:24 | Biżuteria / Pierścionki
Ażurowy regulowany pierścionek z opalem etiopskim

Piękny pierścionek:) Bardzo dobry i miły kontakt z Artystą. Ekspresowa przesyłka. Dostałam też certyfikat.

Opinia pozytywna | 06-05-2021 20:43 | Biżuteria / Pierścionki
Malina Skulska

Malina Skulska

w Trendymanii od: 2016-10-12
127 dostępnych
4 na zamówienie
72 sprzedane
27 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy