Malina Skulska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Antyczne kolczyki ze szmaragdami

Przepiękne, bardzo wygodne w noszeniu. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 07-01-2022 19:12 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z surowym opalem etiopskim

Opale intrygowały mnie od dawna. Dzięki wrażliwości i warsztatowi jubilerskiemu Artystki udało się oddać magię tego kamienia. Pierścionek jest subtelny i delikatny jak skrzydła motyla. Biżuteria była w ładnym pudełeczku, opatrzona certyfikatem i kartką świąteczną; przesyłka błyskawiczna. Dziękuję i serdecznie polecam Artystkę.

Opinia pozytywna | 27-12-2021 17:54 | Biżuteria / Pierścionki
Pozłacane sztyfty z niebieskimi perłami i różowym kwarcem

Cudowny pierścionek i kolczyki! Serdecznie dziękuję

Opinia pozytywna | 27-12-2021 15:58 | Biżuteria / Kolczyki
Złocony młotkowany z rodolitem

Cudowny pierścionek i kolczyki! Serdecznie dziękuję

Opinia pozytywna | 27-12-2021 15:57 | Biżuteria / Pierścionki
ZESTAW BRANSOLET Z KAMIENIAMI

Bransolety robią niesamowite wrażenie i zostały starannie wykonane. Gorąco polecam Twórcę tego dzieła.

Opinia pozytywna | 17-12-2021 10:34 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki z ametystami i bursztynami

Piękne...

Opinia pozytywna | 16-12-2021 13:46 | Biżuteria / Kolczyki
Asymetryczny pozłacany z opalem australijskim

Każdy opal jest inny. Jeden z najładniejszych pierścionków w mojej kolekcji.

Opinia pozytywna | 08-11-2021 18:18 | Biżuteria / Pierścionki
Antyczne kolczyki ze szmaragdami

Brak mi słów, przepiękne.

Opinia pozytywna | 08-11-2021 18:10 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z chalcedonami

Polecam. Przepiękne kolczyki. Starannie wykonane. Śliczne opakowanie, nie mówiąc już o błyskawicznej przesyłce. Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 08-11-2021 18:04 | Biżuteria / Kolczyki
Ażurowe sztyfty ze srebrzystymi perłami

Prześliczne kolczyki, które przypadły do gustu osobie obdarowanej.Gustownie opakowane-dziękuję!!! Świetny kontakt z Panią Skulską, szybka dostawa. Serdecznie polecam:)

Opinia pozytywna | 21-10-2021 12:49 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z zielonym onyksem

Cudowne, wykonane specjalnie dla mnie, z wybranymi przeze mnie kamieniami. Bardzo dobry kontakt. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 23-08-2021 16:03 | Biżuteria / Kolczyki
Pozłacane kolczyki-sztyfty

Bardzo eleganckie, precyzyjnie zrobione, lekkie... kontakt z artystą, sposób zapakowania, szybkość doręczenia - jestem zachwycona! Dziękuje!

Opinia pozytywna | 29-06-2021 13:35 | Biżuteria / Kolczyki
Ażurowy pierścionek z akwamarynem

Przepięknie wykonany pierscionek, spełnia w 100% moje oczekiwania.Przemiła Artystka kontaktuje się telefonicznie aby na prośbę klienta doszczegółowić zamówienie. Pełny profecjonalizm zarówno w obsłudze klienta jak i w wykonywaniu biżuterii czy konsultingu. Zdecydowanie polecam

Opinia pozytywna | 26-05-2021 15:24 | Biżuteria / Pierścionki
Ażurowy regulowany pierścionek z opalem etiopskim

Piękny pierścionek:) Bardzo dobry i miły kontakt z Artystą. Ekspresowa przesyłka. Dostałam też certyfikat.

Opinia pozytywna | 06-05-2021 20:43 | Biżuteria / Pierścionki
Pozłacany pierścień z opalem Andamooka

Przemiła Artystka. Pierścionek pierwsza klasa. Polecam serdecznie. Na pewno jeszcze skorzystam z oferty. Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 29-04-2021 16:39 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki listki z perlami łososiowymi - rezerwacja

Otrzymalam moje przesliczne kolczyki. Jestem przeszczesliwa. Kolczyki sa sliczne. Jaka praca, precyzja wykonania, dokladnosc! Jest Pani bardzo utalentowana artystka. Jesli chcesz byc tak szczesliwa jak ja jestem, polecam z glebi serca Pania Malina. Przemila osoba i bardzo pomocna. Dziekuje. Gabriela

Opinia pozytywna | 16-12-2020 20:11 | Biżuteria / Kolczyki
Ażurowy geometryczny z przeźroczystym kwarcem

Pierścionek jest śliczny :) Dziękuję, pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 11-12-2020 15:58 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścień z opalem Andamooka - rezerwacja

jeżeli ktoś ma marzenie odnośnie jakiegoś małego dzieła to polecam Panią Malinę na pewno z jej pomocą się to stanie

Opinia pozytywna | 14-10-2020 13:36 | Biżuteria / Pierścionki
Zaliczka na pierścień z opalem Andamooka

ok

Opinia pozytywna | 30-09-2020 16:40 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki z opalami dendrytowymi i białymi szafirami

W rzeczywistości są nie tak atrakcyjne, ale zależało mi na naturalnych opalach

Opinia pozytywna | 04-06-2020 12:07 | Biżuteria / Kolczyki
Malina Skulska

Malina Skulska

w Trendymanii od: 2016-10-12
155 dostępnych
12 w promocji
4 na zamówienie
64 sprzedane
21 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy