Malina Skulska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Srebrne kolczyki z zielonym onyksem

Cudowne, wykonane specjalnie dla mnie, z wybranymi przeze mnie kamieniami. Bardzo dobry kontakt. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 23-08-2021 16:03 | Biżuteria / Kolczyki
Pozłacane kolczyki-sztyfty

Bardzo eleganckie, precyzyjnie zrobione, lekkie... kontakt z artystą, sposób zapakowania, szybkość doręczenia - jestem zachwycona! Dziękuje!

Opinia pozytywna | 29-06-2021 13:35 | Biżuteria / Kolczyki
Ażurowy pierścionek z akwamarynem

Przepięknie wykonany pierscionek, spełnia w 100% moje oczekiwania.Przemiła Artystka kontaktuje się telefonicznie aby na prośbę klienta doszczegółowić zamówienie. Pełny profecjonalizm zarówno w obsłudze klienta jak i w wykonywaniu biżuterii czy konsultingu. Zdecydowanie polecam

Opinia pozytywna | 26-05-2021 15:24 | Biżuteria / Pierścionki
Ażurowy regulowany pierścionek z opalem etiopskim

Piękny pierścionek:) Bardzo dobry i miły kontakt z Artystą. Ekspresowa przesyłka. Dostałam też certyfikat.

Opinia pozytywna | 06-05-2021 20:43 | Biżuteria / Pierścionki
Pozłacany pierścień z opalem Andamooka

Przemiła Artystka. Pierścionek pierwsza klasa. Polecam serdecznie. Na pewno jeszcze skorzystam z oferty. Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 29-04-2021 16:39 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki listki z perlami łososiowymi - rezerwacja

Otrzymalam moje przesliczne kolczyki. Jestem przeszczesliwa. Kolczyki sa sliczne. Jaka praca, precyzja wykonania, dokladnosc! Jest Pani bardzo utalentowana artystka. Jesli chcesz byc tak szczesliwa jak ja jestem, polecam z glebi serca Pania Malina. Przemila osoba i bardzo pomocna. Dziekuje. Gabriela

Opinia pozytywna | 16-12-2020 20:11 | Biżuteria / Kolczyki
Ażurowy geometryczny z przeźroczystym kwarcem

Pierścionek jest śliczny :) Dziękuję, pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 11-12-2020 15:58 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścień z opalem Andamooka - rezerwacja

jeżeli ktoś ma marzenie odnośnie jakiegoś małego dzieła to polecam Panią Malinę na pewno z jej pomocą się to stanie

Opinia pozytywna | 14-10-2020 13:36 | Biżuteria / Pierścionki
Zaliczka na pierścień z opalem Andamooka

ok

Opinia pozytywna | 30-09-2020 16:40 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki z opalami dendrytowymi i białymi szafirami

W rzeczywistości są nie tak atrakcyjne, ale zależało mi na naturalnych opalach

Opinia pozytywna | 04-06-2020 12:07 | Biżuteria / Kolczyki
Rutenowany asymetryczny z grandidieritem i diamentem

Pierscionek jest tak piekny i nietuzinkowy ze bede go nosila jak najczesciej. Dziekuje.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 23:27 | Biżuteria / Pierścionki
Malina Skulska

Malina Skulska

w Trendymanii od: 2016-10-12
166 dostępnych
4 na zamówienie
46 sprzedanych
11 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy