Marcela Krukowiecka

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Turkusowy Sekret - srebrny pierścionek z turkusem

Pierścionek przepiękny

Opinia pozytywna | 09-06-2018 15:45 | Biżuteria / Pierścionki
Koronkowy Cytryn - bransoletka

Piękna bransoletka. Dziękuję

Opinia pozytywna | 08-12-2017 19:31 | Biżuteria / Bransolety
AŻUROWA KULKA - PIERŚCIONEK

Bardzo miły, ciepły i pełen profesjonalizmu kontakt. Dzieło, bo inaczej nazwać tego pierścionka "nie uchodzi", to biżuteria z duszą, czyli dokładnie coś czego poszukiwałem. Pięknie, ze smakiem zapakowany wraz z dodatkowym prezencikiem pierścionek, błyskawicznie został dostarczony. Gorąco pozdrawiam Twórcę i polecam wszystkim poszukującym niebanalności, artyzmu i profesjonalizmu. Dziękuję Piotr R.

Opinia pozytywna | 04-12-2017 10:42 | Biżuteria / Pierścionki
Z Zielonym Akcentem... - kolczyki

Piękne, dziękuję

Opinia pozytywna | 03-10-2017 20:58 | Biżuteria / Kolczyki
Z Zielonym Akcentem...

Piękny , w realu jeszcze bardziej mi się podoba niż na zdjęciu :)

Opinia pozytywna | 28-08-2017 18:20 | Biżuteria / Pierścionki
"Różane Ogrody" - srebrny naszyjnik z kwarcem różowym

Bardzo ładny naszyjnik. Staranne wykonanie.

Opinia pozytywna | 13-04-2017 20:06 | Biżuteria / Naszyjniki
"Chłodny Akwamaryn" - srebrny pierścionek z akwamarynem

Piękny jak na zdjęciu,

Opinia pozytywna | 29-03-2017 08:32 | Biżuteria / Pierścionki
"Ażurowa Kuleczka" - srebrny, regulowany pierścionek

Ogromne podziękowania dla Pani Marcela Krukowiecka za doskonale zrobioną "Ażurową Kuleczkę"! Fantastyczny pierścionek! Wybraliśmy go jako prezent na rocznicę ślubu. Prawdziwa magia pomysłu i wysokiej klasy praca! Poza tym pierścionek był rozkosznie zapakowany z miłością do klienta; Pani Marcela indywidualnie dopasowała rozmiar; momentalnie wychodziła na kontakt przez maila i wysłała zamówienie na tych miast po wykonaniu. Jesteśmy szczęśliwi i bardzo polecamy zaczarowaną biżuterię Pani Marceli.

Opinia pozytywna | 02-03-2017 08:51 | Biżuteria / Pierścionki
"Zamglony Poranek" - srebrny naszyjnik z agatem

Przepięknie zaprojektowany wisiorek, elegancki, oddaje piękno agatu. Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 13-01-2017 21:30 | Biżuteria / Naszyjniki
"Kryształowa Magia" - srebrny pierścionek z kryształem górskim

Przepiękny pierścionek z niepowtarzalną oprawą, profesjonalnie zapakowany. Bardzo dziękuje

Opinia pozytywna | 12-01-2017 17:06 | Biżuteria / Pierścionki
"Tajemniczy Szafir" - srebrny naszyjnik z labradorytem

Przepiękny wisiorek z niepowtarzalną oprawą, profesjonalnie zapakowany. Bardzo dziękuje

Opinia pozytywna | 12-01-2017 17:04 | Biżuteria / Naszyjniki
"Szafirowa Królowa" - srebrny wisior z labradorytem

Biżuteria Pani Marceli jest unikalna w swojej formie, artystka potrafi wydobyć piękno z kamienia. Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 12-01-2017 17:04 | Biżuteria / Wisiory
Turkusowy... - naszyjnik

To prawdziwy talizman! Oryginalny i bardzo pięknie wykonany. Jestem bardzo zadowolona to był trafny wybór!

Opinia pozytywna | 29-12-2016 07:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Turkusowy... - pierścionek

Bardzo ładny pierścionek, ciekawy wzór, śliczny kamień. To już kolejny mój udany zakup!

Opinia pozytywna | 29-12-2016 07:18 | Biżuteria / Pierścionki
"Rozmyty róż" - srebrny naszyjnik z kwarcem różowym

.... bardzo dziękuję za przesyłkę .... oczywiście opakowanie bardzo mile mnie zaskoczyło .... - prostota czyni wartość największą :-) .... naszyjnik spełnia moje oczekiwania "piękny". serdecznie pozdrawiam i wieżę że jeszcze raz będę mógł skorzystać w przyszłości z Pani dzieła .... DZIĘKUJĘ .

Opinia pozytywna | 15-12-2016 21:55 | Biżuteria / Naszyjniki
"Dwa Księżyce..." - srebrny naszyjnik z kamieniem księżycowym

To moj drugi zakup u Pani Marceli Kurowieckiej i znowu 100 plus 1 %zadowolenia:). Naszyjnik piękny, wykonany z dbałością o najdrobnirejszy szczegoł , niebanalny, z duszą :)

Opinia pozytywna | 13-12-2016 13:04 | Biżuteria / Naszyjniki
Z Maleńkim Turkusem - bransoletka

Bardzo ładna delikatna bransoletka. Polecam artystkę, dobry kontakt.

Opinia pozytywna | 12-12-2016 12:41 | Biżuteria / Bransolety
"Cytrynowy Orient" - srebrna bransoletka z cytrynem

Kolejny "drobiazg" z którego jestem bardzo zadowolona. Delikatna, bardzo efektowna bransoletka, trafiła w mój gust.

Opinia pozytywna | 05-12-2016 07:07 | Biżuteria / Bransolety
"Cytrynowy Orient" - srebrny wisiorek z cytrynem

Bardzo ładny wisiorek, delikatny, wzór bardzo oryginalny. Jestem kolejny raz zadowolona!!

Opinia pozytywna | 28-11-2016 07:05 | Biżuteria / Wisiory
Sercowa Bransoletka

piękna bransoletka, polecam :)

Opinia pozytywna | 14-11-2016 21:26 | Biżuteria / Bransolety
Marcela Krukowiecka

Marcela Krukowiecka

w Trendymanii od: 2013-02-10
0 dostępnych
112 sprzedanych
85 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy