Marta Sobczak-Piętoń

Opinie pozytywne

Słoneczna zima

Niesamowity obraz! Nie mogę się napatrzeć! Błyskawiczna przesyłka i bardzo dobra współpraca z Artystką! Polecam!

Opinia pozytywna | 03-02-2023 01:03 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Oprawa obrazu

Oprawa została dobrana przez Artystkę na moją prośbę i idealnie dopasowana do obrazu. Warto było skorzystać z takiej możliwości! Jestem bardzo zadowolona!

Opinia pozytywna | 03-02-2023 00:56 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Nad jeziorem

Praca została wykonana na zamówienie, a jej wykonanie przerosło moje wszelkie oczekiwania! Artystka na moją prośbę oprawiła również obraz, który cały i bezpieczny dotarł na miejsce. Polecam ze wszech miar! Naprawdę nie ma słów, żeby opisać piękno obrazu i jego niesamowitę barwy! Jest zachwycający! Nie mogę się napatrzeć!

Opinia pozytywna | 03-01-2023 23:32 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Beskid Wyspowy

Każda z zakupionych przeze mnie prac Artystki była przepiękna, to samo mogę powiedzieć o tej! Zdjęcie na stronie internetowej nawet w połowie nie oddaje magii obrazu! Szybka wysyłka, wszystko starannie zabezpieczonone na czas transportu! Polecam!

Opinia pozytywna | 17-11-2022 21:17 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Kwiaty inaczej

Śliczny, uwielbiam na niego patrzeć. Dziękuję ..

Opinia pozytywna | 29-06-2022 17:58 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Nad spokojną wodą

Obraz bardzo nam się podoba, dobrze prezentuje się na ścianie, wprowadzając ciepły i spokojny klimat.

Opinia pozytywna | 02-12-2021 19:38 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pod słońce

Praca absolutnie zachwycająca! Kontakt z artystą znakomity. Dodam, że praca została bardzo starannie zapakowana i niezwłocznie dotarła do miejsca przeznaczenia. Bardzo serdecznie polecam !

Opinia pozytywna | 05-05-2021 12:33 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Nad jeziorem

Obraz zachwyca zarówno na zdjęciu, jak i w rzeczywistości. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 02-08-2019 12:16 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Miasteczko.

Dziękuję za piękny obraz, ja też kocham Lanckoronę ;)

Opinia pozytywna | 15-03-2019 08:51 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pod górą Śnieżnicą

Fantastyczna praca! jestem pod ogromnym wrażeniem barw, kompozycji i staranności. Polecam!

Opinia pozytywna | 01-02-2018 21:30 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
W Beskidzie Wyspowym

Zachwycająca akwarela! Praca dopracowana w każdym szczególe, przepiękne połączenie kolorów, a do tego świetna obsługa! Polecam!!

Opinia pozytywna | 01-02-2018 21:26 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Chata zimą

Nieprzeciętna staranność wykonania i urok motywu! Świetny kontakt z artystką i błyskawiczna realizacja zamówienia...POLECAM!

Opinia pozytywna | 26-01-2017 17:23 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Domek nad jeziorem

Wspaniala akwarela i wspolpraca z Artystka! polecam:)

Opinia pozytywna | 24-10-2016 14:55 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Martwa natura z gruszkami, cebulami i cytryną.

Jestem zachwycona ta praca.Polecam. Dziekuje.

Opinia pozytywna | 31-03-2016 16:11 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Na jeziorze- rezerwacja

Wspaniala akwarela! piekne detale i kolory, szybka dostawa nawet poza granice Polski! Bardzo polecam artystke! ja zostaje stałym klijentem:) Dziekuje bardzo!!!

Opinia pozytywna | 12-02-2016 20:05 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Marta Sobczak-Piętoń

Marta Sobczak-Piętoń

w Trendymanii od: 2011-01-18
38 dostępnych
25 sprzedanych
16 opinii  (94% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy