Martyna Tejwan

Opinie

UFOKI błękitne

Kolczyki lekkie, kolorowe, idealne na lato. Poza tym będą ładnie uzupełniały grzeczny biurowy mundurek ;) Dość długie. Mam pewność, że nie spotkam nikogo w podobnych! Dziękuję

Opinia pozytywna | 15-12-2013 15:24 | Biżuteria / Kolczyki
koralowy kołniezyk

Ślicznie i szybko. Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 04-11-2013 11:15 | Biżuteria / Naszyjniki
MAKI

Bardzo udany zakup!

Opinia pozytywna | 15-10-2013 21:43 | Biżuteria / Kolczyki
formy organiczne - pierścionek

Barokowe dziwadełko już ze mną. Pierścionek pasuje i bardzo mi się podoba :-) Dziękuję.

Opinia pozytywna | 29-11-2012 13:21 | Biżuteria / Pierścionki
organiczne

Bardzo dziekuje za wspanialy komplet i zyczliwosc dla klienta :)

Opinia pozytywna | 28-06-2012 14:34 | Biżuteria / Komplety
konik morski

Konik drapie nadgarstek.

Opinia neutralna | 09-04-2012 11:24 | Biżuteria / Bransolety
ŻONKILE

Transakcja jak najbardziej udana, kolczyki urzekające i naprawdę jedyne w swoim rodzaju tylko niestety bardzo często wypadają z ucha przez długi ogonek.

Opinia pozytywna | 02-06-2011 21:30 | Biżuteria / Kolczyki
FARAONKI

Kolczyki bardzo piękne.Noszę je z przyjemnością.Są okazałe i delikatne jednocześnie.Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 02-06-2011 17:00 | Biżuteria / Kolczyki
grzybobranie

Broszka FANTASTYCZNA, kilka moich koleżanek pożółkło z zazdrości na jej widok ;) Dziekuje i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 02-06-2011 13:06 | Biżuteria / Broszki
Amber

Przepiękna, oryginalna, znakomicie wykonana. Dziękuję i polecam:)))

Opinia pozytywna | 08-04-2011 18:16 | Biżuteria / Bransolety
czarny wezełek

ciekawe

Opinia pozytywna | 15-10-2010 09:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Biały orient

bardzo oryginalne i bardzo ładne, dziękuję

Opinia pozytywna | 23-08-2010 18:34 | Biżuteria / Kolczyki
ważki

kapitalny projekt. przepiekne wykonanie. jestem zachwycona bransoletka. szykuje sie za jakis czas na konika morskiego :) serdecznie dziekuje,

Opinia pozytywna | 05-08-2010 11:51 | Biżuteria / Bransolety
błękitny motyl

Blyskawiczna wysyłka i to co najważniejsze. Kolczyki, ktore na zdjęciach nie prezentują nawet połowy uroku jaki okazują na żywo. Serdecznie polceam i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 23-07-2010 12:49 | Biżuteria / Kolczyki
serca do kwadratu

Świetne, oryginalne kolczyki

Opinia pozytywna | 17-07-2010 22:21 | Biżuteria / Kolczyki
Martyna Tejwan

Martyna Tejwan

w Trendymanii od: 2010-07-05
13 dostępnych
32 sprzedane
15 opinii  (93% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"