meru ceramika

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

MASKA CERAMICZNA Black Red Cream

Maska PIĘKNA , ORYGINALNA, pasująca zarówno do nowoczesnych jak i klasycznych przestrzeni. Pięknie komponuje się na "gołej" ścianie jak i na ścianie z rudej cegły !!!! Koleżanka przymierzała do drewnianej powierzchni i była pod ogromnym wrażeniem. W tylnej części maska posiada gotowe miejsce na powieszenie - co bardzo ułatwia montaż. Zapakowana profesjonalnie . Transakcja przebiegła szybko, bezproblemowo. Gorąco POLECAM.

Opinia pozytywna | 21-09-2021 20:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KADZIELNICA CERAMICZNA - ŁÓDKA III

Bardzo ładna, piękna gra barw

Opinia pozytywna | 17-04-2021 22:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
NIEBIESKI KONIK CERAMICZNY

Prześliczny! Dawno żaden przedmiot mnie tak nie ucieszył jak ten. Czuję się jak dziecko, bo jak patrzę na tego konika, to się uśmiecham...

Opinia pozytywna | 15-04-2021 23:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
MISA CERAMICZNA Z LIŚCIEM PALMY

Piękne patera, dobrze opakowana, szybko wysłana, zgodnie z opisem - gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 02-01-2021 12:22 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
GRANAT CERAMICZNY

Uwielbiam :)

Opinia pozytywna | 16-01-2020 19:21 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
IKONA CERAMICZNA - MATKA BOSKA z DUCHEM ŚW. I

Ikona cudna :) na pewno tu jeszcze wrócę w poszukiwaniu pięknych form ceramicznych. Polecam.

Opinia pozytywna | 13-12-2019 20:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
CZARNO-ZŁOTY PTASZEK

Piękny czarno- zloty ptaszek. Jego forma i kolorystyka jest wspaniała. Radość z posiadania takiego cudeńka wielka. Podziwiam inne prace w tej galerii, cały zwierzyniec, a zwłaszcza konie! Z pewnością powrócę i sprawdzać będę nowe prace. Gorąco polecam te galerie.

Opinia pozytywna | 20-11-2019 10:30 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
CZERWONY PTASZEK

Słodki ptaszek dokupiony do "towarzystwa" czarno -złotemu. Piękne, żywe kolory i kształt. Galeria jest super ze swoja roznorodnoscia. Zachęcam do oglądania prac pani Agaty i miłego kontaktu z nią.

Opinia pozytywna | 20-11-2019 10:25 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KONIK CERAMICZNY

Przepiękna praca. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 16-10-2019 15:09 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ZŁOTY KONIK CERAMICZNY

Przecudnej urody :))

Opinia pozytywna | 20-08-2019 17:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
MASKA CERAMICZNA

Maska piękna, niepowtarzalna, bardzo dobrze zabezpieczona i szybka wysyłka. Serdecznie polecam i dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-08-2019 22:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KONIK CERAMICZNY W ODCIENIACH TURKUSU

Konik jest piękny. Przybył do mnie solidnie i bezpiecznie zapakowany. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 12-08-2019 19:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
meru ceramika

meru ceramika

w Trendymanii od: 2019-07-30
29 dostępnych
1 na zamówienie
31 sprzedanych
12 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy