Nina Rossi Jewelry

Opinie

Cross braided bracelet

super :)

Opinia pozytywna | 28-02-2019 22:21 | Biżuteria / Bransolety
cross earrings

Piękne , delikatne , bardzo kobiece :)

Opinia pozytywna | 18-12-2016 11:12 | Biżuteria / Kolczyki
Boho chic

Bransoletka pięknie wykonana i oryginalna.Bardzo dobry kontakt z Artystką oraz szybka wysyłka. POLECAM!

Opinia pozytywna | 04-03-2016 13:07 | Biżuteria / Bransolety
wish bone

Bransoletka po tygodniowym używaniu rozpadła się ,koraliki kwarcu pokruszyły się i popękały, zepsuła się całkowicie.

Opinia negatywna | 15-11-2014 17:15 | Biżuteria / Bransolety
layered necklace

Naszyjnik jest delikatny i elegancki. Subtelnie zwraca na siebie uwagę.

Opinia pozytywna | 29-10-2014 14:19 | Biżuteria / Naszyjniki
Abalone ring

Beautiful,original, magic ring!!! You are the best,Nina :)))!

Opinia pozytywna | 13-07-2013 00:12 | Biżuteria / Pierścionki
Custom order for E.Kubrak

Naszyjnik jest przepiekny!!!Dziekuje

Opinia pozytywna | 15-04-2013 18:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Turquoise necklace ll

necklace is magic!

Opinia pozytywna | 15-03-2013 11:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Boho chic

bracelet is beautiful!

Opinia pozytywna | 15-03-2013 10:58 | Biżuteria / Bransolety
Boho chic

bracelet is lovely!!!

Opinia pozytywna | 15-03-2013 10:55 | Biżuteria / Bransolety
Boho chic

Super.Thank you

Opinia pozytywna | 04-03-2013 16:37 | Biżuteria / Bransolety
Boho chic

It's nice to have it.

Opinia pozytywna | 28-02-2013 19:15 | Biżuteria / Bransolety
boho chic

It is very nice, I'm really glad.

Opinia pozytywna | 28-02-2013 19:14 | Biżuteria / Bransolety
necklace

dear Nina, thank you for your splendid necklace full of irresistible charm and joy! it's like one of the lovely Van Cleef and Arpels' necklaces I love it! thanks for the surprise which you added to my order - is really useful and tasty ;)

Opinia pozytywna | 13-12-2012 12:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Pearl & chain Y-necklace

Nina Rossi tworzy rzeczy ponadczasowe i nieszablonowe.Pełne finezji i artyzmu.To jedna z nich.Cieszę się,że jest moja.

Opinia pozytywna | 07-09-2012 22:11 | Biżuteria / Naszyjniki
Pearl bracelet

Fantastyczna!klasyczne perły z nowoczesnym pazurem! jestem zachwycona!

Opinia pozytywna | 07-09-2012 22:07 | Biżuteria / Bransolety
Pearlesque

Bransoletka jest przepiekna. Dziekuje

Opinia pozytywna | 11-06-2012 19:17 | Biżuteria / Bransolety
Indigo blue

Misternie wykonany i dopracowany w najdrobniejszym szczególe. Śliczny! Bardzo miły i rzeczowy kontakt z artystą. Dziękuję za gratis i szybką wysyłkę.

Opinia pozytywna | 11-06-2012 18:57 | Biżuteria / Naszyjniki
pearl vision

Przepiękny naszyjnik. Zdjęcie nie oddaje jego urody nawet w połowie! Dziękuję za miły gratis i szybką wysyłkę!

Opinia pozytywna | 11-06-2012 18:55 | Biżuteria / Naszyjniki
grace

Po prostu piekna!!! Nic dodac...

Opinia pozytywna | 25-04-2012 20:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Nina Rossi Jewelry

Nina Rossi Jewelry

w Trendymanii od: 2009-11-08
109 dostępnych
204 sprzedane
103 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy