rosa mejer

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

gwoździe

Pierścień prześliczny. Szybka wysyłka. Gorąco polecam zakupy u Rosy Mejer

Opinia pozytywna | 04-12-2018 06:46 | Biżuteria / Pierścionki
człowiek koło rubin

piękne, bardzo kobiece :)

Opinia pozytywna | 11-11-2018 20:01 | Biżuteria / Kolczyki
bransoleta - tukusy

Bransoleta jest przepiękna! Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-11-2017 09:50 | Biżuteria / Bransolety
tęczowe profile

bardzo kobiece , niepowtarzalne :)

Opinia pozytywna | 26-10-2017 13:02 | Biżuteria / Kolczyki
owijany koral

Piękna, wręcz cudowna bransoletka. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 09-05-2017 21:46 | Biżuteria / Bransolety
bransoleta

Bransoleta przepiękna, ponadczasowa. Artystyczne dzieła jubilerskie tej artystki określają mój styl.Dlatego też, jestem jej wdzięczna za wykonanie tego cuda.

Opinia pozytywna | 28-11-2016 23:04 | Biżuteria / Bransolety
bransolety - turkusy

Piękna bransoleta:) Polecam !

Opinia pozytywna | 25-11-2016 13:35 | Biżuteria / Bransolety
achy ochy

Pozytyw :), nic dodać nic ująć :)

Opinia pozytywna | 06-01-2016 18:03 | Biżuteria / Kolczyki
anielica

Mówi się, że obraz ma moc tysiąca słów:) Pani Roso, dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 10-12-2015 14:05 | Biżuteria / Wisiory
hiacynty

Kolczyki są rewelacyjne. Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 05-12-2015 22:40 | Biżuteria / Kolczyki
bransoleta- srebro, chryzokola

Bransoletka jest bardzo efektowna, oryginalna, wykonana z talentem i fantazją. Kolejny raz jestem pod urokiem biżuterii Pani Rosy.

Opinia pozytywna | 30-07-2015 20:51 | Biżuteria / Bransolety
człowiek na kole

Niebanalne, ruchliwe i przykuwające spojrzenie kolczyki, które doskonale prezentują się w uchu. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-12-2014 16:49 | Biżuteria / Kolczyki
ona i on

Kolczyki dotarły. Są super!!! Dzięki bardzo. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 26-11-2014 20:51 | Biżuteria / Kolczyki
panowie

Piękne:) Dziękuję i serdecznie pozdrawiam:)

Opinia pozytywna | 26-11-2014 13:44 | Biżuteria / Kolczyki
ona i on

Piękny, wyrazisty, "szorstko-przytulny", "coincidentia oppositorum":) Nie tylko się "rozgościł", ale poczuł się u siebie. Pani Roso, dziękuję:)

Opinia pozytywna | 26-11-2014 13:44 | Biżuteria / Wisiory
zegarek na srebrnej bransolecie

Długo czekałam na wykonanie bransolety do zegarka przez panią Rosę, ale było warto. Bransoleta jest prześliczna. Kiedy ją zobaczyłam, to mnie olśniła. Moje marzenia nie tylko spełniły się, ale przerosły najśmielsze oczekiwania. Dziękuję bardzo Galerii, że istnieje i promuje wyroby wielkich artystów.

Opinia pozytywna | 27-10-2014 19:22 | Biżuteria / Zegarki
wisiorek z malachitem

Piękny wisior! dziękuję :)

Opinia pozytywna | 24-10-2014 13:48 | Biżuteria / Wisiory
komplet - sukienki z bursztynem

Komplet (pierścionek i kolczyki)jest po prostu uroczy, bardzo elegancki oraz niezwykle starannie wykonany. W rzeczywistości dużo ładniejszy niż na zdjęciu. Biżuteria Pani Rosy jak zawsze rewelacyjna i szalenie oryginalna.!!! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-08-2014 19:22 | Biżuteria / Komplety
dwustronna

Bransoletka jest fantastyczna!!!Dziękuję:-)

Opinia pozytywna | 15-06-2014 19:40 | Biżuteria / Bransolety
srebrne korale

Komplet składający się z korali i kolczyków zrobiony na zamówienie jest doskonały. Całość wygląda wspaniale. Wszystko jest tak precyzyjnie wykonane i tak piękne, że patrząc aż dech zapiera. Życzę twórczyni dalszych świetnych pomysłów. Jestem oczarowana biżuterią Pani Rosy.

Opinia pozytywna | 07-06-2014 17:44 | Biżuteria / Komplety
rosa mejer

rosa mejer

w Trendymanii od: 2013-02-18
12 dostępnych
5 w promocji
5 na zamówienie
73 sprzedane
49 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy