smart ceramics

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Cukierniczka UŚCIASTA

:)

Opinia pozytywna | 22-11-2016 20:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cukierniczka UŚCIASTA

BOSKA!!!!! Pani Moniko, jest Pani cudowna! Dziekuje jeszcze raz!!!! R. B.

Opinia pozytywna | 22-11-2016 20:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
szkatułka KROPKI

Miala byc na prezent....ale zostala u nas (dzieki Bogu!) :)

Opinia pozytywna | 22-11-2016 20:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
szkatułka PRZAŚNA

Mam 6 miesiecy opoznienia! Ale to nic, Opinia bardzo pozytywna :) Bardzo dobre i ciekawe wykonanie. Bardzo indywidualna i oryginalna. Jednym slowem: POLECAM!!!!!

Opinia pozytywna | 22-11-2016 20:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
szkatułka WENECJA III

Z wielka przyjemnoscia stwierdzam ze wyroby tej przemilej Pani przerastaja moje oczekiwania. Pani jest przesympatyczna, dokladna i sumienna pod kazdym calem, a Jej wyroby sa przepieknie jak i bardzo precyzyjnie wykonane. Ja z kolei w Polsce nie mieszkam, takze mam mozliwosc porownania prace innych ceramikow i twierdze stanowczo prace Tej Pani moga stac na nawyzszej miedzynarodowej polce.

Opinia pozytywna | 23-07-2016 08:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Rzeżba ZAMASKOWANA II

Przepiekna rzecz, ktora wzbogaca moje zbiory. Doskonale jak i dokladnie wykonana, przepieknie wybrane kolory, ktore mi pasuja co calosci. Dziekuje serdecznie za tak piekny wyrob

Opinia pozytywna | 12-07-2016 09:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cukierniczka KRACIASTA II

Dzien dobry, Cukierniczka wreszcie dotarla do mnie. Przepiekna !Moja corka twierdzi , ze wyglada jak z Alicji z krainy czarow. Pozdrawiam Ewa K

Opinia pozytywna | 06-02-2016 17:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Patera NA ŚLIMAKACH

Praca przepiękna: forma lekka, idealnie dobrane kolory. Zdjęcie patery zdecydowanie oddało jej piękno. Serdecznie dziękuję artystce.

Opinia pozytywna | 09-08-2015 11:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Zamówienie specjalne

Pani Moniko, BARDZO dziękuję za cały komplet i przemiłe prezenty. Wszystko jest przepiękne. Poustawiałam na stole i z podziwem oglądałam. Jedno ładniejsze od drugiego. Wykonane bardzo starannie i z ogromnym smakiem. Polecam się na przyszłość!

Opinia pozytywna | 17-03-2015 20:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cukierniczka KRACIASTA

Bardzo dziękuję, cukierniczka cudowna. Miłe zaskoczona jestem prezentem. Piękne wykonanie, szybka dostawa.Artystka z całą pewnością godna polecenia. Jeszcze raz bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-03-2015 13:56 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
rzeźba METAMORFOZA

Bardzo dziękuję, Metamorfoza jest przepiękna. Trudno uciec od Niej wzrokiem, dopracowana w szczegółach. Dziękuję również za miły dla oka a jednocześnie użytkowy prezent. Polecam Artystę. Powodzenia Pani Moniko:)

Opinia pozytywna | 14-01-2015 11:07 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cukierniczka KRACIASTA

Cukierniczka urokliwa, zgrabna i bardzo pomysłowa. Podoba mi się !

Opinia pozytywna | 09-12-2014 18:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
misa MANDARYNA

Zdjęcie nie oddaje jej uroku. W rzeczywistości jest przepiękna ! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-12-2014 18:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
pojemnik AZIS

Wykonane "do ręki" i bardzo zgrabne. Podoba mi się.

Opinia pozytywna | 09-12-2014 18:30 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
patera PSZCZÓŁKA

Patera dotarła i jest piękniejsza niż przedstawiają zdjęcia. Może dlatego, że zdjęcia nie mogą uchwycić ceramicznej duszy. Bardzo dziękuję również za piękny prezent niespodziankę!

Opinia pozytywna | 05-12-2014 15:11 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
misa W CĘTKI

Jest przepiękna, cudowny prezent.

Opinia pozytywna | 02-11-2014 11:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
pojemnik GEOMETRIA TURKUSU

Przepiękne naczynko. W naturze nawet jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu. Prostota kształtu to pierwszy warunek doskonałości. A opalizacja szkliwa - bajeczna. Dzieło bardzo wysmakowane i... wyrafinowane. Gratulacje dla Autorki - B.G.

Opinia pozytywna | 14-08-2014 11:14 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
pojemnik KAMELIA

Wytworność na prostocie się zasadza. Piękna Dama Kameliowa.

Opinia pozytywna | 09-05-2014 15:20 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cukierniczka ETNICZNA

Bardzo przypadła mi do gustu. Miłość od pierwszego wejrzenia.

Opinia pozytywna | 09-05-2014 15:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cukierniczka MAJA

Przepiękna - po prostu Królowa Stołu!

Opinia pozytywna | 09-05-2014 15:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
smart ceramics

smart ceramics

w Trendymanii od: 2012-03-27
21 dostępnych
65 sprzedanych
37 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy