Tipika

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

pelargonia - broszka

Broszka jest przecudnej urody. Dopracowana w najmniejszym szczególe..te liście są niesamowite..bardzo realistyczne!!! Koraliki delikatnie połyskują, są świetnie dobrane kolorystycznie...po prostu : CUDO..!!!jestem wielbicielką pelargonii więc musiałam ja mieć. To będzie mój ulubiony letni dodatek...taki poprawiacz nastroju i dopełniacz stroju ;) Pani Grażynka jest Mistrzynią koralikową na Trendymanii. Pozdrawiam Artystkę a Jej dzieła wszystkim polecam.

Opinia pozytywna | 21-05-2021 13:51 | Biżuteria / Broszki
morze.. kolczyki plecione

Piękne kolczyki:) zakupy na prawdę udane

Opinia pozytywna | 10-11-2020 13:45 | Biżuteria / Kolczyki
z księżycem..

K.I. Gałczyński napisał wiersz pt. ?Dziwny wypadek na rogu Nowowiejskiej? Szło ich prawie czterdziestu. Normalnie. Przy niedzieli. I nagle jeden westchnął. I wszyscy przystanęli. Bo ogarnął ich zachwyt, że księżyc świecił niebu. Więc patrzyli nań, jakby sroka patrzyła w rebus. Księżyc ma ten styl pracy, no - że wschodzi i świeci, lecz poeci są tacy. Eech, poeci, poeci. Gdy otwieram pudełeczko z biżuterią wykonaną przez Panią Grażynę, patrzę nań i ogarnia mnie zachwyt, że w takich maleństwach może zmieścić się tyle lekkości, delikatności i uroku. A księżyc tym razem świecił tylko dla mnie. Dziękuję i z serca polecam tę wyjątkową biżuterię.

Opinia pozytywna | 06-02-2020 15:12 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki z jaskółkami

Jaskółka wiosny nie czyni, ale ... jej lot zachwyca. Kolczyki zauroczyły mnie od pierwszego spojrzenia. Ich lekkość, kolory kamieni, dbałość wykonania i wreszcie maleńkie jaskółki są wyjątkowe. Przylgnęły do ucha i uśmiechnęłam się. To jest biżuteria tworzona sercem.

Opinia pozytywna | 13-12-2019 21:36 | Biżuteria / Kolczyki
letni naszyjnik z mozaiką

cudny :)

Opinia pozytywna | 07-08-2019 18:17 | Biżuteria / Naszyjniki
wianek na szyję z groszkiem pachnącym

Przepiękna, kunsztownie wykonana ozdoba. Polecam prace Artystki.

Opinia pozytywna | 25-11-2018 19:03 | Biżuteria / Naszyjniki
wianek z mniszkiem i bluszczem - rezerwacja

Powiew wiosny i optymizmu w ten grudniowy dzień...;)Piękny naszyjnik, kolejny w mojej kolekcji. Przeuroczy drobiazg! Powrót do dziewczęcych lat....kto z nas nie plótł wianków z "mleczy"??;))Pani Grażynka jest wianeczkową mistrzynią. Idealny dobór koralików, perfekcyjne wykonanie.. uśmiecham się patrząc na to cudo!

Opinia pozytywna | 11-12-2017 19:04 | Biżuteria / Naszyjniki
wianek na szyję jagodowy

Wianek jest prześliczny, dziewczęcy, dodaje świeżości i uroku każdej stylizacji:) Do tego bardzo szybka przesyłka i doskonały kontakt z Artystką:) Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 08-11-2017 15:15 | Biżuteria / Naszyjniki
wianek na szyję

Uroczy naszyjnik. Idealny na lato! Wyglada jakby naprawdę był upleciony z kwiatów zerwanych na łące. Oryginalny pomysł, świetne wykonanie!

Opinia pozytywna | 24-05-2017 16:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Evergreen.. pleciony naszyjnik

Naszyjnik jest naprawdę niepowtarzalny. Robi Pani bardzo oryginalną biżuterię.

Opinia pozytywna | 28-03-2017 19:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Warrior

Naszyjnik przecudny. Oddaje moją postawę - ciągle muszę walczyć o swoje ... Więc Warrior będzie mnie tylko wzmacniał. Oczywiście pięknie zapakowany i cudne to małe ... co nieco ... Pozdrawiam i życzę dobrych Świąt Bożego Narodzenia.

Opinia pozytywna | 16-12-2016 10:23 | Biżuteria / Naszyjniki
Mystery..

Wspaniała, niepowtarzalna biżuteria z duszą .... Pięknie wykonana i z dbałością zapakowana ...

Opinia pozytywna | 07-12-2016 20:49 | Biżuteria / Komplety
Łąka - naszyjnik z czaroitem i ważką

Piękny...... Warty swojej ceny .... Do tej pory gustowałam w biżuterii ze srebra, teraz szukam czegoś niepowtarzalnego ..... Myślę, że ten naszyjnik doskonale mnie ubierze .... Wystarczy mała czarna i on .......

Opinia pozytywna | 07-11-2016 11:09 | Biżuteria / Naszyjniki
sowa z turkusem

Śliczny projekt, bardzo ładnie wykonany. Kolory jak na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 06-05-2015 23:54 | Biżuteria / Wisiory
morze.. naszyjnik z koralików

Przepiękny, misternie wykonany. Świetnie układa się na dekolcie. Kolory jak na zdjęciu, jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 06-05-2015 23:48 | Biżuteria / Naszyjniki
naszyjnik z wiatrem

Naszyjnik dotarł do mnie w ekspresowym tempie. Lekki ,letni ,delikatny. Na zywo jeszcze ciekawszy. Bardzo sie podoba ! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 27-03-2015 14:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Płomykówka

Brak mi słów, zeby wyrazić swój zachwyt. Biżuteria jest idealnie wykonana, jednocześnie elegancka, jak i surowa - etniczna przez swój motyw, artystka zaklęła w nią duszę. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 05-02-2015 14:22 | Biżuteria / Naszyjniki
Znalezione pióro..

Brak mi słów, zeby wyrazić swój zachwyt. Biżuteria jest idealnie wykonana, jednocześnie elegancka, jak i surowa - etniczna przez swój motyw, artystka zaklęła w nią duszę. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 05-02-2015 14:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Tipika

Tipika

w Trendymanii od: 2015-01-26
10 dostępnych
2 na zamówienie
25 sprzedanych
18 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy