Toros Design

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Matowa z cyrkonią

Bardzo ładna obrączka. Polecam.

Opinia pozytywna | 03-01-2017 18:17 | Biżuteria / Pierścionki
Złocona z cyrkoniami

Polecam gorąco. Pierścionek przepiękny, wykonany z dużą starannością. Jakość i wykonanie warte swojej ceny. Kontakt z projektantem- świetny. Szczerze polecam prace Artysty - Toros Design.

Opinia pozytywna | 20-12-2016 22:07 | Biżuteria / Pierścionki
Celtycka

Kolejna, zakupiona przeze mnie od Toros Design, perfekcyjnie wykonana obrączka, z której jestem bardzo zadowolona. Masywna, choć jednocześnie delikatna, efektowna i bardzo starannie wykonana. Polecam prace Toros Design.

Opinia pozytywna | 09-12-2016 19:51 | Biżuteria / Pierścionki
Matowa

Kolejna, zakupiona przeze mnie od Toros Design, perfekcyjnie wykonana obrączka, z której jestem bardzo zadowolona. Masywna, choć jednocześnie delikatna, efektowna i bardzo starannie wykonana. Polecam prace Toros Design.

Opinia pozytywna | 09-12-2016 19:51 | Biżuteria / Pierścionki
Potrójna kolorowa obrączka

Bardzo miły kontakt. Szybka i sprawna realizacja pierścionka na zamówienie. Polecam.

Opinia pozytywna | 22-11-2016 23:29 | Biżuteria / Pierścionki
Różowy jadeit

Cudne ..., kobiece ...., urzekające różowe jadeity ...... Małe, a cieszy ....

Opinia pozytywna | 10-11-2016 14:01 | Biżuteria / Kolczyki
Pocztówka z Afryki

Wisiorek pojechał do Afryki Zachodniej gdzie wzbudza powszechny zachwyt. Był prezentem dla mojej córki, która pracuje w Nigerii.

Opinia pozytywna | 09-11-2016 12:32 | Biżuteria / Wisiory
Minimalistyczne kwadraty matowe

Kolczyki wykonane z niezwykłą starannością. Są po prostu piękne. Przesyłka zagraniczna dotarła bardzo szybko. Dziękuję i z pewnością skorzystam ponownie:-)

Opinia pozytywna | 18-09-2016 16:48 | Biżuteria / Kolczyki
Wojownik

Muszę to napisać poziomu emocji: dał Pan czadu z tą czaszką:)

Opinia pozytywna | 22-07-2016 11:54 | Biżuteria / Wisiory
Szeroka potrójna obrączka

Jest szeroka, potrójna ..lepiej wybrać większy rozmiar o jeden numer .. JEST PIĘKNA. DZIĘKUJĘ , ZAKOCHANA NARZECZONA. K.L Z BIELSKA BIAŁEJ PS. KOCHAM PANA PANIE TOROSIE ;)

Opinia pozytywna | 14-07-2016 17:49 | Biżuteria / Pierścionki
Słońce i księżyc

są świetne :)

Opinia pozytywna | 20-02-2016 23:10 | Biżuteria / Kolczyki
Stylowe perły

Piękne perły w ażurowej osłonie, widoczne, nawet przy długich włosach, rozjaśniają wizerunek.

Opinia pozytywna | 09-12-2015 11:39 | Biżuteria / Kolczyki
Złocone kwiatki

Kolczyki są przepiękne, ładniejsze niż na zdjęciu, stylowe, widoczne, ładniejsze, niż pewnej znanej marki.

Opinia pozytywna | 09-12-2015 11:37 | Biżuteria / Kolczyki
Perełki

Niezwykle cudenka!!!!! Bardzo dziekuje i polecam

Opinia pozytywna | 01-12-2015 21:05 | Biżuteria / Kolczyki
Obrączka multikolor

Obraczke otrzymałam:) Dziękuję. Piękna. Starannie wykonana i delikatna.

Opinia pozytywna | 20-11-2015 14:44 | Biżuteria / Pierścionki
Toros Design

Toros Design

w Trendymanii od: 2015-10-14
52 dostępne
136 sprzedanych
55 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy