Toros Design

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Komplet młotkowany

Jestem pod ogromnym wrażeniem zarówno niepowtarzalnych wyrobów jak również niezwykle profesjonalnego podejścia do wykonywanej pracy a także kontaktu z klientem. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 06-04-2019 21:10 | Biżuteria / Pierścionki
Dalmatyńczyk

Obrączka ładna. kontakt i przesyłka szybko i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam :)

Opinia pozytywna | 30-01-2019 19:32 | Biżuteria / Pierścionki
Słońce i księżyc

Jestem bardzo zadowolona! Piękna praca w pięknym opakowaniu. Wesołych Świąt dla Toros Design!

Opinia pozytywna | 13-12-2018 17:32 | Biżuteria / Kolczyki
Czarne cyrkonie

Bardzo dziękuję za piękny magiczny pierścionek! Pasuję idealnie. Jestem w 100 % zadowolona.

Opinia pozytywna | 13-12-2018 17:29 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrna obrączka

Pierścionek odpowiadający opisowi, dobry kontakt z artystą, polecam.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 20:17 | Biżuteria / Pierścionki
Kółka oksydowane

Skromne , niebanalne w swojej prostocie :) polecam !!!

Opinia pozytywna | 05-11-2018 18:25 | Biżuteria / Kolczyki
"Małpka"

Świetne kolczyki, bardzo oryginalne :) Bardzo dobry zakup i serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 05-11-2018 18:24 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z bursztynem

Wielkie dzięki, gorąco polecam. Irena z Australia ????????

Opinia pozytywna | 16-10-2018 13:32 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny pierścionek z bursztynem

Wielkie dzięki, gorąco polecam. Irena z Australia ????????

Opinia pozytywna | 16-10-2018 13:32 | Biżuteria / Pierścionki
Koralowa kula

Po prostu te kolczyki i pierścionek są perfekt! Wielkie dzięki. Jeżeli będzie można to zamówię ten komplet jeszcze ze dwa razy z innymi kamieniami. Irena z Australii ????

Opinia pozytywna | 16-10-2018 13:31 | Biżuteria / Pierścionki
Czerwone korale

Po prostu te kolczyki są perfekt! Wielkie dzięki. Jeżeli będzie można to zamówię ten komplet jeszcze ze dwa razy z innymi kamieniami. Irena z Australii ????

Opinia pozytywna | 16-10-2018 13:30 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek i kolczyki z bursztynem

Jestem zadowolona, wyroby są ciekawe i wszystkim się podobają. Dziękuje bardzo i polecam - Irena z Australii

Opinia pozytywna | 16-10-2018 13:30 | Biżuteria / Komplety
Srebro i złoto

Produkt zgodny z opisem bardzo ładne wykonanie

Opinia pozytywna | 05-10-2018 16:32 | Biżuteria / Pierścionki
Młotkowana rodowana

Obrączka dokładnie taka jakiej szukałam do kompletu z czarnego,młotkowanego srebra. Prosta i elegancka.Rozmiar OK,Bardzo ładnie zapakowana.Szczerze polecam zakupy u tego Artysty.

Opinia pozytywna | 21-08-2018 23:08 | Biżuteria / Pierścionki
Asymetryczna perła

Po prostu piękny... dziękuję :)

Opinia pozytywna | 08-05-2018 13:49 | Biżuteria / Pierścionki
Słońce i księżyc

Piękne i oryginalne.

Opinia pozytywna | 20-04-2018 03:07 | Biżuteria / Kolczyki
Różowa perła

Same pozytywy. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 13-03-2018 14:03 | Biżuteria / Pierścionki
Komplet młotkowany

Doskonały produkt, świetna obsługa.

Opinia pozytywna | 13-03-2018 14:03 | Biżuteria / Pierścionki
Asymetryczna perła

Świetny produkt, doskonała obsługa. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 13-03-2018 14:02 | Biżuteria / Pierścionki
Stylowe perły

Piękne kolczyki! w rzeczywistości są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu.

Opinia pozytywna | 12-03-2018 15:07 | Biżuteria / Kolczyki
Toros Design

Toros Design

w Trendymanii od: 2015-10-14
57 dostępnych
133 sprzedane
54 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy