Toros Design

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Obrączka z miedzią i cyrkonią

Obrączka cudnie prezentuje się na dłoni. Pięknie opakowana. Z pewnością to nie ostatni mój zakup. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 07-07-2021 14:45 | Biżuteria / Pierścionki
Ciemna perła

Pierścionek piękny. Rozmiar ustawiony bardzo dobrze. Przesyłka ekspresowa, elegancko zapakowany:)

Opinia pozytywna | 30-04-2021 19:00 | Biżuteria / Pierścionki
Kółka

wszystko super

Opinia pozytywna | 28-04-2021 11:54 | Biżuteria / Kolczyki
Złoty środek - srebrna pozłacana obrączka

Piękna, polecam!

Opinia pozytywna | 12-03-2021 18:49 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrny pierścionek z perłą

Pierścionek jest śliczny!

Opinia pozytywna | 18-12-2020 21:14 | Biżuteria / Pierścionki
Wisior z zoisytem na rzemieniu

Pięknota ???? Jakość wykonania nie podlega dyskusji. Wisior wspaniale się nosi i niezmiennie wzbudza zachwyt ????

Opinia pozytywna | 09-12-2020 14:48 | Biżuteria / Naszyjniki
Różowa perła - szeroki srebrny pierścionek

Elegancki..ponadczasowy..profesjonalny estetyzm i stylizacja. Serdecznie polecam i pięknie dziękuję.

Opinia pozytywna | 30-11-2020 18:56 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrno-miedziane kolczyki - dzwonki

Kolczyki śliczne, bardzo solidnie wykonane. Dziękuję i polecam Toros Design. Małgosia

Opinia pozytywna | 20-11-2020 17:33 | Biżuteria / Kolczyki
Wisiorek - słońce z cyrkonią

Piękny, kunsztownie wisiorek - w rzeczywistości jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. Szybka realizacja zamówienia i bardzo ładne zapakowanie przesyłki. Wisiorek (wraz z kolczykami) jerst na prezent, więc pakowanie prezentu mam z głowy :) Gorąco polecam Artystę!

Opinia pozytywna | 31-08-2020 15:47 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki - słońca z cyrkoniami

Piękne, kunsztownie wykonane kolczyki. Szybka realizacja zamówienia i bardzo ładne zapakowanie przesyłki. Kolczyki są na prezent, więc pakowanie prezentu mam z głowy :) Gorąco polecam Artystę!

Opinia pozytywna | 31-08-2020 15:46 | Biżuteria / Kolczyki
Lew - srebrny wisior na drewnie - znaki zodiaku

Rewelacyjny wisior! Kunsztowne i bardzo dokładne wykonanie. 'Na żywo' wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach przed zamówieniem. Mam nadzieję, że równie spodoba się Osobie, dla której został kupiony na prezent. Polecam artystę!

Opinia pozytywna | 24-08-2020 21:53 | Biżuteria / Wisiory
Pocztówka z Arktyki - duży srebrny wisior

Jest idealny.

Opinia pozytywna | 10-12-2019 20:43 | Biżuteria / Wisiory
Komplet młotkowany

Jestem pod ogromnym wrażeniem zarówno niepowtarzalnych wyrobów jak również niezwykle profesjonalnego podejścia do wykonywanej pracy a także kontaktu z klientem. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 06-04-2019 21:10 | Biżuteria / Pierścionki
Dalmatyńczyk

Obrączka ładna. kontakt i przesyłka szybko i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam :)

Opinia pozytywna | 30-01-2019 19:32 | Biżuteria / Pierścionki
Słońce i księżyc

Jestem bardzo zadowolona! Piękna praca w pięknym opakowaniu. Wesołych Świąt dla Toros Design!

Opinia pozytywna | 13-12-2018 17:32 | Biżuteria / Kolczyki
Czarne cyrkonie

Bardzo dziękuję za piękny magiczny pierścionek! Pasuję idealnie. Jestem w 100 % zadowolona.

Opinia pozytywna | 13-12-2018 17:29 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrna obrączka

Pierścionek odpowiadający opisowi, dobry kontakt z artystą, polecam.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 20:17 | Biżuteria / Pierścionki
Kółka oksydowane

Skromne , niebanalne w swojej prostocie :) polecam !!!

Opinia pozytywna | 05-11-2018 18:25 | Biżuteria / Kolczyki
"Małpka"

Świetne kolczyki, bardzo oryginalne :) Bardzo dobry zakup i serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 05-11-2018 18:24 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z bursztynem

Wielkie dzięki, gorąco polecam. Irena z Australia ????????

Opinia pozytywna | 16-10-2018 13:32 | Biżuteria / Kolczyki
Toros Design

Toros Design

w Trendymanii od: 2015-10-14
59 dostępnych
155 sprzedanych
66 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy