Wierzbanowska Jewellery

Opinie

Złoty pierścionek z szafirem

Wszystko było ok, wprowadzone zmiany uwzględnione, efekt końcowy taki jaki miał być :-) Polecam

Opinia pozytywna | 16-05-2024 11:30 | Biżuteria / Pierścionki
Rubber Soul kolczyki z kauczuku i srebra (L) / Supły

Kolczyki są super!!! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 05-02-2024 21:54 | Biżuteria / Kolczyki
Cycusie kolczyki

Śliczne, delikatne, nietuzinkowe. Polecam

Opinia pozytywna | 28-04-2023 21:22 | Biżuteria / Kolczyki
Czarny pierścionek Supeł

kocham ten pierścionek i chyba dokupie kolejne :) pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna | 15-03-2023 08:38 | Biżuteria / Pierścionki
Wpinka Pierś do przodu

Urokliwy drobiazg, zawierający ważny, zwłaszcza tutaj i dzisiaj, przekaz; wszystko, nawet biżuteryjny drobiazg, ma znaczenie, jeśli przypomina o kobiecej sile, wartości i konieczności wspólnego działania; delikatne wykonanie, ładne opakowanie z liścikiem i szybka przesyłka; dziękuję i polecam Artystkę

Opinia pozytywna | 27-12-2021 17:46 | Biżuteria / Broszki
Wpinka Szalone cycki

Urokliwy drobiazg, zawierający ważny, zwłaszcza tutaj i dzisiaj, przekaz; wszystko, nawet biżuteryjny drobiazg, ma znaczenie, jeśli przypomina o kobiecej sile, wartości i konieczności wspólnego działania; dziękuję i polecam Artystkę

Opinia pozytywna | 27-12-2021 17:44 | Biżuteria / Broszki
NASZYJNIK BŁYSKAWICA CZERWONA

Piękny

Opinia pozytywna | 13-12-2021 22:45 | Biżuteria / Naszyjniki
KOLCZYKI BŁYSKAWICE

Piękne

Opinia pozytywna | 13-12-2021 22:45 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI BŁYSKAWICE CZERWONE

Piękne

Opinia pozytywna | 13-12-2021 22:45 | Biżuteria / Kolczyki
CZARNE KOLCZYKI BŁYSKAWICE

Piękne

Opinia pozytywna | 13-12-2021 22:45 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki sztyfty Ptaszki emaliowane (rozmiar S)

Zakup szybko i sprawnie zrealizowano ale kolczyki w realu wyglądają na mniejsze ( choć wymiar zgodny jest z podanym), wersja również różniła się nieco od tego co zamówiłam. Zwracam te, zamawiam większe.

Opinia pozytywna | 25-11-2021 20:03 | Biżuteria / Kolczyki
NASZYJNIK BŁYSKAWICA CZERWONA

Super ozdoby. Dwa w jednym - ładne i z ważnym przekazem?

Opinia pozytywna | 30-08-2021 21:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Małe Ptaszki - emaliowane kolczyki sztyfty

Prześliczne małe kolczyki. Siostra zadowolona, często nosi. Przesyłka dotarła bardzo szybko.

Opinia pozytywna | 04-01-2021 20:43 | Biżuteria / Kolczyki
WPINKA BŁYSKAWICA CZERWONA

Śliczna i wyraża bardzo ważne wartości... więc podwójnie dziękuję. Ania

Opinia pozytywna | 19-11-2020 20:08 | Biżuteria / Broszki
Trójkolorowa bransoleta

Bardzo fajna i mega wygodna bransoletka! Mam nadzieję, że bedzie się długo i dobrze nosić. Realizacja zamówienia szybka i bezproblemowa. Polecam artystkę!

Opinia pozytywna | 24-08-2020 21:54 | Biżuteria / Bransolety
Pierścionek ze szmaragdem

Dziękuję bardzo za śliczny pierścionek.

Opinia pozytywna | 16-06-2020 09:18 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrny pierścionek oksydowany z cytrynem i topazem

Moja córka zachwycona tym pierścionkiem!!! Dziękuję!!

Opinia pozytywna | 12-05-2019 18:29 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne kolczyki księżyce z topazami

Kolczyki otrzymałam dosyć szybko (przyszły w dniu w którym dostałam informację, że zostały wysłane) i są bardzo ładne, jednak mam zastrzeżenia co do samej wysyłki. Koszt wysyłki podany przez sprzedawcę na stronie to 20 zł natomiast kolczyki przyszły w zwykłej paczce za 12,50 zł. Paczka nie była oznaczona jako cenna ani delikatna, nie było też opcji potwierdzenia odbioru w związku z czym została brutalnie wepchnięta do skrzynki na listy, co spowodowało zniszczenie ozdobnego pudełka. Oczywiście fakt zniszczenia opakowania nie jest winą sprzedawcy a listonosza, jednak możnaby temu zapobiec poprzez oznaczenie przesyłki jako wartościowej lub delikatnej albo wybranie opcji listu poleconego. Rozumiem, że sprzedawca wlicza w koszt wysyłki ozdobne pudełko (które na stronie jest wymienione jako dodatkowy atut zakupu) lub koszt dotarcia na pocztę. Pomijając kwestie paczki biżuteria jest wykonana bardzo starannie i wygląda naprawdę ślicznie i elegancko.

Opinia neutralna | 10-05-2019 17:00 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny pierścionek oksydowany z topazem i rubinem

Przepiękne, niepowtarzalne wzory i niezwykle staranne wykonanie. Dziękuję i gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 06-04-2019 21:12 | Biżuteria / Pierścionki
Trójkąty srebrny dwustronny naszyjnik

Piękny naszyjnik, córka zachwycona prezentem

Opinia pozytywna | 15-01-2019 18:50 | Biżuteria / Naszyjniki
Wierzbanowska Jewellery

Wierzbanowska Jewellery

w Trendymanii od: 2012-06-26
288 dostępnych
226 sprzedanych
63 opinie  (97% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy