Zahario

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Wisior Cthulhu Symbol Starszych Bogów Brąz

serdecznie polecam tego artyste!!!

Opinia pozytywna | 09-05-2019 20:11 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Latająca Świnka Brąz

serdecznie polecam tego artyste!!!

Opinia pozytywna | 09-05-2019 20:10 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Mops Srebro Zahario

Perfekt.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:18 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Księżyc Srebro

Wyroby,ktora zamowilam,sa perfekt,jest to nie pierwsza bizuteria ktora zamowilam u artysty i na pewno nie ostatnia.Dziekuje.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:17 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Kocia Łapka Srebro

Urocze :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:31 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki Kocia Łapka Srebro

Urocze :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:30 | Biżuteria / Kolczyki
Nausznica Srebro

Piękna i bardzo oryginalna nausznica. Zamówienie, realizacja i przesyłka - expressowo :) Dziękuję

Opinia pozytywna | 25-10-2018 13:33 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior Brodata Czacha Srebro

Piękny.

Opinia pozytywna | 26-08-2018 16:52 | Biżuteria / Wisiory
Stara Obrączka Duża Brąz

Mezowi podoba sie bardzo. Orginalna praca, po prostu arcydzielo. Polecam

Opinia pozytywna | 22-08-2018 14:46 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścień Nakrętka Brąz

Sa to nie pierwsze cudenka ktorej kupilam u artysty Zahario. Piekne, starannie wykonane, po prostu dziela sztuki. Polecam.

Opinia pozytywna | 22-08-2018 14:32 | Biżuteria / Pierścionki
Sygnet Czaszka Brąz

Klasse,precyzyjny ,starannie i pieknie zrobiony , polecam produkty pania Zahario(to po prostu sztuka)

Opinia pozytywna | 07-07-2018 14:19 | Biżuteria / Pierścionki
Wisior Czaszka Zwycięzca Srebro

Jak zawsze swietny kontakt z Artystą. wysokiej jakosci bizuteria, bardzo oryginalna :) gorąco polecam

Opinia pozytywna | 05-05-2018 14:27 | Biżuteria / Wisiory
Bransoletka [email protected] [email protected]Ć Brąz

Swietna bransoletka, bardzo oryginalna i jakże polska ;). jak zawsze swietny kontakt z Artystą. gorąco polecam

Opinia pozytywna | 05-05-2018 14:26 | Biżuteria / Bransolety
Wisior Czaszka Brąz

Piękne, ręcznie wykonane przywieszki. Wiele detali mimo małych rozmiarów. Świetna robota, szybka wysyłka i dostawa. Z czystym sumieniem gorąco polecam zakupy u tego artysty!

Opinia pozytywna | 14-02-2018 11:50 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Mały Kotek Brąz

Piękne, ręcznie wykonane przywieszki. Wiele detali mimo małych rozmiarów. Świetna robota, szybka wysyłka i dostawa. Z czystym sumieniem gorąco polecam zakupy u tego artysty!

Opinia pozytywna | 14-02-2018 11:50 | Biżuteria / Wisiory
Łańcuch rolo 4 mm 50 cm

Bardzo ładny wyrób , nie tuzinkowy splot a długość (50 cm) doskonale prezentuje się z ciekawą zawieszką ,zarówno małą jak i większą. Nawet gdyby komuś zależało bardziej (tak jak akurat mnie) na łańcuchu nieco jaśniejszym,całkowicie srebrzystym niź ciemnym-oksydowanym to nie ma żadnego problemu u P.ZAHARIO,co mnie dodatkowo ucieszyło.

Opinia pozytywna | 13-12-2017 09:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki Trójkąty Brąz

Wszystko idealnie. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 14-11-2017 11:10 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki Kręgosłup Brąz

Wszystko idealnie. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 14-11-2017 11:09 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior Czaszka Zdobiona Brąz

Świetne! Córka zachwycona. Dziękuję bardzo i polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 19-07-2017 20:26 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki Czaszki Zdobione Brąz

Świetne! Córka zachwycona. Dziękuję bardzo i polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 19-07-2017 20:25 | Biżuteria / Kolczyki
Zahario

Zahario

w Trendymanii od: 2015-07-12
293 dostępne
77 sprzedanych
31 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy