Zahario

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Bransoletka Psia Łapka Srebro

Rewelacyjna bransletka. To już moja druga zamówiona u tego Artysty (poprzednia niestety zginęła gdzieś na spacerze z psem). Była tak super, że musiałam zamówić kolejną. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam Artystę.

Opinia pozytywna | 31-08-2020 15:44 | Biżuteria / Bransolety
Wisior Kocia Łapka Duża Srebro Zahario

Super wisior! Bardzo ładnie wykonany. W rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam Artystę.

Opinia pozytywna | 31-08-2020 15:41 | Biżuteria / Wisiory
Bransoletka Psia Łapka Brąz

Bransoletka jest super i bardzo fajnie się nosi.

Opinia pozytywna | 15-08-2020 17:17 | Biżuteria / Bransolety
Wisior Krzyż Srebro

zgodny z oczekiwaniami

Opinia pozytywna | 02-07-2020 16:55 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Skorpion Srebro Zahario

Bardzo się podobał osobie obdarowanej. Dziękuję bardzo. Polecam Artystę.

Opinia pozytywna | 17-06-2020 11:17 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Skorpion Brąz Zahario

Wspaniały skorpion. Odzwierciedlony w każdym szczególe. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 17-06-2020 11:14 | Biżuteria / Wisiory
Wisiorek Włóczykij Srebro

jest śliczny!

Opinia pozytywna | 24-03-2020 20:36 | Biżuteria / Wisiory
Wisiorek Skrzydełko Srebro

Cudo:)

Opinia pozytywna | 18-01-2020 09:11 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Latająca Świnka Brąz Zahario

Zawieszka jest przepiękna!dziękuję.

Opinia pozytywna | 19-12-2019 10:15 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Serce Anatomiczne Duże Srebro

Wisior, precyzyjnie wykonany - nie jest pustą "wydmuszką". Nie mogę wyjść z podziwu ...ukłon w stronę Artysty.

Opinia pozytywna | 06-12-2019 15:31 | Biżuteria / Wisiory
Bransoletka Wilczki Srebro

Bransoletka i jej wykonanie to dla mnie dzieło sztuki. Jestem b. zadowolony za zakupu towaru.

Opinia pozytywna | 22-08-2019 12:19 | Biżuteria / Bransolety
Wisiorek Skrzydło Srebro

Doskonale wykonany produkt. Jestem b. zadowolony. Takiego wisiorka długo szukałem. Na pewno zakup nie skończy się na tym jednym wisiorku,

Opinia pozytywna | 20-08-2019 07:25 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Młot Thora Srebro

niesamowita biżuteria. polecam

Opinia pozytywna | 17-07-2019 11:44 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Cthulhu Symbol Starszych Bogów Brąz

serdecznie polecam tego artyste!!!

Opinia pozytywna | 09-05-2019 20:11 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Latająca Świnka Brąz

serdecznie polecam tego artyste!!!

Opinia pozytywna | 09-05-2019 20:10 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Mops Srebro Zahario

Perfekt.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:18 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Księżyc Srebro

Wyroby,ktora zamowilam,sa perfekt,jest to nie pierwsza bizuteria ktora zamowilam u artysty i na pewno nie ostatnia.Dziekuje.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:17 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Kocia Łapka Srebro

Urocze :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:31 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki Kocia Łapka Srebro

Urocze :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:30 | Biżuteria / Kolczyki
Nausznica Srebro

Piękna i bardzo oryginalna nausznica. Zamówienie, realizacja i przesyłka - expressowo :) Dziękuję

Opinia pozytywna | 25-10-2018 13:33 | Biżuteria / Kolczyki
Zahario

Zahario

w Trendymanii od: 2015-07-12
388 dostępnych
111 sprzedanych
44 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy