Zahario

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Wisiorek Skrzydełko Srebro

Cudo:)

Opinia pozytywna | 18-01-2020 09:11 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Latająca Świnka Brąz Zahario

Zawieszka jest przepiękna!dziękuję.

Opinia pozytywna | 19-12-2019 10:15 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Serce Anatomiczne Duże Srebro

Wisior, precyzyjnie wykonany - nie jest pustą "wydmuszką". Nie mogę wyjść z podziwu ...ukłon w stronę Artysty.

Opinia pozytywna | 06-12-2019 15:31 | Biżuteria / Wisiory
Bransoletka Wilczki Srebro

Bransoletka i jej wykonanie to dla mnie dzieło sztuki. Jestem b. zadowolony za zakupu towaru.

Opinia pozytywna | 22-08-2019 12:19 | Biżuteria / Bransolety
Wisiorek Skrzydło Srebro

Doskonale wykonany produkt. Jestem b. zadowolony. Takiego wisiorka długo szukałem. Na pewno zakup nie skończy się na tym jednym wisiorku,

Opinia pozytywna | 20-08-2019 07:25 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Młot Thora Srebro

niesamowita biżuteria. polecam

Opinia pozytywna | 17-07-2019 11:44 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Cthulhu Symbol Starszych Bogów Brąz

serdecznie polecam tego artyste!!!

Opinia pozytywna | 09-05-2019 20:11 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Latająca Świnka Brąz

serdecznie polecam tego artyste!!!

Opinia pozytywna | 09-05-2019 20:10 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Mops Srebro Zahario

Perfekt.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:18 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Księżyc Srebro

Wyroby,ktora zamowilam,sa perfekt,jest to nie pierwsza bizuteria ktora zamowilam u artysty i na pewno nie ostatnia.Dziekuje.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:17 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Kocia Łapka Srebro

Urocze :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:31 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki Kocia Łapka Srebro

Urocze :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:30 | Biżuteria / Kolczyki
Nausznica Srebro

Piękna i bardzo oryginalna nausznica. Zamówienie, realizacja i przesyłka - expressowo :) Dziękuję

Opinia pozytywna | 25-10-2018 13:33 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior Brodata Czacha Srebro

Piękny.

Opinia pozytywna | 26-08-2018 16:52 | Biżuteria / Wisiory
Stara Obrączka Duża Brąz

Mezowi podoba sie bardzo. Orginalna praca, po prostu arcydzielo. Polecam

Opinia pozytywna | 22-08-2018 14:46 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścień Nakrętka Brąz

Sa to nie pierwsze cudenka ktorej kupilam u artysty Zahario. Piekne, starannie wykonane, po prostu dziela sztuki. Polecam.

Opinia pozytywna | 22-08-2018 14:32 | Biżuteria / Pierścionki
Sygnet Czaszka Brąz

Klasse,precyzyjny ,starannie i pieknie zrobiony , polecam produkty pania Zahario(to po prostu sztuka)

Opinia pozytywna | 07-07-2018 14:19 | Biżuteria / Pierścionki
Wisior Czaszka Zwycięzca Srebro

Jak zawsze swietny kontakt z Artystą. wysokiej jakosci bizuteria, bardzo oryginalna :) gorąco polecam

Opinia pozytywna | 05-05-2018 14:27 | Biżuteria / Wisiory
Bransoletka [email protected] [email protected]Ć Brąz

Swietna bransoletka, bardzo oryginalna i jakże polska ;). jak zawsze swietny kontakt z Artystą. gorąco polecam

Opinia pozytywna | 05-05-2018 14:26 | Biżuteria / Bransolety
Wisior Czaszka Brąz

Piękne, ręcznie wykonane przywieszki. Wiele detali mimo małych rozmiarów. Świetna robota, szybka wysyłka i dostawa. Z czystym sumieniem gorąco polecam zakupy u tego artysty!

Opinia pozytywna | 14-02-2018 11:50 | Biżuteria / Wisiory
Zahario

Zahario

w Trendymanii od: 2015-07-12
277 dostępnych
93 sprzedane
37 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy