zazuu

Opinie

Maska Maki

Maska jest bardzo ładna. Super kontakt. Szybka i bardzo dobrze zabezpieczona przesyła. Szczerze polecam. Serdecznie dziękuję. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 19-05-2021 14:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Król Olch

Za długo zwlekałam z decyzją o kupnie maski. Straciłam przez to wiele lat przyjemności posiadania rzeczy wyjątkowej. Ale w końcu mam i jest mi trudno opisać towarzyszące temu emocje. Szczególność tej ceramiki wyraża się w kolorach, kompozycji, łagodności rysów twarzy. Emanuje spokojem i równowagą. Gdy na nią patrzę, czuję, że w delikatności linii ust, nosa i powiek jest siła właściwa naturze; jej bezwzględność w trwaniu i odnawianiu swojej mocy, zaspokajaniu swoich potrzeb. Gdy myślę, że te powieki mogłyby się podnieść, ogarnia mnie niepokój nieodgadnionego, niepojętego, nieskończonego? Podziwiam wrażliwość Artystki i cieszę się, że dzieli się nią z innymi. Dziękuję i polecam z serca. Warto mieć te rzeźby, żeby na chwilę zatrzymać się, popatrzeć i posłuchać opowieści zaklętej w ceramice.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 19:30 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska TRISS

piękna

Opinia pozytywna | 17-06-2019 17:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska Hermes

Maska boska , polecam

Opinia pozytywna | 17-06-2019 17:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Misa Nessa

Misa cudna, prezent bardzo udany.

Opinia pozytywna | 07-09-2016 21:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Aniołek w klimacie folkowym

Sliczna Pippi, polecam

Opinia pozytywna | 06-05-2016 19:54 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Salma

Piękna :)

Opinia pozytywna | 05-12-2015 23:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kominek leśny

Bardzo ładny przedmiot.

Opinia pozytywna | 02-12-2015 20:52 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kominki makowe

Kominki dotarly na czas, cale i zdrowe :) Wzbudzily SENSACJE!!! Moje wyrazy wdziecznosci, nie znaja granic! Polecam, pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje! Re

Opinia pozytywna | 02-11-2015 16:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Cztery makowe

Super, super, super...Dziekuje Pani Wiolu, sprawila Pani wiele radosci 4 wspanialym dziewczyna :) Prosze tak trzymac!!!

Opinia pozytywna | 26-04-2015 11:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Aniołek błękitno wstążkowy

śliczny

Opinia pozytywna | 19-04-2015 22:17 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
Makowy romantyczny

Gorąco polecam, piękna praca.

Opinia pozytywna | 27-02-2015 21:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Aniołek w beżach

To już czwarty zamówiony przeze mnie Aniołek i zostanie w domu, choć myślałam o "banku prezentów". Zatem już po raz czwarty i zapewne nie ostatni - serdecznie dziękuję :-)))

Opinia pozytywna | 02-02-2015 14:51 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
Aniołek w fiołkach

To już trzeci zamówiony przeze mnie Aniołek... i zapewne nie ostatni.... nie tylko mnie urzekł, obdarowanym też sprawia radość. Serdecznie Pani dziękuję :-))), Urszula

Opinia pozytywna | 02-02-2015 14:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Aniołek fiołkowy

Śliczny i słodki:))) Dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 07-01-2015 17:44 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
Aniołek śnieżynkowy

Aniołek tworzy piękną parę z aniołkiem fioletowym:))) Kupiłam je w prezencie i trudno było nam się rozstać...Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 07-01-2015 17:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska Artema

Fantastyczna , wraz z pozostałymi tworzy niesamowite wrażenie .Serdecznie dziękuję .

Opinia pozytywna | 27-11-2014 16:21 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska Cinero

Cudowna. Dziękuję

Opinia pozytywna | 27-11-2014 16:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Cztery na zamówienie

Maski są wręcz mistyczne , z duszą . Dziękuję

Opinia pozytywna | 27-11-2014 16:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Faun

Szybko i sprawnie. Maska jest fantastyczna.

Opinia pozytywna | 27-11-2014 10:11 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zazuu

zazuu

w Trendymanii od: 2009-03-09
3 dostępne
5 na zamówienie
262 sprzedane
178 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"