Anioł

Opinie

SKULL - bransoleta

Super

Opinia pozytywna | 01-12-2020 19:52 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Pożegnanie z Afryką (cętki) - bransoleta I

Niestety skorzany pasek rozkleil sie

Opinia negatywna | 01-12-2020 19:52 | Biżuteria / Bransolety
Black Skull -bransoleta

Bardzo ladny i dobry produkt

Opinia pozytywna | 01-12-2020 19:51 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Cross - naszyjnik

To mój w tej chwili najbardziej ulubiony naszyjnik.

Opinia pozytywna | 12-11-2020 21:03 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Dark Side (black) - naszyjnik

Jak poprzednio wszytsko super. Polecam

Opinia pozytywna | 06-11-2020 16:47 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Bawole Oko & Jaspis - komplet bransolet

Bardzo duży pozytyw !!!

Opinia pozytywna | 06-11-2020 14:15 | Biżuteria / Bransolety
Indian Summer - komplet

Wszytsko szybko sprawnie, mimo wielu pytan ustalen nie bylo problemu. Towar swietny. polecam

Opinia pozytywna | 29-10-2020 16:05 | Biżuteria / Naszyjniki
LIKE AN ANGEL (leather strap) - komplet bransolet

Kupiłam tę bransoletkę na urodziny mojego najlepszego przyjaciela i chociaż on jej nie zobaczy do następnego tygodnia, absolutnie ją uwielbiam. Materiały są wysokiej jakości, a szczegóły i kunszt artystyczny. Dzięki, Aniol :)

Opinia pozytywna | 11-08-2020 13:15 | Biżuteria / Bransolety
Carpe diem - spinki

Spinki są śliczne, polecam

Opinia pozytywna | 05-08-2020 14:00 | Biżuteria / Dla mężczyzn
GLAMOUR - bransoleta i kolczyki

Biżuteria cudowna, wrócę po jeszcze DZIĘKUJĘ

Opinia pozytywna | 26-07-2020 07:27 | Biżuteria / Komplety
CROSS - bransoleta

Profesjonalizm, elastyczność, terminowość..A przede wszystkim piękna,oryginalna i dopracowana w kazdym szczegole biżuteria.Super! Szczerze polecam!

Opinia pozytywna | 24-07-2020 18:33 | Biżuteria / Dla mężczyzn
GIPSY - naszyjnik

Naszyjnik jest bardzo ładny, a Pan Artysta bardzo pomocny :-)

Opinia pozytywna | 01-07-2020 13:01 | Biżuteria / Dla mężczyzn
CROSS & SKULL - naszyjnik

Polecam

Opinia pozytywna | 13-05-2020 19:25 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Pearls Glow - bransoleta + kolczyki

Bardzo polecam. Wszystko zgodnie z umową a nawet więcej .... Bransoleta cudo, a kolczyki tak piękne, że chyba będę w nich spać. Przesyłka błyskawiczna.

Opinia pozytywna | 08-04-2020 19:47 | Biżuteria / Bransolety
Carpe diem - spinki

Spinki rewelacja,wykonane perfekcyjnie...transakcja przeprowadzona wzorowo,bardzo dobry kontakt z Artystą.......666

Opinia pozytywna | 04-04-2020 12:47 | Biżuteria / Dla mężczyzn
A Walk in the Clouds - zamówienie specjalne

Powiem tak, jeszcze nigdy nie miałam piękniejszej bransoletki. Jestem bardzo zadowolona .Czas realizacji -błyskawiczny. Kontakt natychmiastowy. Wszystkim bardzo polecam. Zaraz zamawiam następną. Pozdrawiam wykonawcę. Agata.

Opinia pozytywna | 31-03-2020 21:16 | Biżuteria / Bransolety
Twiggy - bransoleta

Fantastyczny kontakt. Bransoletka piękna i zgodna z opisem. Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 05-03-2020 20:36 | Biżuteria / Bransolety
NOMADA (hematyt & koral) - bransoleta

Na żywo prezentuję się jeszcze lepiej niż na zdjęciach.

Opinia pozytywna | 02-03-2020 09:52 | Biżuteria / Bransolety
Back to Black - komplet 3 bransolet

Bardzo sprawnie i profesjonalnie

Opinia pozytywna | 20-12-2019 11:19 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Bawole Oko & Onyks - komplet bransolet

Jestem pod dużym wrażeniem jakości i oryginalności zamówionych prze zemnie brsnsoletek. Co tu dużo mówić jestem pewien, że stanę się stałym klientem galerii. Pozdrawiam Artystę i dziękuję. Sławek

Opinia pozytywna | 06-12-2019 01:42 | Biżuteria / Bransolety
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
715 dostępnych
3 w promocji
18 na zamówienie
953 sprzedane
365 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy