Anioł

Opinie

SKULL - bransoleta

Bransoletka dokładnie taka, jakiej szukałem. Jestem cholernie zadowolony i z artysty, i z obsługi i z zakupu. Polecam.

Opinia pozytywna | 31-12-2020 12:25 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Nomada - komplet bransolet

Bardzo ładne bransoletki

Opinia pozytywna | 19-12-2020 11:14 | Biżuteria / Dla mężczyzn
ROSARIUM (czarny bursztyn) - bransoleta różańcowa

POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opinia pozytywna | 10-12-2020 09:30 | Biżuteria / Bransolety
Summertime - zamówienie specjalne

Zamówiona bransoletka była personalizowana i jest idealna pod każdym względem. Pan Jacek jest artystą nie tylko utalentowanym ale konkretnym i bardzo rzetelnym. Ponadto zrealizował zamówienie ekspresowo i z ogromną dbałością o szczegóły. Piękna i solidna robota

Opinia pozytywna | 08-12-2020 21:46 | Biżuteria / Bransolety
My ANGEL - bransoleta męska

Bransoletka ładna, na zdjęciach wygląda na większą.

Opinia pozytywna | 04-12-2020 20:09 | Biżuteria / Dla mężczyzn
SKULL - bransoleta

Super

Opinia pozytywna | 01-12-2020 19:52 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Pożegnanie z Afryką (cętki) - bransoleta I

Niestety skorzany pasek rozkleil sie

Opinia negatywna | 01-12-2020 19:52 | Biżuteria / Bransolety
Black Skull -bransoleta

Bardzo ladny i dobry produkt

Opinia pozytywna | 01-12-2020 19:51 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Cross - naszyjnik

To mój w tej chwili najbardziej ulubiony naszyjnik.

Opinia pozytywna | 12-11-2020 21:03 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Dark Side (black) - naszyjnik

Jak poprzednio wszytsko super. Polecam

Opinia pozytywna | 06-11-2020 16:47 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Bawole Oko & Jaspis - komplet bransolet

Bardzo duży pozytyw !!!

Opinia pozytywna | 06-11-2020 14:15 | Biżuteria / Bransolety
Indian Summer - komplet

Wszytsko szybko sprawnie, mimo wielu pytan ustalen nie bylo problemu. Towar swietny. polecam

Opinia pozytywna | 29-10-2020 16:05 | Biżuteria / Naszyjniki
LIKE AN ANGEL (leather strap) - komplet bransolet

Kupiłam tę bransoletkę na urodziny mojego najlepszego przyjaciela i chociaż on jej nie zobaczy do następnego tygodnia, absolutnie ją uwielbiam. Materiały są wysokiej jakości, a szczegóły i kunszt artystyczny. Dzięki, Aniol :)

Opinia pozytywna | 11-08-2020 13:15 | Biżuteria / Bransolety
Carpe diem - spinki

Spinki są śliczne, polecam

Opinia pozytywna | 05-08-2020 14:00 | Biżuteria / Dla mężczyzn
GLAMOUR - bransoleta i kolczyki

Biżuteria cudowna, wrócę po jeszcze DZIĘKUJĘ

Opinia pozytywna | 26-07-2020 07:27 | Biżuteria / Komplety
CROSS - bransoleta

Profesjonalizm, elastyczność, terminowość..A przede wszystkim piękna,oryginalna i dopracowana w kazdym szczegole biżuteria.Super! Szczerze polecam!

Opinia pozytywna | 24-07-2020 18:33 | Biżuteria / Dla mężczyzn
GIPSY - naszyjnik

Naszyjnik jest bardzo ładny, a Pan Artysta bardzo pomocny :-)

Opinia pozytywna | 01-07-2020 13:01 | Biżuteria / Dla mężczyzn
CROSS & SKULL - naszyjnik

Polecam

Opinia pozytywna | 13-05-2020 19:25 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Pearls Glow - bransoleta + kolczyki

Bardzo polecam. Wszystko zgodnie z umową a nawet więcej .... Bransoleta cudo, a kolczyki tak piękne, że chyba będę w nich spać. Przesyłka błyskawiczna.

Opinia pozytywna | 08-04-2020 19:47 | Biżuteria / Bransolety
Carpe diem - spinki

Spinki rewelacja,wykonane perfekcyjnie...transakcja przeprowadzona wzorowo,bardzo dobry kontakt z Artystą.......666

Opinia pozytywna | 04-04-2020 12:47 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
561 dostępnych
18 na zamówienie
982 sprzedane
370 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy