Anioł

Opinie

GIPSY - naszyjnik

Naszyjnik jest bardzo ładny, a Pan Artysta bardzo pomocny :-)

Opinia pozytywna | 01-07-2020 13:01 | Biżuteria / Dla mężczyzn
CROSS & SKULL - naszyjnik

Polecam

Opinia pozytywna | 13-05-2020 19:25 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Pearls Glow - bransoleta + kolczyki

Bardzo polecam. Wszystko zgodnie z umową a nawet więcej .... Bransoleta cudo, a kolczyki tak piękne, że chyba będę w nich spać. Przesyłka błyskawiczna.

Opinia pozytywna | 08-04-2020 19:47 | Biżuteria / Bransolety
Carpe diem - spinki

Spinki rewelacja,wykonane perfekcyjnie...transakcja przeprowadzona wzorowo,bardzo dobry kontakt z Artystą.......666

Opinia pozytywna | 04-04-2020 12:47 | Biżuteria / Dla mężczyzn
A Walk in the Clouds - zamówienie specjalne

Powiem tak, jeszcze nigdy nie miałam piękniejszej bransoletki. Jestem bardzo zadowolona .Czas realizacji -błyskawiczny. Kontakt natychmiastowy. Wszystkim bardzo polecam. Zaraz zamawiam następną. Pozdrawiam wykonawcę. Agata.

Opinia pozytywna | 31-03-2020 21:16 | Biżuteria / Bransolety
Twiggy - bransoleta

Fantastyczny kontakt. Bransoletka piękna i zgodna z opisem. Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 05-03-2020 20:36 | Biżuteria / Bransolety
NOMADA (hematyt & koral) - bransoleta

Na żywo prezentuję się jeszcze lepiej niż na zdjęciach.

Opinia pozytywna | 02-03-2020 09:52 | Biżuteria / Bransolety
Back to Black - komplet 3 bransolet

Bardzo sprawnie i profesjonalnie

Opinia pozytywna | 20-12-2019 11:19 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Bawole Oko & Onyks - komplet bransolet

Jestem pod dużym wrażeniem jakości i oryginalności zamówionych prze zemnie brsnsoletek. Co tu dużo mówić jestem pewien, że stanę się stałym klientem galerii. Pozdrawiam Artystę i dziękuję. Sławek

Opinia pozytywna | 06-12-2019 01:42 | Biżuteria / Bransolety
ROSARIUM (bursztyn) - bransoleta różańcowa

bardzo dobra robota i dobra komunikacja

Opinia pozytywna | 01-12-2019 13:07 | Biżuteria / Bransolety
"Królestwo Niebieskie"- krzyż

Trochę to trwało nim otrzymałem przesyłkę,(prawie tydzień leżała na cle) i jestem zadowolony. Proste i ładne, czyli tak jak lubię. Rzemień musi się jeszcze ułożyć ale już widzę że jest ok.

Opinia pozytywna | 18-11-2019 16:54 | Biżuteria / Dla mężczyzn
On żegluje - naszyjnik

naszyjnik kupiony 4 lata temu:) do dziś przyozdabia tors mojego mężczyzny. piękne wykonanie, dbałość o szczegóły, niepowtarzalność no i klimat który lubię tak bardzo, ze własnie zalogowałam się na kolejne zakupy dla mojego faceta:)

Opinia pozytywna | 12-11-2019 20:51 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Carpe diem - spinki

obdarowany bardzo zadowolony. Dziekuje bardzo

Opinia pozytywna | 09-09-2019 21:21 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Zamówienie specjalne - komplet bransolet

Sprzedawca bardzo konkretny i szybko realizuje zamowienie. Biżuteria zgodna z opisem. Bardzo piękna.

Opinia pozytywna | 08-09-2019 20:44 | Biżuteria / Bransolety
WHITE CROWN (gold) - bransoleta

Piękna bransoleta, doskonały kontakt z Twórcą.

Opinia pozytywna | 05-09-2019 23:21 | Biżuteria / Bransolety
KORAL - męska bransoleta

Bardzo dobra robota

Opinia pozytywna | 04-09-2019 10:27 | Biżuteria / Dla mężczyzn
KORAL - męska bransoleta

Jestem bardzo zadowolony

Opinia pozytywna | 04-09-2019 10:26 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Nomada (jaspis) - bransoleta

Towar zgodny z opisem i zdjęciami. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam !

Opinia pozytywna | 03-09-2019 21:54 | Biżuteria / Bransolety
Christianus - naszyjnik lapis lazuli

Bardzo dobry kontakt z artysta Suber bizuteria

Opinia pozytywna | 22-08-2019 13:57 | Biżuteria / Naszyjniki
WHITE RAVEN - bransoleta

Kolejny przepiękny wyrób, Ma w sobie to "coś" czego szukam zawsze, gdy sprawiam komuś prezent. Można powiedzieć że ma swego rodzaju "duszę", szczególnie po modyfikacjach. Rewelacja.

Opinia pozytywna | 18-07-2019 14:27 | Biżuteria / Bransolety
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
720 dostępnych
17 na zamówienie
793 sprzedane
314 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy