Anioł

Opinie

SAUVAGE (B&S) - komplet 3 bransolet

przepiekne i super wykonane bransoletki. Nie sa tanie, ale o to wlasnie chodzi...warte cena... prawdziwe dzielo...

Opinia pozytywna | 07-10-2021 12:03 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Na szyję lub na rękę - LAZUROWE

Koraliki na szyję przepiękne:-) takie jak na zdjęciu. Piękna robota. Polecam

Opinia pozytywna | 17-08-2021 12:37 | Biżuteria / Dla mężczyzn
PERSONAL RING - obrączka

Piękna, oryginalna obrączka. Ze stylem i charakterem. Świetna jakość wykonania i dbałość o szczegóły. Polecam

Opinia pozytywna | 17-06-2021 09:15 | Biżuteria / Pierścionki
Black Magic Woman - bransoleta

Stylowa, piękna, perfekcyjnie wykończona. Sama radość nosić i spoglądać od czasu do czasu na to dzieło sztuki.

Opinia pozytywna | 27-05-2021 22:04 | Biżuteria / Bransolety
White Queen - bransoleta

Bransoleta sprawiła bardzo dużo radości nastolatce, która lubi modę i oryginalną biżuterię. Tym bardziej, że szczerze zachwycały się tym klejnotem koleżanki, ciocie, babcia a nawet tata. Ta stylowa bransoleta zadaje szyku na tle białej, skórzanej kurtki. Po prostu piękny, stylowy klejnot. Bardzo dziękujemy tak utalentowanemu artyście. Następne zamówienie już w lipcu.

Opinia pozytywna | 27-05-2021 22:01 | Biżuteria / Bransolety
SIMPLE - bransoleta

Jak zawsze wszystko na wysokim poziomie. Mogę już chyba stwierdzić, że stałem się stałym klientem Pana Jacka. Dziękuję i pozdrawiam Sławek Szewczak

Opinia pozytywna | 27-05-2021 11:19 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Summertime (turkus) - komplet 2 bransolet

Jestem bardzo zadowolony. Kontakt, dostawa i jakość zamawianych bransoletek, wielki pozytyw!!! Dziękuję i właśnie przymierzam się do złożenia kolejnego zamówienia. Pozdrawiam Sławomir Szewczak

Opinia pozytywna | 19-05-2021 09:59 | Biżuteria / Dla mężczyzn
PEARLS - bransoleta & kolczyki

Bardzo ładny komplet. Serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 05-05-2021 19:37 | Biżuteria / Komplety
Dark Side - bransoleta męska

wszystko ok.

Opinia pozytywna | 05-05-2021 12:20 | Biżuteria / Dla mężczyzn
SIMPLE&SKULL - komplet bransolet

Guta, ladna praca,maz jest bardzo zadowolony prawdziwy przyciagacz wzroku.????????????????????????????????????

Opinia pozytywna | 22-02-2021 18:29 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Brown Leather Strap - bransoleta

Ładne wykonanie. Zgodne z opisem. Obdarowana zadowolona

Opinia pozytywna | 18-02-2021 18:21 | Biżuteria / Bransolety
NOMADA - bransoleta skórzana

Piękna, starannie wykonana bransoletka. Dostawa zgodnie z ustaleniami, terminowo.

Opinia pozytywna | 17-02-2021 16:31 | Biżuteria / Bransolety
Nomada - komplet bransolet

Polecam

Opinia pozytywna | 09-02-2021 12:03 | Biżuteria / Dla mężczyzn
NOMADA - bransoleta

Bardzo dobre wykonanie i forma artystyczna. Polecam !

Opinia pozytywna | 09-02-2021 08:06 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Onyks (skull) - bransoleta

Super. Polecam!

Opinia pozytywna | 23-01-2021 10:51 | Biżuteria / Bransolety
Lawa (skull) - bransoleta

Bransoletka piękna. Jestem zachwycona!

Opinia pozytywna | 23-01-2021 10:44 | Biżuteria / Bransolety
LIKE AN ANGEL - zamówienie specjalne

Jak zwykle perfekcyjne wykonanie. Piękny produkt, widać w nim naprawdę duszę. Nie wspomnę już o rewelacyjnej obsłudze przez artystę. Pełen profesjonalizm, wart każdej ceny.

Opinia pozytywna | 22-01-2021 09:54 | Biżuteria / Bransolety
Nomada (turkus) - bransoleta

Przepiękna branoletka, która w te Świeta przyniosła dużo radości obdarowanej osobie. Dziękuję bardzo Panu Jackowi za to, że pomimo zamówiena w ostatniej chwili, zdolał je wysłać i dotarło wprost pod choinkę :) bardzo dziękuje! Biżuteria od Anioła to kawał profesjonalizmu, artyzmu i magii. Polecam bardzo miłośnikom wyjątkowej biżuterii :)

Opinia pozytywna | 12-01-2021 17:22 | Biżuteria / Bransolety
Baltic Amber - bransoleta

W realu bransoletka Baltic Amber wygląda jeszcze lepiej, bardzo dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 12-01-2021 14:08 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Baltic Amber - bransoleta

Dziękuję za piękną bransoletę. Męska. Mocna. Pięknie zaprojektowana i starannie wykonana. Polecam

Opinia pozytywna | 08-01-2021 18:30 | Biżuteria / Bransolety
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
714 dostępnych
18 na zamówienie
908 sprzedanych
356 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy