Anioł

Opinie

Bawole Oko & Onyks - komplet bransolet

Jestem pod dużym wrażeniem jakości i oryginalności zamówionych prze zemnie brsnsoletek. Co tu dużo mówić jestem pewien, że stanę się stałym klientem galerii. Pozdrawiam Artystę i dziękuję. Sławek

Opinia pozytywna | 06-12-2019 01:42 | Biżuteria / Bransolety
ROSARIUM (bursztyn) - bransoleta różańcowa

bardzo dobra robota i dobra komunikacja

Opinia pozytywna | 01-12-2019 13:07 | Biżuteria / Bransolety
"Królestwo Niebieskie"- krzyż

Trochę to trwało nim otrzymałem przesyłkę,(prawie tydzień leżała na cle) i jestem zadowolony. Proste i ładne, czyli tak jak lubię. Rzemień musi się jeszcze ułożyć ale już widzę że jest ok.

Opinia pozytywna | 18-11-2019 16:54 | Biżuteria / Dla mężczyzn
On żegluje - naszyjnik

naszyjnik kupiony 4 lata temu:) do dziś przyozdabia tors mojego mężczyzny. piękne wykonanie, dbałość o szczegóły, niepowtarzalność no i klimat który lubię tak bardzo, ze własnie zalogowałam się na kolejne zakupy dla mojego faceta:)

Opinia pozytywna | 12-11-2019 20:51 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Carpe diem - spinki

obdarowany bardzo zadowolony. Dziekuje bardzo

Opinia pozytywna | 09-09-2019 21:21 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Zamówienie specjalne - komplet bransolet

Sprzedawca bardzo konkretny i szybko realizuje zamowienie. Biżuteria zgodna z opisem. Bardzo piękna.

Opinia pozytywna | 08-09-2019 20:44 | Biżuteria / Bransolety
WHITE CROWN (gold) - bransoleta

Piękna bransoleta, doskonały kontakt z Twórcą.

Opinia pozytywna | 05-09-2019 23:21 | Biżuteria / Bransolety
KORAL - męska bransoleta

Bardzo dobra robota

Opinia pozytywna | 04-09-2019 10:27 | Biżuteria / Dla mężczyzn
KORAL - męska bransoleta

Jestem bardzo zadowolony

Opinia pozytywna | 04-09-2019 10:26 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Nomada (jaspis) - bransoleta

Towar zgodny z opisem i zdjęciami. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam !

Opinia pozytywna | 03-09-2019 21:54 | Biżuteria / Bransolety
Christianus - naszyjnik lapis lazuli

Bardzo dobry kontakt z artysta Suber bizuteria

Opinia pozytywna | 22-08-2019 13:57 | Biżuteria / Naszyjniki
WHITE RAVEN - bransoleta

Kolejny przepiękny wyrób, Ma w sobie to "coś" czego szukam zawsze, gdy sprawiam komuś prezent. Można powiedzieć że ma swego rodzaju "duszę", szczególnie po modyfikacjach. Rewelacja.

Opinia pozytywna | 18-07-2019 14:27 | Biżuteria / Bransolety
A Walk in the Clouds - bransoleta

Bransoletkę kupiłam w zestawie z kolczykami. Kontakt z Artystą konkretny i błyskawiczny. Wysyłka błyskawiczna, bardzo dobrze zapakowana. Polecam! Justyna

Opinia pozytywna | 18-07-2019 12:57 | Biżuteria / Bransolety
A Walk in the Clouds I - kolczyki

Oryginalne kolczyki, z których jestem bardzo zadowolona. Kontakt z Artystą błyskawiczny. Przesyłka doszła ekspresowo.

Opinia pozytywna | 18-07-2019 12:55 | Biżuteria / Kolczyki
Summertime - komplet 3 bransolet

moja ulubiona bransoleta. na pewno kupię coś jeszcze. polecam

Opinia pozytywna | 17-07-2019 11:46 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Indian Summer - naszyjnik

rewelacyjny naszyjnik. polecam

Opinia pozytywna | 17-07-2019 11:45 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Skull - komplet bransolet

przepiękne męska biżutera. polecam

Opinia pozytywna | 17-07-2019 11:44 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Na szyję lub na rekę - TURKUS

świetne wykonanie. polecam

Opinia pozytywna | 17-07-2019 11:44 | Biżuteria / Dla mężczyzn
SAUVAGE (B&S) - bransoleta

śliczna bransoleta, błyskawiczna dostawa:-)

Opinia pozytywna | 04-07-2019 12:57 | Biżuteria / Dla mężczyzn
ROSARIUM (lawa) - bransoleta różańcowa

Wyjątkowa bransoleta , wykonana bardzo precyzyjnie precyzyjnie!! Zadowoli każdego z wyszukanym gustem... gorąco polecam

Opinia pozytywna | 12-06-2019 15:25 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
703 dostępne
703 w promocji
17 na zamówienie
734 sprzedane
306 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy