Anioł

Opinie

WHITE RAVEN - bransoleta

Kolejny przepiękny wyrób, Ma w sobie to "coś" czego szukam zawsze, gdy sprawiam komuś prezent. Można powiedzieć że ma swego rodzaju "duszę", szczególnie po modyfikacjach. Rewelacja.

Opinia pozytywna | 18-07-2019 14:27 | Biżuteria / Bransolety
A Walk in the Clouds - bransoleta

Bransoletkę kupiłam w zestawie z kolczykami. Kontakt z Artystą konkretny i błyskawiczny. Wysyłka błyskawiczna, bardzo dobrze zapakowana. Polecam! Justyna

Opinia pozytywna | 18-07-2019 12:57 | Biżuteria / Bransolety
A Walk in the Clouds I - kolczyki

Oryginalne kolczyki, z których jestem bardzo zadowolona. Kontakt z Artystą błyskawiczny. Przesyłka doszła ekspresowo.

Opinia pozytywna | 18-07-2019 12:55 | Biżuteria / Kolczyki
Summertime - komplet 3 bransolet

moja ulubiona bransoleta. na pewno kupię coś jeszcze. polecam

Opinia pozytywna | 17-07-2019 11:46 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Indian Summer - naszyjnik

rewelacyjny naszyjnik. polecam

Opinia pozytywna | 17-07-2019 11:45 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Skull - komplet bransolet

przepiękne męska biżutera. polecam

Opinia pozytywna | 17-07-2019 11:44 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Na szyję lub na rekę - TURKUS

świetne wykonanie. polecam

Opinia pozytywna | 17-07-2019 11:44 | Biżuteria / Dla mężczyzn
SAUVAGE (B&S) - bransoleta

śliczna bransoleta, błyskawiczna dostawa:-)

Opinia pozytywna | 04-07-2019 12:57 | Biżuteria / Dla mężczyzn
ROSARIUM (lawa) - bransoleta różańcowa

Wyjątkowa bransoleta , wykonana bardzo precyzyjnie precyzyjnie!! Zadowoli każdego z wyszukanym gustem... gorąco polecam

Opinia pozytywna | 12-06-2019 15:25 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Daenerys Stormborn - bransoleta

Bransoletka jest przepiękna, stylowa, bardzo efektowna, starannie wykonana i idealnie dopasowana. Idealnie trafia w mój gust. Dziękuję serdecznie

Opinia pozytywna | 04-06-2019 20:35 | Biżuteria / Bransolety
AQUA - bransoleta

Bransoletka jest prześliczna. I ma mój kamień - akwamaryn.

Opinia pozytywna | 03-06-2019 13:02 | Biżuteria / Bransolety
ROSARIUM (bursztyn) - bransoleta różańcowa

Bransoletka Piękna! Polecam!!!

Opinia pozytywna | 31-05-2019 11:25 | Biżuteria / Bransolety
Brown and Green - bransoleta

Piękna bransoletka. Jeszcze lepsza niż na zdjęciu. Polecam, D.K.

Opinia pozytywna | 07-05-2019 22:24 | Biżuteria / Bransolety
Dothraki Queen - bransoleta

Serdecznie polecam!

Opinia pozytywna | 07-05-2019 15:53 | Biżuteria / Bransolety
"Królestwo Niebieskie"

Jestem bardzo zadowolona, piękne wykonanie, polecam w 100%

Opinia pozytywna | 14-02-2019 23:17 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Summertime - komplet 2 bransolet

Przepiękna!

Opinia pozytywna | 14-02-2019 21:55 | Biżuteria / Bransolety
Biała perła w stylu retro

Oryginalne! Z perłą, ale rockowe. Polecam.

Opinia pozytywna | 14-02-2019 21:55 | Biżuteria / Kolczyki
Biała perła - wisiorek

Oryginalne! Z perłą, ale rockowe. Polecam.

Opinia pozytywna | 14-02-2019 21:54 | Biżuteria / Wisiory
Nymphae (fluoryty) - kolczyki

Kolczyki przepiękne. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 25-01-2019 21:31 | Biżuteria / Kolczyki
NOMADA (black leather strap) - komplet bransolet

Bransolety jak na zdjęciach, szybka obsługa, dobry kontakt z Sprzedającym. Szczerze polecam :)

Opinia pozytywna | 24-01-2019 19:31 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
665 dostępnych
26 w promocji
17 na zamówienie
704 sprzedane
295 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy