Anioł

Opinie pozytywne

My ANGEL - bransoleta

Idealna! Dziękuję! :)

Opinia pozytywna | 16-05-2022 07:54 | Biżuteria / Dla mężczyzn
- Back to Black - bransoleta

Bransoleta piękna i oryginalna. Sprzedający kontaktowy i uczynny. Wszystko w 100% ok!

Opinia pozytywna | 22-04-2022 18:25 | Biżuteria / Bransolety
Angel - komplet bransolet

Bardzo się wszystkim podobała, a jubilatowi - najbardziej.

Opinia pozytywna | 11-04-2022 14:39 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Nomada - bransoleta

Polecam Artystę ?Anioł? który wykonał świetną bransoletkę na wymiar nadgarstka. Świetny kontakt z Artystą. Jakość produktu super.

Opinia pozytywna | 07-04-2022 16:56 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Baltic Amber - bransoleta

Bardzo szybko i sprawnie dokonana transakcja, bransoletka, jak wszystko od Anioła - piękna. pozdrawiam Katarzyna Libiszowska

Opinia pozytywna | 04-04-2022 12:01 | Biżuteria / Bransolety
Na szyję lub na rękę - LAZUROWE

Naszyjnik ładniejszy w rzeczywistości :)

Opinia pozytywna | 08-02-2022 15:49 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Rocket Queen (brown) - bransoleta

Bardzo fajna bransoletka...:-) 100% zadowolony!

Opinia pozytywna | 19-11-2021 16:38 | Biżuteria / Bransolety
ROSARIUM - bransoleta różańcowa

To jest dzieło sztuki, niespotykana biżuteria na którą wszyscy zwracają uwagę!!!

Opinia pozytywna | 17-11-2021 09:53 | Biżuteria / Dla mężczyzn
KOŁA, kółka - kolczyki

Ładne kolczyki i lekkie.

Opinia pozytywna | 13-11-2021 12:47 | Biżuteria / Kolczyki
SAUVAGE (B&S) - komplet 3 bransolet

przepiekne i super wykonane bransoletki. Nie sa tanie, ale o to wlasnie chodzi...warte cena... prawdziwe dzielo...

Opinia pozytywna | 07-10-2021 12:03 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Na szyję lub na rękę - LAZUROWE

Koraliki na szyję przepiękne:-) takie jak na zdjęciu. Piękna robota. Polecam

Opinia pozytywna | 17-08-2021 12:37 | Biżuteria / Dla mężczyzn
PERSONAL RING - obrączka

Piękna, oryginalna obrączka. Ze stylem i charakterem. Świetna jakość wykonania i dbałość o szczegóły. Polecam

Opinia pozytywna | 17-06-2021 09:15 | Biżuteria / Pierścionki
Black Magic Woman - bransoleta

Stylowa, piękna, perfekcyjnie wykończona. Sama radość nosić i spoglądać od czasu do czasu na to dzieło sztuki.

Opinia pozytywna | 27-05-2021 22:04 | Biżuteria / Bransolety
White Queen - bransoleta

Bransoleta sprawiła bardzo dużo radości nastolatce, która lubi modę i oryginalną biżuterię. Tym bardziej, że szczerze zachwycały się tym klejnotem koleżanki, ciocie, babcia a nawet tata. Ta stylowa bransoleta zadaje szyku na tle białej, skórzanej kurtki. Po prostu piękny, stylowy klejnot. Bardzo dziękujemy tak utalentowanemu artyście. Następne zamówienie już w lipcu.

Opinia pozytywna | 27-05-2021 22:01 | Biżuteria / Bransolety
SIMPLE - bransoleta

Jak zawsze wszystko na wysokim poziomie. Mogę już chyba stwierdzić, że stałem się stałym klientem Pana Jacka. Dziękuję i pozdrawiam Sławek Szewczak

Opinia pozytywna | 27-05-2021 11:19 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Summertime (turkus) - komplet 2 bransolet

Jestem bardzo zadowolony. Kontakt, dostawa i jakość zamawianych bransoletek, wielki pozytyw!!! Dziękuję i właśnie przymierzam się do złożenia kolejnego zamówienia. Pozdrawiam Sławomir Szewczak

Opinia pozytywna | 19-05-2021 09:59 | Biżuteria / Dla mężczyzn
PEARLS - bransoleta & kolczyki

Bardzo ładny komplet. Serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 05-05-2021 19:37 | Biżuteria / Komplety
Dark Side - bransoleta męska

wszystko ok.

Opinia pozytywna | 05-05-2021 12:20 | Biżuteria / Dla mężczyzn
SIMPLE&SKULL - komplet bransolet

Guta, ladna praca,maz jest bardzo zadowolony prawdziwy przyciagacz wzroku.????????????????????????????????????

Opinia pozytywna | 22-02-2021 18:29 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Brown Leather Strap - bransoleta

Ładne wykonanie. Zgodne z opisem. Obdarowana zadowolona

Opinia pozytywna | 18-02-2021 18:21 | Biżuteria / Bransolety
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
715 dostępnych
3 w promocji
18 na zamówienie
953 sprzedane
365 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy